Pareri Posesori Logan 1.2_16v

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by nightboy View Post
    ....sau pe autostrada ii vezi ca merg cu 90 ... dar domnule noi nu avem autostrazi ... si nu mai incepeti cu replici " ii platesti tu benzina ? " daca nu are bani de benzina sa stea acasa .
    Daca tu ai bani ia-ti elicopter nene si nu mai face accidente pe sosele.

Comment

• Pai, tati, tu vorbesti aici despre o situatie ideala, iar asa ceva nu se intampla niciodata, nicaieri in lumea asta mare. In conditiile astea ce faci, te retragi de pe sosele asa cum preferi sa te retragi dintr-o discutie?!
      sigpicI don't want you to think like me, i just want you to think.

Comment

120-140 = in afara legii in conditiile in care eu am spus ca daca toti ar merge la limita legii(90-100) ar fi numai bine si nu as mai fi nevoit sa depasesc , pt ca nu merg cu 500 la ora , 100 e o viteza decenta de mers intre orase.se pare ca multi nu inteleg ce vreau sa spun asa ca ma retrag din discutie definitiv.numai bine!
        Nu ti-as dori sa faci o explozie de cauciuc la "limita legii" cum spui tu, dar probabil asa ceva ti-ar schimba modul de gandire. Pentru curiozitatea ta calculeaza distanta de oprire la 80 si la 100km/h si apoi vino cu teorii 80 vs 100 km/h.

Comment

• si pe autostrada ce faci?tot cu 80 ca sa nu bubuie cauciucu?pai hai sa stam acasa sau sa mergem cu trenu.ca sa nu bubuie cauciucu faci presiunea inainte sa pleci , verifici uzura pneurilor si incerci sa eviti neplacerile.ok daca a ajuns 100 sa fie o viteza de croaziera periculoasa mergeti cu 60(consum de 3 si ceva , asta ca bonus) si evitati orice pericole nu stau sa va conving eu de unele chestii logice.

Comment

• La 19 anisori ai tai nu e de mirare modul cum gandesti. Ai luat masina lui taticu si esti zmeu pe sosele sa te vada fetitele.
            Stii cati oameni mor zilnic in Romania din accidente rutiere, majoritatea fara sa treaca de 100 de km/h?

Comment

• Cum scoateti fratilor consum de 5% cu benzinara? Eu n-am reusit niciodata sa scot sub 6.5% cu al meu 1.4 (si 6.5 am scos pe Buc-Ploiesti mergand constant cu 80 in localitate/100 in afara fara accelerari bruste). La mine in extraurban la mers normal ia 7.5%, daca merg tare 8%. La fel in Bucuresti, mers normal 10%, mers tare 12%.

Comment

• foarte simplu.
                i-ati 1.2 si vei reusi,chiar mai putin.

Comment

daca tu consideri ca diferentza dintre 80km/h si 100km/h e una mortala pe un drum drept fara gropi , pe care mergi linistit la limita legii ai o problema si consider ca discutia asta nu mai are sens.am zis clar ca in momentul in care intalnesti unu care merge cu 80 unde poate sa mearga lejer fara niciun pericol cu 100 e clar ca trebuie sa`l depasesc pt ca nu am timp de pierdut sa stau in spatele lui cu 80 si de aici vin si nenorocirile , daca ar merge toti cu 90-100 nu as mai fi nevoit sa depasesc => niciun pericol.daca tu intelegi ca a merge cu 100km/h e un pericol e clar .
                  Hai sa-ti spun care e diferenta urmei de franare intre 80 km/h si 100 km/h. Este de aprox 20m. Stii cat inseamna 20m urma de franare functie de viteza? 60 km/h. Deci gandeste-te ca de fapt cei 20 km/h in plus reprezinta 60 km/h in plus pentru urma de franare. Cateodata si 5m in plus pot fi mortali, daramite 20m.
                  Nu sunt impotriva mersului cu viteza la limita superioara, dar trebuie sa fii constient de pericolul fiecarei viteze, sa cunosti posibilitatile masinii si sa iti asumi orice consecinta posibila a propriilor fapte.

Comment

• Citeam undeva dar nu mai retin unde..asa ca intreb aici Din ce cauza s-a format acea distanta dintre bara si caroserie?caldura sau altceva?la cealalta din 2005 nu am patit asa.Atasez si o poza
                    Masina nu a suferit nici o avarie ,reparatie ceva..
                    Attached Files
                    Vrei sa te remarci ca fiind idiot?Atunci da quote la ultimul mesaj postat!!

Comment

• asa are si tatal meu, la imbinarea caroseriei cu bara, iar masina nu are inca un an

Comment

• Nu-ti face griji, asa este si la mine.........

Comment

• Originally posted by micutzu666 View Post
                          Citeam undeva dar nu mai retin unde..asa ca intreb aici Din ce cauza s-a format acea distanta dintre bara si caroserie?caldura sau altceva?la cealalta din 2005 nu am patit asa.Atasez si o poza
                          Masina nu a suferit nici o avarie ,reparatie ceva..
                          MADE IN ROMANIA iti spune ceva?

Comment

• si ph1 era made in romania si nu avea rahaturi de-astea in lista de "optionale"...
                            Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

• Confirm si eu ce zice Seba.Am si ph1 si a naibii ca nu s-a labartzat asa.Eee ne vom obisnui,dar ideea era sa se aduca imbunatatiri cu trecerea timpului nu regrese.mda..
                              Vrei sa te remarci ca fiind idiot?Atunci da quote la ultimul mesaj postat!!

Comment

• La ph 1 se labarteaza in fata sub semnalizari cel putin la mine
                                Invingator nu este acela care are masina cea mai rapida, ci acela care refuza sa piarda !

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google