Pareri Posesori Logan 1.2_16v

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

or fi kormoranele cremwursti dar la longevitate stau super bine. stiu masina care a facut 80.000 cu kormoranele simai mergea un pic. dar la performante sunt mizeria intruchipata,

Comment

am citit ultimile 2 paginidin topic ca sa mai aflu ceva nou despre motorul de 1.2 si m-am informat asupra cauciucurilor!
      nu credeti ca e suficient?
      http://forum-lines.ru/rez/ab95552.gif
      жалюзи плиссе

Comment

asa este SSO...
        vreau sa iau si eu un Logan Laureate dar inca nu m-am decis la motorizare,
        inclin spre 1,2 16V, dar cum e un motor aparut de aproape un an si sunt putini posesori am intrat pe forum sa aflu cate ceva, dar am aflat ce cauciucuri pot pune pe el, in rest....

Comment

Astazi am ridicat si eu loganul.Chiar merge bine masina si pentru un motor de 1.2 16v chiar trage masina..bara stabilizatoare si reglajul lombar au disparut in schimb filtru de polen il are montat.consumul deocamdata il are de 8.2 pentru primii 80 km..cauciucurile sunt continentalper total sunt multumit de alegerea facuta

Comment

ady_green ce masina ai avut inainte, sau ce ai condus mai des ?
            si cat ai astepta sa vina masina ? au pe stoc cu motor de 1,2 16V ?

Comment

dacia break 1.4 o herghelie de cai) 60 000 km,logan mcv 1.5 85cp f1 20 000km,solenza 1.4 mpi 75cp 20 000 km. pay comanda am facut pe 03.03 si abia astazi am ridicat-o am dus si trei rable...probabil k am vrut si air-bag-uri laterele de aceea a durat mai mult..
              Last edited by ady_green; 30 March 2010, 18:30.

Comment

se misca mai bine fata de solenza ? ca de celelalte nu mai intreb...imi dau seama
                am intrebat si eu informativ aici la mine si cam 3 saptamani mi-a zis si mie

Comment

Eu luni am platit masina si am facut bonul de comanda, iar vineri (aceeasi saptamana) m-a chemat sa o iau. Am luat-o din stoc dar a fost adusa in Iasi de la Craiova.

Comment

Originally posted by ady_green View Post
                    Astazi am ridicat si eu loganul.Chiar merge bine masina si pentru un motor de 1.2 16v chiar trage masina..bara stabilizatoare si reglajul lombar au disparut in schimb filtru de polen il are montat.consumul deocamdata il are de 8.2 pentru primii 80 km..cauciucurile sunt continentalper total sunt multumit de alegerea facuta
                    ai scos capacul sa vezi daca este filtrul montat ? - la mine nu era pus decat un capac de protectie pe care l-am dat jos si am pus filtrul - mai bine ai verifica...........

Comment

• Am verificat inainte sa o ridic.Il are montat.Astazi am montat si aparatorile de aripi pe care am dat 60 lei originale.le-am luat de la un magazin si aparatorile de noroi pe care am dat 135 ron toate patru luate de la meridian sud...am facut 300 km consum 7.1%stie careva cat ma costa sa ii montez bara stabilizatoare??

Comment

• astept sa vina si loganul meu 1.2.am luat o versiune cam ieftina.ambiance.dar mai vreau sa fac si altceva cu banii.am intrerbat la dealer daca are filtru ,dar mi-au zis ca nu au nici cele cu AC.se poate monta un filtru pt instalatia de ventilare? sunt f nerabdator sa testez masina ,sunt curios sa vad cum se descurca motorasul de 1.2.apropo daca montez singur cd player pierd garantia?daca il dau jos atunci cand merg la garantie isi pot da seama cei de acolo?initial as fi vrut sa ii mai fac mai multe imbunatatiri dar cred ca o sa astetp sa treaca garantia.

Comment

• Eu tot ambiance am , mai bine monteaza la ei CD-ul.

Comment

• Eu mi-am luat-o fara casetofon si difuzoare de la ei pt ca imi cereau o caruta de bani pt ce ofereau si miam cumparat dupa ce am vrut eu. Poti sa-ti cumperi ce vrei tu si te duci la ei si ti le monteaza contra unei sume (era ceva de genul de 25lei pt boxe si 25 pt casetofon) si nu pierzi nici o garantie sau ti le pui tu si ramai cu banii in buzunar. cand am facut revizia nu m-a intrebat nimeni ce si cum le-am pus sau cumparat. Si am facut revizia la dealer autorizat dacia. Acum ramane sa faci ce vrei tu.

Comment

• Am verificat azi cand am facut curat in interior si are filtru de polen montat din fabrica. Am tras de o clapita si dupa aia de capac si era filtru de hartie.

Dealerul a zis ca nici un model nu are din fabrica, dar se pare ca nu stiu chiar tot ...

Comment

• Daca nu avem filtru de polen o sa murim mai repede?

Am 2200 de km cu masina si nu pot spune ca ma simt nasol fara filtru de polen. Mai am o masina cu filtru de polen insa nu simt o mare diferenta intre cele 2.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google