Nici motorul de 105 cai nu dezvolta suficient cuplu ca sa ajunga in limitare, in treapta 5. Avand in vedere CX-ul aerodinamic, de la o anumita viteza in sus, efortul depus pentru fiecare 10 km/h in plus, creste exponential.
Pareri Posesori Logan 1.2_16v
Collapse
X
-
Originally posted by Cezar View PostMai mult de 180 pe ceas, nu cred ca se poate.
Atat 1.4 cat si 1.2 au performante de top asemanatoare.
Un prieten a zis ca a mers ca pasager cu un Sandero 1.2 cu 180. Si era incarcat. Drumul e drept. A zis ca parca isi lua zborul, statea ridicat de fata
Comment
-
Originally posted by lepetir View Postcum e domnilor sohc daca are 16valve?
http://www.allworldautomotive.com/au..._ots18930.html[/QUOTE]
eu tot nu cred...e motoru de clio d4f care e DOHCsigpic
Comment
-
-
ma scuzati ca ma bag si eu ca strampul ...cu o intrebare ...
am auzit de la un fericit posesor de 1.2 16v ...ca al lui logan cumparat in brasov ... a venit cu o "chestie" in plus trecuta in carte ...si anume optional cauciucuri de 195/55/16 ... este sau nu adevarat ...
multumesc ...
el zice ca are 3 dimensiuni trecute ...14; 15 si 16 .."when I grow up,sigpic I want to be a VDE"
Comment
-
Originally posted by Cezar View PostDa da da ....Si neincarcat merge vreo 280.
Originally posted by mc_alienu View Postma scuzati ca ma bag si eu ca strampul ...cu o intrebare ...
am auzit de la un fericit posesor de 1.2 16v ...ca al lui logan cumparat in brasov ... a venit cu o "chestie" in plus trecuta in carte ...si anume optional cauciucuri de 195/55/16 ... este sau nu adevarat ...
multumesc ...
el zice ca are 3 dimensiuni trecute ...14; 15 si 16 ..
Comment
-
sa fiu mai sigur ca nu e vrajeala ...l-am rugat sa faca o copie dupa carte si sa acopere dupa cu markerul numele seria si toate datele personale ... ca pe mine chiar ma intereseaza ca eu am jantele pe 16 si nu le am in talon ... vedem in cateva zile adevarul sau minciuna"when I grow up,sigpic I want to be a VDE"
Comment
Comment