Pareri Posesori Logan 1.2_16v

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Ia si tu Blackline.Nu au foarte multi.
    Vrei sa te remarci ca fiind idiot?Atunci da quote la ultimul mesaj postat!!

Comment

• Condaru,,gandestete bine,,negrul ala e de belea...Pe langa culoarea pretentioasa,VARA o sa te coci la propriu in masina,,o sa fie un fel de cuptor inauntru pt ca negru atrage cel mai mult caldura soarelui!

Comment

• O sa te coci in oricare daca nu dai drumul la AC.
        sigpic

Comment

• Pai iau variant GRI.Radio MP3-ul e bun de ceva?
          Cel care conduce masina ca dracu, are toate sansele sa ajunga acolo.

Comment

• BlackLine vs Laureate

Vezi ca la BlackLine NU SE POT PUNE AIRBAG-URI LATERALE!
            Asta a fost motivul pt care eu am preferat Laureate+optionale: airbag-urile, mp3-ul (e ok) si un motor mai mare care acum vad ca nu mai e disponibil pe black line...
            Tu decizi.

Comment

• Originally posted by Ivan Marian View Post
              Condaru,,gandestete bine,,negrul ala e de belea...Pe langa culoarea pretentioasa,VARA o sa te coci la propriu in masina,,o sa fie un fel de cuptor inauntru pt ca negru atrage cel mai mult caldura soarelui!
              Black Line nu inseamna neaparat culoarea neagra (se pot pune si vreo 2 nuante de gri). Erau cateva avantaje fata de Laureate, printre care o tapiterie mai deosebita sau radio CD MP3 cu satelit de comanda pe volan. Nu se poate pune decat motorul de 1.2 16 V.

condaru321, eu unul iti recomad Black Line...pt 200 euro in plus fata de Laureate ai vopsea metalizata, MP3 cu comenzi pe volan si tapiterie frumoasa (mie mi-a placut foarte mult). Succes!

Comment

• Cea mai "folositoare" culoare dupa mine ramane tot alba(sau traditionalul gri deschis).
                E vizibila destul de bine pe sosea, vara respinge caldura,si nu e chiar pretentioasa.
                Eu am neagra ,intradevar dupa ce o spal e frumoasa ,apoi dupa 1-2 zile se vede orice mizerie,si orice zgrietura.
                Nu pot sa zic ca ma coc vara pt. ca am ac,fara ac te coci linistit si in alba ca am avut.
                Intradevar loganuri negre sunt destul de putine,dar pentru siguranta circul tot timpul cu luminile aprinse.

Comment

• @condaru321 ,eu unul iti recomand blackline pe gri platine,insa depinde cat de repede iti trebuie masina. Din pacate pentru unii care vor blackline cu o motorizare mai mare nu se poate,este disponibila numai motorizarea 1.2 16v pentru Romania,este un motor bun,eu am depasit 9000km si nu am probleme cu nimic.

Comment

• 200 euro e un pret bun pt o vopsea metalizata, mp3-player si o alta tapiterie.
                    Daca nu ma insel, pt laureate 255 e doar vopseaua, nu?

Comment

• Ce mai conteaza un mp3 si o culoare metalizata si`o tapiterie mai frumoasa daca nu`ti poti pune airbguri laterale la blackline!!alea iti pot salva viata daca ai ghinionul unui accident!

Comment

• Da, e destul de nasol sa nu poti sa iti pui optionale in plus care sunt pentru siguranta ta. Mai ales ca impactul lateral, desi statistic e mai rar, este de obicei cu urmari grave.
                        Dar sa nu uitam ca airbagul din scaun iti protejeaza toracele si umarul, capul nefiid prea protejat in cazul asta.
                        sigpic

Comment

• Originally posted by nightboy View Post
                          Ce mai conteaza un mp3 si o culoare metalizata si`o tapiterie mai frumoasa daca nu`ti poti pune airbguri laterale la blackline!!alea iti pot salva viata daca ai ghinionul unui accident!
                          Eu zic sa nu mai calatorim cu masinile niciodata, caci la un impact frontal la 100 kmh nici 1.000 de airbaguri nu te mai salveaza. Daca ne gandim tot timpul doar la ce e rau, nu mai bine stam acasa?

Comment

• De acord cu tine ca nu-i bine sa gandesti negativ... dar nici s-o dai in extrema cealalta "mie nu mi se poate intampla". Decat un mp3, si o tapiterie mai bengoasa mai bine airbaguri laterale. Depinde enorm de mult si in ce masina faci impactul ala frontal la 100 km/h.

Comment

• Dupa cum se vede in clipul de mai jos airbag-urile laterale chiar fac diferenta - chiar daca in clip este un Sandero, aceleasi airbag-uri le are si Loganul.........va sfatuiesc pe toti cei care va luati masina acum sa le puneti in defavoarea vopselei metalizare sau alte optiuni..........eu unul mi-am luat

http://www.euroncap.com/tests/dacia_sandero_2008/340.aspxFrontal Impact takes place at 64 Km/h, 40% of the width of the car striking a deformable barrier.In ...

Comment

• Cat va costat taxa de prima inmatriculare si inmatricularea propriuzisa?
                                Cel care conduce masina ca dracu, are toate sansele sa ajunga acolo.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google