If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
@silviu1234: ce ai avut inainte de acest logan? pun pariu ca dacia 1300-1310!
daca masina e facuta sa traga aer pe acolo cred ca stiu astia de la renault de ce! de ce sa faci modificari inutile? a fost odata dacia 1300....
Dragunov unde ma rog frumos am gresit? Ca daca am gresit, tac... Nu-i o mare problema (nu ma refer stric la postul de mai sus)
Bine, iti arat:
cam ce ai vrea tu, sa gasesti si pe logan motoare pe BENZINA care sa te uimeasca prin cuplu mare si consum mic ?
Virgula este folosita corect deoarece "cam ce ai vrea tu" si "sa gasesti si pe logan motoare pe benzina care sa te uimeasca prin cuplu mare si consum mic?" sunt propozitii diferite, separate de virgula. O formulare echivalenta si mai clara ar fi:
Cam ce ai vrea tu? Sa gasesti si pe logan motoare pe BENZINA care sa te uimeasca prin cuplu mare si consum mic?
Adaug si eu cateva date din primii 500km cu masina de serviciu. Mentionez ca nu am iesit din Bucuresti. Benzina de 95, de la Mol. Schimbarea vitezelor am facut-o numai intre 2500 si 3000 rotatii. Pozele vorbesc...
Si eu tot MOL bag in masinuta! Am inteles ca cei de la MOL la benzina de 95 o aduc de la Rompetrol, doar cea de 99 este din Ungaria. Singurul motiv ptr. care bag de la ei este ca si la servici si acasa am MOL-ul peste strada si sincer nu vreau sa traversez jumatate de oras ca sa ajung la Rompetrol.
avand in vedere ca distanta pana la mol, omv, rompetrol este cam aceeas pentru mine, imi este putin cam indiferent. am intrebat de mol, crezand ca este mai buna decat la restul comerciantilor.
Am 2500 de km si consumul mediu pe aceasta distanta este de 7,3 % afisat de computerul masinii(CB), benzina am alimentat din petrom de 95 si lukoil de 95 sau 98.
Hi!
Posed un 1.2 16v cu 600 km la bord.
Consumul urban este in jur de 10l/100km, in conditiile in care frecventa semafoarelor nu permite o viteza mai mare de 40Km/h. Este ceva in neregula cu consumul?
Afara ia fix 6l/100Km pentru o viteya constanta de 90Km/h.
Al meu are 700 de km si un consun sub 6. Cam 80% afara si 20% in oras. Pe taxiu acum ca e mai frig ma apropii de 7. La care va ia mult asta de 1,2 incercati sa plecati cat mai usor de pe loc si sa nu o accelerati prea mult in treptele de viteza 1 & 2.
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment