Cu cat v-a crescut consumul de cand a venit frigul ?
Consum Logan 1.2_16v
Collapse
X
-
Situatia consumului de iarna (anvelope de iarna, temperaturi scazute, alte conditii de iarna) inca nu o cunosc. Cu utilizarea anvelopelor de iarna creste si consumul un pic, ramane de vazut daca aceasta crestere este considerabila sau nu. Prospectul de prezentare a masinii nu mentioneaza separat un consum de vara sau un consum de iarna.
Comment
-
Tu poti sa te referi la ce vrei tu dar vezi ca aici se discuta peste tot de consumul LA SUTA Estimarea pe care o faci in felul tau are o eroare de 2:3 litri.De ce am vrea sa aflam un asfel de consum?Degradarea unei societati, incepe cu criza morala profunda a acesteia.
Comment
-
Intr-adevar, exista un anumit grad de estimare (neglijabil).
De exemplu:
Aprindere avertizor, notare kilometraj -> deplasare la o benzinarie (1 km): alimentare, de exemplu, 5 l -> Notare kilometraj la aprinderea avertizorului (de exemplu, dupa 99 km parcursi) ----> 5 l /100 km si inca un pic.
Comment
-
Originally posted by Szente Sandor View PostIntr-adevar, exista un anumit grad de estimare (neglijabil).
De exemplu:
Aprindere avertizor, notare kilometraj -> deplasare la o benzinarie (1 km): alimentare, de exemplu, 5 l -> Notare kilometraj la aprinderea avertizorului (de exemplu, dupa 99 km parcursi) ----> 5 l /100 km si inca un pic.
Si eu mai aplic metoda asta, dar numai cand alimentez cu minim 15-20 litri.
Si asa eroarea e mare (+/- 1 litru pe putin) , dar rotunjesc considerabil in sus la valoarea consumului declarat.
Spre exemplu daca imi rezulta un 7,6% consum dupa metoda asta la 15 litri consumati, declar un 8%.
Comment
-
Originally posted by Szente Sandor View PostSi inca ceva: eroarea de masurare scade, daca alimentam mai multa benzina.
Comment
Comment