7.4% este consumul de la plin la plin (23.93 litri), pe care l-am inregistrat pe 324 km, la niste temperaturi f. scazute pe aici prin BV (mai ales sapt. trecuta). Acesti km reprezinta naveta la Cristian(~220km), un drum la Bran-Predelut si altul in Poiana Bv.
Acum, dupa ce am facut plinul imi arata o autonomie de 775 km.
Consum Logan 1.2_16v
Collapse
X
-
Am fost 2 adulti si un copil + plus bagaje.
La Mako unde am coborat de pe autostrada aveam media 117. Am luat si ceva blitzuri de alea rosii (radar fix) pe la Viena.
Cand am mers inolo, viteza medie a fost de 85 pt ca a fost zapada pe drum.
Leave a comment:
-
Sunt masini diferite, ca spatiu portbagaj etc insa in carte e asemanator consumu la ambele,oricum daca de loganu de 1.2 multi zic ca e submotorizat..un melc e mai rapid decat fabia de 1.2 la 60 de caluti ,in jur de 16 sec 0-100Last edited by Allyn_y; 8 January 2015, 23:05.
Leave a comment:
-
Originally posted by Allyn_y View PostConsuma cu vreo 2 L mai mult decat un Dci,dar tot e un consum bun pt pretul dat,nu cred sa existe motor aspirat de cilindreea asta cu consum mai mic
Leave a comment:
-
Originally posted by Fratello View PostMama, ce medie orara ai avut !!!
Numai noi în România am rămas în lumea a III-a în ceea ce priveşte infrastructura rutieră.
Leave a comment:
-
Foarte bun consumul pentru media de viteza, la 1.2 bineinteles.
Leave a comment:
-
Salutare si La Multi Ani tuturor!
Nu am mai postat de ceva vreme, insa am facut un drum oleak mai lung si am zis sa revin cu consumul:
Lausanne - Arad - 1490 km
Un consum decent, spun eu, pt un motor mic, tinut intre 4000 si 4500 majoritatea drumului.
Leave a comment:
-
Consum de iarna, urban.
Leave a comment:
-
Originally posted by Ampt View PostTu acum doar nu vrei să ne spui că parcurgi aceşti kilometri, numai ca să ajungi mai repede la finalul testului de consum pe cei 10.000 de kilometri, cât înregistrează C.B înainte să se reseteze? ....
Acum ca a venit frigul/iarna, plimbarile sunt rare. Drumurile mele sunt pe la marile magazine, prin oras cu diverse treburi si ocazional la servici.
Leave a comment:
-
Bucuresti-Galati, Logan 2, 1.2, pe benzina, fara AC, drum facut de multe ori, consumul e asa:
- 5.4 la mers de cortegiu (de la iesire in B, pana la intrare in GL)
- 6.8 la mersul meu normal (acasa-acasa)
- 8.7 la mers cocosat (acasa-acasa)
- 9.5 la cel mai cocosat mod
Leave a comment:
-
Originally posted by ZFMFLORIN View Post... am mai facut cam 1000km in incercarea de a ajunge la 10.000.
Vinovate de creşterea consumului în această perioadă sunt şi anvelopele de iarnă, dar mai ales scăderea temperaturii exterioare.
Leave a comment:
-
Consum in ~6.000km
Completare la postul 2918; am mai facut cam 1000km in incercarea de a ajunge la 10.000. In aceasta mie de km nu este facut nici un drum lung.
Observ, cum de altfel este si normal, o crestere de consum si scaderea vitezei medie.Attached Files
Leave a comment:
-
buna media de 6,1 la 40 km.h viteza medie, (tine de un mixt) ...media de orash este de sub 30 km/h .....dar ma repet MIXTUL E F BUN
Leave a comment:
Leave a comment: