Off,ce observ eu in Bucuresti ca foarte multi merg la risc, depasesc cu mult 60km/h desi mcv-urile cu radar misuna peste tot. Pana acum credeam ca numai cei cu masini de capacitati mari gen 1,8, 1,9, 2.0 litri fac asta, din dorinta de a nu crede cineva ca nu stiu sa schimbe treptele, o dau pe a IV-a depasind sigur viteza legala in oras (legal mergand subturat). Ca sa merga legal ar trebui maxim a III-a, dar deh...are masina puternica. Dar nu-i asa, si o parte din cei cu masini chichinete (capacitati mici) tot la fel fac, depasesc constient viteza legala. Poate in viitor forurile internationale sa oblige constructorii de masini sa monteze din fabrica un modul gen gps care sa controleze calculatorul masinii, sa nu te lase sa depasesti vitezele legale in localitati si in afara lor. Poate asa se vor reduce numarul de accidente.
On, in primii 2500 km mi-a consumat aprox.6,4%, mers cca.35% in oras si 65% in afara.
On, in primii 2500 km mi-a consumat aprox.6,4%, mers cca.35% in oras si 65% in afara.
Comment