FII MAI EXPLICIT micutule sa intelegem si noi muritorii de rand
Consum Logan 1.2_16v
Collapse
X
-
mihai poate adevarul e undeva la mijloc . eu nu am cb si verific doar cu asa zisul meniu secret. poate asta sa dea mereu erori mari in PLUS adica eu de fapt sa consum 4.5 5 si el arata la calcule aritmetice mereu ceva in jur de 6. de condus nu conduc agresiv dar nici chiar batraneste un pic peste limite 10% mai putin pe A1 A2 A3 ACOLO MINUS 10% . FARA AC DOAR 2 PERS + BAGAJE
Comment
-
4.9 a reusit taicamiu pe E58 si E581,deci campie..avand ceva bagaj si inca un pasager..Eu am reusit aproape 7 fiind singur in ea tot pe acelasi traseu..Acum intreb..faptul ca am avut si geamurile deschise nu f tare a dus la acest consum,sau doar viteza de 110 120 a fost de vina?Mihai tu ai avut traseul dus intors Busteni Sibiu?Vrei sa te remarci ca fiind idiot?Atunci da quote la ultimul mesaj postat!!
Comment
-
Originally posted by micutzu666 View Post4.9 a reusit taicamiu pe E58 si E581,deci campie..avand ceva bagaj si inca un pasager..Eu am reusit aproape 7 fiind singur in ea tot pe acelasi traseu..Acum intreb..faptul ca am avut si geamurile deschise nu f tare a dus la acest consum,sau doar viteza de 110 120 a fost de vina?Mihai tu ai avut traseul dus intors Busteni Sibiu?
Comment
-
Originally posted by cristiboerica View PostUn consum care sa ii multumeasca pe cei cu alte motorizari :
Bucuresti Drajna, A2, resetat la intrarea pe autostrada,100kg, AC, vit. medie 140, 145 pe ceas - 10,2%
La intors diferenta a fost doar greutatea 250 kg - consum 9%
Diferenta de consum nu are nici o logica dar asa arata.
*Logan 1.2 16v: 12.4%, insa greu am ajuns la 160, iar zgomotul e infernal si infiorator;
*Logan 1.6 16v: 12.0%, insa am ajuns lejer la 160;
*Logan 1.6 MPI: 11.6%;
*Logan 1.4 MPI: 11.3%;
*Logan 1.5 dCi: 10.1%
*Laguna 1.6 16v:14.9%, e o masina mai greoaie decat Logan-ul;
*Audi A4 1.6 16v: 14.6%;
*Mercedes E200 (2000 cmc benzina 131 CP): 17.9%, e un consum maricel dar ai putere sub capota!
Comment
-
Puteti atasa va rog o poza cu viteza medie de 140 la ora ?
Promit c-o pun ca wallpaper si ma inchin la ea desi nu sunt habotnic !
Eu cu nicio masina n-am scos mai mult de 70 - 70 si un pic viteza medie...si nu merg incet.Keyboard error or no keyboard present.
Press F1 to continue or DEL to enter setup...
Comment
-
Viteza medie de 140 km/h, o obtii daca mergi pe autostrada, resetand o data CB-ul in mers dupa ce obtii viteza de~140km/h, deci e foarte simplu! Daca nu reduci din viteza , nu are cum sa scada viteza medie. Viteza medie de 70-80km/h o obtii daca mergi si cu 140km/h dar si cu 40km/h, etc...Last edited by Seba; 22 August 2012, 00:27.
Comment
-
este chiar si video cu asa viteza medie...
se gaseste la "consum 1.6 16v..." si e postat de dr_mke....si un consum mediu extrem de mic pt viteza aia.
Oricum doctorul e DOCTOR la exploatarea acelei masini, reuseste intotdeauna niste consumuri de invidiat.
Comment
Comment