Consum Logan 1.2_16v

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• jonnie007
    replied
    Deci ar fi un consum mixt mai mult decat excelent!

Leave a comment:

• ZFMFLORIN
    replied
    Consumul pe circa 2 luni de zile.
    Sunt km facuti in oras, imprejurimi + un drum la Sibiu si altul la Fagaras-Oltet. Acestia din urma ar insuma cam 500km.
    De la plin la plin si dupa bonuri, in aceiasi perioada imi =>5.94% pe 2388.6 km (nu au fost resetate impreuna, de acolo diferenta de km fata de foto).
    Attached Files
    Last edited by ZFMFLORIN; 21 June 2014, 18:17.

Leave a comment:

• Tinuletz
    replied
    vezi se poate si sub producator

Leave a comment:

• aris86
    replied
    La job, avem logan mcv 1.6 mpi, si consumul afisat de CB, corespunde cu cantitatea alimentata din bonuri si decontata.

Leave a comment:

• viorel_gabi
    replied
    Da, sper sa mai coboare spre cel dat in manual. Nu am verificat inca consumul indicat de cb, alimentand din plin in plin. Asta e masina pe care o conduce sotia zi de zi, doar prin oras. Si la cate am de platit la leasing in prima luna, numai de facut un plin nu mai am bani.

Eu merg si pe un symbol II 1.4 16V 100CP la care consumul din bord e cu cca 0.3-0.4litri/100km peste cel real, iar asta l-am verificat de mai multe ori din bonuri.

Leave a comment:

• aris86
    replied
    Originally posted by viorel_gabi View Post
    Salutare la toata lumea!

Sunt la prima mea postare, care e una legata de consum. Am un logan II de vreo 3 saptamani (e inca cu nr rosii), doar pe urban: 821km, viteza medie 21.1km/h, consum conf cb 8,6%. Mentionez ca sunt primii 821 km ai masinii (acesta e si km total al masinii).

Am vazut ca in manual zice ca dupa 3000km se va imbunatati compartamentul. Asta presupune si un consum mai redus decat in prima mie de km, pentru acelasi stil de conducere?

Va multumesc!
    e consum bun, eu anu trecut prin noiembrie pe primii 1000 km, am avut cam 10 l/100 km in oras. Dupa iarna, consumul a mai scazut si se apropie de cel dat de producator.

Leave a comment:

• prometheus
    replied
    Cam dupa 10-15.000 de km o sa observi un consum mai scazut si un raspuns mai bun al motorului.

Leave a comment:

• viorel_gabi
    replied
    Salutare la toata lumea!

Sunt la prima mea postare, care e una legata de consum. Am un logan II de vreo 3 saptamani (e inca cu nr rosii), doar pe urban: 821km, viteza medie 21.1km/h, consum conf cb 8,6%. Mentionez ca sunt primii 821 km ai masinii (acesta e si km total al masinii).

Am vazut ca in manual zice ca dupa 3000km se va imbunatati compartamentul. Asta presupune si un consum mai redus decat in prima mie de km, pentru acelasi stil de conducere?

Va multumesc!

Leave a comment:

• aris86
    replied
    Originally posted by Ampt View Post
    Foarte bun consumul, felicitări!
    Multumesc! :-)

Leave a comment:

• Ampt
    replied
    Foarte bun consumul, felicitări!

Leave a comment:

• aris86
    replied
    Ruta Ploiesti - Bucuresti Baneasa Shopping city 61 km, consum mediu 4,7 l/100 km.
    Viteza maxima 40 km/h in Ploiesti, din cauza ploii torentiale cazute astazi, 100 km/h in afara localitatii si 70-79 km/h in localitati pe DN1.
    Attached Files

Leave a comment:

• aris86
    replied
    Originally posted by Tinuletz View Post
    aris86 ...mai baga poze cu consum in diferite situatiii ca ai cb cu consum instantaneu ;))
    Pai la cel instantaneu, nu am cum sa fac poze, mai ales la 100-110 km/h. Consumul instantaneu poate atinge si 16-18% daca mergi in a doua si urci la munte (ex Poiana Brasov, cota 1400 m Sinaia - iarna), dar se ating frecvent 10-12 l, cand accelerezi si pana ajunge la oviteza constanta, dupa care scade si se incadreaza in consumul dat de producator. Depinde, cat de tare te dai la ea. Cu 61 de litri am parcurs 1055 km, din care 200 km in Bucuresti si restul extraurban, cu un consum mediu de 5,7 l/100 km, la o viteza medie de 42 km/h. Ieri am mai mers si cu aer conditionat.
    Last edited by aris86; 19 May 2014, 09:19.

Leave a comment:

• Tinuletz
    replied
    aris86 ...mai baga poze cu consum in diferite situatiii ca ai cb cu consum instantaneu ;))

Leave a comment:

• Fratello
    replied
    Parerea mea este ca acest consum, mentionat mai sus, este destul de real ... avand in vedere ca aveam 7.2 cu dieselul (1.5, E4) in aceleasi conditii de trafic. Stiam la ce sa ma astept cand l-am achizitionat si, de banii de injectoare, pun benzina !

Leave a comment:

• Tinuletz
    replied
    bun consumul ...aproape de producator ...cu mici exceptii ....oricum viteza medie cam mica acuma nu-s nici carcaorash ...una peste alta e oke ;)

Leave a comment:

Working...
X
Anulare DPF
Politica de Securitate Google