Originally posted by dragunov
View Post
Consum Logan 1.2_16v
Collapse
X
-
Originally posted by amigos View PostDin moment ce se fabrica in aceeasi uzina, cum ar putea fi diferite? Crezi ca astea pentru romani sunt rebuturi la CTC? Povesti de pe vremea lui ceasca cu daciile unguresti.
Comment
-
Este cert ca exista diferente de piese intre vehiculele care se comercializeaza in tari diferite ( e vorba de omologarea veh respectiv in tara destinatara unde de ex poate exista un combustibil mai bun sau mai prost si de aici se pot schimba softurile, piese , norma de poluare etc).Oricum piesele comune care se pun si pe un Logan de Romania si pe unul de Germania nu ar trebui sa aiba diferente calitative.
Comment
-
Buna ziua, sunt nou pe forum, dar si nou proprietar de Dacia Logan cu motor de 1.2 16V. Ce sa spun, saptamana trecuta am cumparat masina, abia am 400 de km pe bord. Insa nu stiu la voi cum ies consumurile astea. Prima zi cand am luat, am facut cateva drumuri ca sa rezolv cu actele cam 60 de km. Prima iesire a fost la statia Omv si am facut plin. Sambata dupa masa am gandit si eu sa fac un drum mai lung sa vad cum se comporta masina, dupa cam 160 de km parcursi am oprit la o statie de OMV la Brasov si am alimentat masina cu o cantitate de 8.35 litri de carburant. Acum cum este cu consumul de 8 - 10 la %
Ori la mine ceva nu este normal sau nu stiu...
Comment
-
De vineri detin un Logan Black Line cu motorizare 1.2 16V 75CP si va spun sincer ca in 250 de km citi am facut pina acum, consumul mediu pe care il arata CB-ul este de 6.8 L...Acesti km sunt 60% afara si 40% in oras (in week-end cind circulatia este "relaxata")
P.S. Dupa cum am urmarit datele de pe CB consumul este in scadere direct proportional cu rodajul masinii...
Comment
Comment