If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Doruletz,dorutzule...comentariile tale au vreo baza? Ce manevrezi ca motorizare?
eu am 1,5dci dar conduc ocazional 1,2
asa ca sa nu ramai tu curios................................
si pana la urma , dupa 1 noiembrie o sa-mi iau un 1,2 16V personal si o sa vin in decembrie pana la Oradea la un pieten
asi fi tare curios sa conduc unul sa vad mai ales la drum intins cum se comporta atat la consum cat si la demaraj, eu unul m-am saturat de consumul mediu astronomic pe cb pe care il arata clioul 16 v din dotarea familiei 7.5, ma gandesc ca nu ar trebui sa depaseasca 6.5 mediu preponderent extern ceeea ce ar fi convenabil pentru mine ca fac saptamanal Bucuresti Turnu magurele si retur cam 22 de litri in 150 km
ma refer bineinteles ca mi-asi dori sa probez un 16v 1.2 de la DACIA
Am intrebat de cel mai mic consum pentru ca ce s-a scris pana acum . ori motorul era in rodaj si nu era consumul real, ori nu s-a condus economic pentru a scoate cel mai mic consum
CRM 20 esti inca in rodaj ,cred dar consumul scos e foarte bun
Atunci, dupa 4-5000 km parcursi va avea putere mai buna motorul si va consuma si mai putin cu cateva sute de grame
Si o sa consume din ce in ce mai putin, pana cand va functiona fara carburant.
Eu pe ultimii 500 de km am un consum de 6.7 la o viteza medie de 34 km/h
cei 4,5 l la suta ai lui CRM m-i se par suspect de putini....pe ce distanta a fost consumul asta? Eu mai putin de 5.2 nu a scos pe drum european, noaptea, cu viteza medie de 65 de km/h pe ruta Arad - Deva.
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment