Si eu am tot Blaupunkt MP3 Player si niciodata nu mi-a sarit CD-ul, indiferent ca am dat in gropi sau orice altceva. Probabil modelul e acelasi si pe PH2.
Consum Logan 1.2_16v
Collapse
X
-
Nu mi-a sarit CD-ul. M-am exprimat gresit. Adica muzica merge bine, iar cand dau merg pe drum cu gropi, se intrerupe, si cand este drumul bun iarasi merge muzica. De ex: Merg pe drum , si muzica merge, dupa care urmeaza pe o portiune de 20metrii gropi, iar muzica nu mai merge, dupa cei 20metrii , drumul iarasi se face frumos, iar muzica merge iarasi bine.
Comment
-
Originally posted by DORU BUTEAN View Postparca mi-a mai scazut consumul dupa 1000 km am calculat 6,2% 90% inafara orasului dar trasee scurte
PS: Acuma creste si datorita temperaturii. E mai rece afara. 6.2 e un consum bun. Nu poate sa consume cat un diesel 5%, dar e o masina buna.
Comment
-
-
Originally posted by razvanamza View Postce consumuri bune. care faceti schimb cu 1.4 ? sunt totusi curios de consum in Bucuresti, unde isi arata coltii cel mai bine asta micu
aum ce vine frigul sa vedem cam cu cat creste consumul
la 120 km numai in oras, si pe distante foarte scurte , ~6km pe zi consum de 7,3%
Comment
-
Originally posted by micutzu666 View Poste chiar ok consumul.Ce varianta ai?ambiance ...etc
Logan Preferance.
In week-end o sa ies la un drum extraurban de vreo 500 km si o sa vad cu aceasta ocazie la ce consum se va incadra in aceasta etapa a rodajului.
Comment
-
Comment