Intre 80-100km/h cred ca te incadrezi pana in 6%.
Consum Logan 1.2_16v
Collapse
X
-
Cro84: nu... o sa ai in jur de 4.5% la 70km/h cu 1.4. Un condus economic, dar nici extrem adica sa te misti ca melcu, e 70-80 km/h in localitati si 100 km/h in afara. In stilul asta de mers cu 1.4 am obtinut valori de 5.5% sau chiar usor sub.
Ca tot vorbiti de furt la pompa... eu am avut norocul sa prind in fata mea domni care alimentau in sticle de 2l de Cola: o data la Petromul de unde alimentez deobicei si alta data la statia automata din parcarea Kaufland de unde iarasi alimentez de multe ori. Am ramas surprins placut sa vad ca sticla se umplea aproape complet iar pe afisaj erau 2l-2.05l. Acum nu stiu cat de "exacta" o fi si aceasta masuratoare cu sticla, dar macar am vazut ceva cu ochii mei... asa cand bagi pistolul in rezervor nu vezi daca picura sau curge .Last edited by Nepotu123; 14 April 2011, 20:58.
Comment
-
Originally posted by condaru321 View PostPai cu 1.4 la 70km/h am 3,xx %....
RUGAMINTE: in afara de faptul cand se posteaza consumuri s.f. pe acest topic, va rog pe cei cu alte motorizari decat 1.2, sa nu-si mai posteze consumurile pe-aici.Last edited by Seba; 14 April 2011, 21:25.Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.
Comment
-
Originally posted by b 98 tul View Postsi atunci de unde vine acel consum teoretic extraurban de 4,9 ? la ce viteza ? cuva maxim 70km/h in viteza 5 /sigpic
Comment
Comment