La 80 km/h 2400rpm constant consumul la 1.2 16V E5 este de 3.6l testat pe autostrada vreo 40km aproximativ (3 persone in masina in jur la 300kg si cu rezervorul plin), nu stiu cat ar consuma la 70 la ora dar mi se pare prea mica viteza chiar si pt. un incepator ca mine sa scoti un consum mai mic pe autostrada unde mai pui la socoteala ca devi un obstacol incurcand circulatia. Recunosc ca nu am testat cat consuma la 90, 100 etc. Eu unul ma declar multumit de aceasta motorizare si evident de consum.
Consum Logan 1.2_16v
Collapse
X
-
Originally posted by jokero69 View PostLa 80 km/h 2400rpm constant consumul la 1.2 16V E5 este de 3.6l testat pe autostrada vreo 40km aproximativ (3 persone in masina in jur la 300kg si cu rezervorul plin), nu stiu cat ar consuma la 70 la ora dar mi se pare prea mica viteza chiar si pt. un incepator ca mine sa scoti un consum mai mic pe autostrada unde mai pui la socoteala ca devi un obstacol incurcand circulatia. Recunosc ca nu am testat cat consuma la 90, 100 etc. Eu unul ma declar multumit de aceasta motorizare si evident de consum.
Comment
-
325KM TRASEU Bucuresti Buzau Focsani Tecuci Barlad Husi(prin apropiere) consum 3 liniute>poate imi spuneti cam cat inseamna sa stiu consumul real( am ambiance) 5 persoane din care 3 adulte plus 2 copii.mers max 100 110km/hVrei sa te remarci ca fiind idiot?Atunci da quote la ultimul mesaj postat!!
Comment
-
sunt 9 liniute +pompa =50L => 1 liniura are 5 L. acum depinde unde a cazut ultima liniuta ca poti consuma dintr-o liniuta 4 L si ea sa fie aprinsa dar tu sa nu o pui la soocoteala.
Fara cb iti e greu sa faci un consum asa. singura sansa e sa faci plin pe plin
Comment
-
1 liniuta are aprox 5 litrii. daca resetezi cb din liniuta in liniuta o sa vezi ca ce indica cb ca fiind cantitatea de benzol ars de la ultima resetare se apropie foarte tare de 5litrii.Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.
Comment
Comment