Logan 1.2_16v Vs Alte Motorizari Logan

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• - in 2005 cand am stat in portugalia (2 luni concediu) aveam un clio 1 din 92 si avea motor 1.2 energy acuma ca era de 55kw sau 55cp dracu mai stie - ideea era ca mergea cu 170km/h pe autostrada fara nici o problema, lucru ce nu pot sa il zic despre clio3 cu care am ajuns la 176km/h la panta in jos
    - cand am fost in Grecia inca nu aveam instalatia de GPL pe masina pt ca inca masina era in garantie, abia dupa ce a iesit din garantie am pus instalatia de GPL.
    si iti spun sigur ca imi luam avant si opream si AC-ul de la masina.
    Eu compar masina cu amaratu clio 2 cu motor de 65cp la care pe acelas drum nu a trebuit sa imi iau avand si nici sa opresc AC-ul
    Am ramas mut cand am vazut ca tiru intra sa ma depaseasca in rampa si eu trageam de saraca masina...
    am facut dupa cum am zis 75.oookm cu motorul de 1.2 , pe GPL nu are decat 15.000 km
    - daca ar fi sa schimb masina as schimba-o tot cu Clio3 sau Estate cu motor 1.2TCE si as pune si pe asta gaz ), nu cred ca m-as intoarge la diesel chiar daca am condus 10 ani numai diesel si si alea erau tot renault

Comment

• Si mie mi se pare cam "limitata" pe autostrada masina. Nu neaparat in sensul ca nu te poti deplasa cu 130-140 de km/h dar pur si simplu la viteza aia nu isi mai indeplineste scopul pentru care ai luat-o - consum mic.

Comment

• Originally posted by baban sergiu View Post
        - daca ar fi sa schimb masina as schimba-o tot cu Clio3 sau Estate cu motor 1.2TCE si as pune si pe asta gaz...
        Tu vorbesti serios? Sa iti iei motor turbo si sa'i pui gaz?
        If it ain't broke, don't fix it!

Comment

• Da' ce-are, ii sta in gat sau ce?
          4 pistons + GPL + tuningu' casei = km multi & 1.5 dCi 85 BoiP

Comment

• N-are nimic, au mai pus altii, ma iertati, basini si pe masini mai mari.

Comment

• - fara nici o gluma as pune pe 1.2tce GPL
              - daca cautati pe la GPL o sa gasiti poze cu masina mea de la momentul montari instalatie de GPL.
              - pot sa va zic ca am fost foarte sceptic in privinta montari de GPL pe masina... si mergand sa discut cu firma la care am facut montajul am ramas mut de ce am vazut acolo.
              - in aproximativ o ora cat am stat pe acolo am vazut cu masini venite pt reglaje si alte chesti de GPL:
              - mercedes S500, S600, C-klass si cel putin 2 E-klass unu avea chiar o instalatie mai speciala ce functiona atat pe gaz metan cat si pe butan
              bmw seria 3 si 5 - astea toate modele dupa 2000
              - inclusiv patronu are un 325xi din 2003 cu GPL si un logan din 2008 pe care a pus GPl
              - si o gramada de taxiuri de toate marcile
              deci dece sa nu pun pe un 1.2 tce gaz ?

Comment

• daca faci multi km ,e normal sa pui gpl, doar iesi la jumate pretu
                Last edited by Seba; 8 March 2011, 22:14.

Comment

• off . . . .chiar la jumate pretul nu iesi. Dar cam 100ron/1.000km fac economie, cam 30-35% este economia, daca socotesti ca fac cam 30.oookm pe an asta inseamna 3.000ron - deci se merita - parerea mea strict personala.
                  on . . . cand am luat clio3 inca nu se punea motorul pe logan sau sandero
                  alegerea am facut-o intre clio3 1.2 si sandero 1.4mpi
                  singurele condii care a fost la achzitionarea masini era sa aiva 4 usi si sa fie la fel de dotata ca clio2 de 1.5dci
                  si tot atunci era clio2 HB, 1.5dci, 65cp la promotie si avea pretu de sandero cu motor de 1.4mpi ceea ce a facut sa incline balanta foarte tare in favoarea lui clio3

Comment

• Asta cu economia e o baliverna... daca vrei economie nu'ti iei S500, 325xi, Hummer sau alte rachete. Cu ce se deosebesc astia ce cei care conduc Bentley si stau la bloc in 2 camere?

Comment

• Niki B, fiecare are libertatea sa-si puna GPL pe Hummer sau S500, dupa cum fiecare are libertatea sa i se para hilar sau chiar sa rada de cei care o fac

Comment

• categoric,ai voie orice,dar nu prea e in regula sa cumperi masina cu motor urias si apoi ii pui gpl....e cam penibil din punctul meu de vedere,sustin parerea lui niki!

Comment

• Posesorii de Hummer pe GPL saluta lansarea noului Ferrari diesel!

Comment

• Abia astept sa am un RS sa ii pun GPL, sau un EVO, vis nene.
                            4 pistons + GPL + tuningu' casei = km multi & 1.5 dCi 85 BoiP

Comment

• De ce sa nu recunoastem ! Poate sa se inventeze masina care consuma 1 L de benzina %, romanu' tot isi pune GPL , nu de alta, doar din considerente eco

Comment

• poate ca oltenii n-o sa-i puna GPL..................................doar sunt mai destepti
                                Last edited by Seba; 8 March 2011, 22:15.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google