da de ce iti consuma asa mult in afara ? o fi intradevar in rodaj dar mie nu imi lua 16 v atat cand a facut primul drum. si 1.2 e deja pe logan de mult
Logan 1.2_16v Vs Alte Motorizari Logan
Collapse
X
-
Da, am. Te invit si pe tine sa faci un test de reprize (mult mai important in trafic decat 0-100/h) si vezi apoi daca 1.4 e mai bun ca 1.2.
Numai liniute aveti in cap ))
Nimeni nu contesta (pana cand vedem clipuri ) alea 0,6 sec diferenta (care in fc de sofer pot si sa nu fie) , dar daca te uiti pe toate datele din carte ai sa vezi ca dupa 100/h diferenta de 0,6 sec nu se mareste, nici macar NU se mentine, scade cu 0,2 sec (pana la parcursul unui km).Last edited by Octavian; 2 March 2010, 15:00.
Comment
-
nu am liniute in cap, le-am tras pe nas... Chiar am cautat si nu am gasit date gen 60-100km/h sau 80-120. Daca ai tu pune-le p'aici. Tu ai condus LOGAN 1.2 16v ??? ai da 1.4 ul tau pe asta micu de 1.2 ? sau mai bine zis ce ai alege daca ar fi sa-ti iei alta noua?
Comment
-
Am spus-o de mai multe ori, daca ar fi sa am acelasi buget acum, fara discutii as alege 1.2 in detrimentul lui 1.4.
Daca mai fac teste de reprize cu masina lu' cumnata-mea (Clio Cosmopolitan 1.2 , exact acelasi motor si cutie) o sa si filmez.
Pe 80-120 (tr IV) cu a mea (si remapata) n-am fost in stare sa tin piept nici la Fiesta 1.2 75 cp, care e mai greu decat Logan 1.2 (sau Clio 1.2). M-a luat cu ~2 metri.
PS: majoritatea (posesori) care s-au dat cu Clio sau Logan 1.2 recunosc ca se misca mai bine.
Fa si tu acelasi lucru si posteaza apoi sincer.
Comment
-
chiar incerc sa-mi iau un benzinar luna asta si nu stiu ce sa aleg 1.4 sau 1.2v... Spunea unu p'aici ca 1.2 face zgomot mare la peste 120km/h si ca trebuie turata rau sa plece de pe loc... m-a speriat.... Nu am condus nici una nici alta . Asa ca nu ma pacaliti sa-mi iau un 1.2 si la urma sa va injur... Fiti sinceri ca dau o bere straina !!!
Comment
-
depinde unde o folosesti mai mult. daca o folosesti in oras 1.2 parca se preteaza mai bina. daca o folosesti mai mult in afara ia 1.4. 1.2 merge mai turat ca 1.4, avand treptele mai scurte. mie sincer mi se pare incomod 1.2 la drumuri in afara. eu as alege batranul 1.4 (parerea mea personala, nu dati cu pietre)
Comment
-
Originally posted by JERE View Postchiar incerc sa-mi iau un benzinar luna asta si nu stiu ce sa aleg 1.4 sau 1.2v... ...............
Mergi la dealer si fa apoi test cu 1.2 16V.
Masina o iei pt tine, nu pt noi, parerile noastre sunt prin prisma a ceea c am simtit fiecare cand le-am condus (care le-au condus).
Eu ce am spus n-am mintit cu nimic, si afara si in oras se misca mai frumos 1.2.
Test drive.
Comment
-
Originally posted by JERE View Postchiar incerc sa-mi iau un benzinar luna asta si nu stiu ce sa aleg 1.4 sau 1.2v... Spunea unu p'aici ca 1.2 face zgomot mare la peste 120km/h si ca trebuie turata rau sa plece de pe loc... m-a speriat.... Nu am condus nici una nici alta . Asa ca nu ma pacaliti sa-mi iau un 1.2 si la urma sa va injur... Fiti sinceri ca dau o bere straina !!!
Comment
Comment