Logan 1.2_16v Vs Alte Motorizari Logan

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Nu cred ca este postul saptamanii. Dar din aceasta cauza, mai bine ar sunt 1.6 16v 105Horse Power. ).

Comment

• Originally posted by CSH View Post
      Sper ca ai dreptate. Caci vedeam pe altii cu 1310 cum depaseau la rand Loganuri 1.4MPI, dar se mai enerva cate unul cu un Passat si ii dadea ,,gaz" .
      Nu este acelasi motor pe injectie la 1310 fabricata dupa 99 , ca si pe Logan 1.4 ? Numai ca au modificat ceva la el si are 75CP ?
      Cati cp are unul pe injectie la 1310?
      Pai logic...daca erau soferi d-aia care merg sa aibe consum de diesel sau sa nu treaca de 3000 RPM ca se distruge motorul...
      In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

• motorul dupa logan 1.4 este defapt cel dupa oltcit TRS!...cum frate sa spui asa ceva?

Comment

• De pe OLCIT ?? Am ramas surprins.

Comment

• de pe subaru.ala de pe oltcit e boxer.a facut cineva liniuta 1,4 vs 1,2?nu dacia 3110 cu motor 1,4.
            Welcome to the Club, We Have Jackets !

Comment

• Originally posted by margelatu View Post
              de pe subaru.ala de pe oltcit e boxer.a facut cineva liniuta 1,4 vs 1,2?nu dacia 3110 cu motor 1,4.
              Cred ca diferenta o face soferul si nu motoarele.

Comment

• da am facut eu o liniuta cu 1.4MPI cand avea masina 4 000 km si l-am facut dar eu zic nu ia dat soferul cum trebuie ca prea l-am lasat in urma...ori nu ii mergea masina cum trebuie

Comment

• Originally posted by no.23 View Post
                  Un lucru este cert - 1.4 MPI este blestemata la extinctie, mai ceva ca dinozaurii ....................
                  mai degraba 1,6Mpi 8V este pe cale de extinctie, tocmai din cauza motivelor enumerate mai sus .. taxe mari.

Comment

• Originally posted by margelatu View Post
                    de pe subaru.ala de pe oltcit e boxer.a facut cineva liniuta 1,4 vs 1,2?nu dacia 3110 cu motor 1,4.
                    1310 bate 1.2,dar 1.4 de pe Logan? ... nici nu se sta la discutii.

Comment

• Originally posted by CataLiNNN View Post
                      1310 bate 1.2,dar 1.4 de pe Logan? ... nici nu se sta la discutii.

Bate la ce? la sah? la table? (nu dati cu pietre ca e scump barbrizu1 )

Din cate mai tin minte 1310 avea 56CP (corectati-ma va rog), Nm ????!!!
                      iar 1,2 16V are 75 CP, 102Nm pe la 4250rpm parca.

Comment

• Iar ati inceput? De abia ce s-a inchis un topic pe tema asta.
                        Cel mai lent 1,6 8v

Comment

• A mai facut cineva liniute 1.2 16v vs 1.4MPI ? daca are filmuletze rog sa posteze.

Comment

• mi-am adus aminte cati Nm avea motorul M801-xxx de pe Dacia 1300: 94Nm la 3000rpm, iar puterea maxima era 54CP la 5250rpm. Dacia 1310 avea 56CP, cuplul sub 100Nm si undeva tot pe la 3000rpm.
                            Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

• tocmai mi-am vandut 1.4mpi-ul si astept sa-mi ridic 1.2-ul. faceam cam 1500km/luna in oras si ma cam rupea la buzunar, 10/100 halea 1.4ul!!! asta micu umbla vorba ca se multumeste cu cca 8L/100, dar din datele tehnice pare ca e mai puturos... Poate plang dupa 1.4 !!!

Comment

• Daca faci asa multi km, de ce n-ai ales diesel?
                                In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google