Viteza Maxima 1.2_16v

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Depinde la ce va referiti. Daca va referiti la consum, 1.2 16v conduce detasat pana la viteza de 100-120km/h, daca va referiti la reprize, 1.2 e ceva mai istet ca un 1.4 dar, e doar o impresie, daca va referiti la taxe, 1.2 conduce detasat, daca va referiti la viteza maxima, 1.2 si 1.4 sunt in coada clasamentului cu o fantastica viteza de 161km/h respectiv 162 (valorile fanteziste de genul 180, 190 sau 200km/h sunt doar imaginatie), daca va referiti la supletea motorului, 1.2 conduce (deh, 16v), nu detasat, dar conduce.
    Pentru Bucuresti nu as cumpara nici 1.2 nici 1.4 nici 1.6 8v nici 1.6 16666666v ci as cumpara un diesel. Pentru drumuri lungi si plictisitoare (in EU) as cumpara tot diesel, pentru drumuri lungi in Romania as cumpara un 1.2 16v, dar numai daca ar fi masina de weekend sau de concediu, pentru race, as cumpara un Megane RS, 230CP, 245km/h etc... etc...etc...etc...etc...

Comment

dl DYA91. Facem un business. Facem 2 contracte vanzare cumparare. Si cedezi masina in caz ca pierzi? Eu o cedez pe a mea in caz ca pierd. Legalizam frumos actele inainte...
      INSA. Nu conduc eu. NU mai ma risc sa ii dau peste 180 (pur si simplu am inghetat de frica). Am eu un om. TE BAGI?

Ce zici? Ai curaj? Ca vreau sa am un 19 TEDEI.

Comment

Eu vreau sa vad live aia 200km/h pe bord in primul rand este dTi nu TDI...si sunt domnisoara nu domn...multumesc pentru atentie...daca masina nu este modificata nu ajunge la 200km/h
        Last edited by DYA91; 15 January 2010, 22:42.

Comment

Tata zi? Te bagi? Accepti propunerea mea?

Si in caz ca pierzi, hai ca ma scrific si-ti dau tie Twingo, sa nu ramai pe jos...
          Last edited by bubu782001; 15 January 2010, 22:41. Reason: Automerged Doublepost

Comment

scuze de off topic..dar poate de asta lauzi tu twingo-ul? )

About bubu782001
            Marca Masina
            Renault
            Model masina
            Twingo
            Motorizare
            1.2/16V/75cp
            Culoarea / Color
            Verde

cat priveste pariul tau....daca e cum a zis si DYA ...la vale si vant din spate....prinde si 200. )
            Un om inteligent nu va fi niciodata rau. Rautatea se naste din prostie, inferioritate si frustrare.

Comment

mumus nu prea inteleg ce vrei tu si unde bati. Ai copiat pur si simplu niste informatii de pe un forum si ai dat Paste aici. Care este treaba? Doar am zis ca detin aceasta masina, deci nu cred ca era greu sa fiu gasit pe forum.

Comment

Bine...ne vedem pe autostrada dar cand s-o mai incalzi putin pe afara

Comment

uite...cand ai drum in bv....adu si sofer...te fac o plimbare cu 1.4 si eventual sa vina si pilotul tau dupa noi cu loganul tau de 1.2 ..sa vedem....ce face?

ma bate..dau un suc.... iar daca ma depaseste inseamna ca poate 1.2 mai mult de 160 ...real
                  Last edited by mumus; 15 January 2010, 22:48.
                  Un om inteligent nu va fi niciodata rau. Rautatea se naste din prostie, inferioritate si frustrare.

Comment

Mumus,omul nu poate ramane de 2 ori fara aceeasi masinastai la rand

Comment

Scuze cu DYA91, insa cu chestiile astea dTi, TDI, dCi..etc, nu prea ma pricep. Diesel-ul nu ma atrage (nu-mi plac motoarele diesel - cu toate ca au randamentul mai bun ca o benzinara).
                      Prietene mumus, eu nu am Logan (si nu o sa am niciodata). Eu am Twingo. Vad ca ma ataci intr-una fara sa ai prea multe cunostinte de aceste motorizari. Te fac la orice ora din zi si din noapte cu Twingo iar tu cu Logan 1.4. Gandeste-te numai la argumentele aduse. Logan 1.4 se chinuie sa se deplaseze, da sa prinda viteza...poate in cadere libera.
                      Last edited by bubu782001; 15 January 2010, 22:52.

Comment

eu incerc...cat mai pot.

Bubu special pentru TINE
                        Last edited by mumus; 15 January 2010, 22:51. Reason: Automerged Doublepost

Comment

unii au impresia ca daca au motorizarea cu mai multe valve au o ghiulea de masina! ok e mai usoara masina decat un golan dar 200 nu are cum sa atinga in vecii vecilor!

Comment

Originally posted by bubu782001 View Post
                            dl DYA91.
                            e doar o mica corectare ca sa nu se creeze confuzii. DYA91 este o domnisoara in toata regula, poti sa-l intrebi pe GGI78

Daca indeplinesti o sarcina prea bine, vei ramane cu ea pe cap, cum ar fi Tutoriale pentru Dacia Logan

Comment

Originally posted by bubu782001 View Post
                              Scuze cu DYA91, insa cu chestiile astea dTi, TDI, dCi..etc, nu prea ma pricep. Diesel-ul nu ma atrage (nu-mi plac motoarele diesel - cu toate ca au randamentul mai bun ca o benzinara).
                              Prietene mumus, eu nu am Logan (si nu o sa am niciodata). Eu am Twingo. Vad ca ma ataci intr-una fara sa ai prea multe cunostinte de aceste motorizari. Te fac la orice ora din zi si din noapte cu Twingo iar tu cu Logan 1.4. Gandeste-te numai la argumentele aduse. Logan 1.4 se chinuie sa se deplaseze, da sa prinda viteza...poate in cadere libera.
                              da numa 1.2 16v ala de pe twingo rupe norma sau si 1.2 16v de pe logan ? sau ala de pe tuingo e mai special ?are si cutie automata ? ca daca e automat ... prinde 200 ,oricum curaj mare ...
                              Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

Nu are cutie automata, are manuala, JB1.

Motoarele sunt aceleasi pe ambele masini atat pe Logan cat si pe Twingo. Diferenta este data de greutatea masinilor si aerodinamica acestora. Nu prea inteleg motivul interpretarilor, cand este evidenta discutia.

In orice caz. Se pare ca sunt luat la misto. Eu nu am facut asta fata de nici un membru loganclub. In conditiile astea am iesit si nu va mai deranjez. Nu prea vreau sa traiti cu impresia ca v-ati gasit prostul.

Inca o data, scuzele mele pentru drs DYA91. Sper sa-mi accepte scuzele pentru ca am confundat-o din greseala cu un domn. (am mai specificat asta 2 posturi mai sus).

O seara placuta tuturor si scuze de deranj.
                                Last edited by bubu782001; 15 January 2010, 23:12.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google