Viteza Maxima 1.2_16v

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

o intrebare...si sa terminam cu offtopicul ... cat are twingo 1.2 16v vmax constructiva in talon ?
    Viteza maxima km/h 172 asta am gasit eu pe un site ... si acum...terminati cu aberatul? are intr-adevar mai mult ca un 1.4 pe logan si ca un 1.2 16v pe logan ...dar pana la 200 mai ii lipsesc 30 cai
    Last edited by Cristi_Xp; 16 January 2010, 18:55.
    Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

Cred ca puteti sa mutati aceat thread la aberatii, caterinca sau orice altceva care nu are legatura cu titlul .

Comment

169km/h. Detalii aici.

Comment

Jere, esti prea agresiv.Ai f mai fost tras de maneca pana acum. Chiar nu ne putem comporta ca oamenii civilizati? Ne place sa dovedim ca ne tragem din maimute? Si nici macar alea destepte?
          Asa ca, va rog domnilor: fara DCI vs benzina, ci doar despre viteza maxima a motorizarii 1.2 16v.
          Nu reusim sa ne inteleg ca oamenii, inchidem, stergem si dam vacanta.
          Va multumesc pt intelegere.

Comment

baiatul are dreptate...a atins 200 cu twingo cu motor de 1,2.dar era tractat de un avion.nu mai fiti rai cu el.daca baiatul a zis ca a prins....200....na..acceptam o eroare de +/- 30 de km

Comment

Incetati cu off-topicul. Este vb de logan, nu twingo.

Comment

Nu facem si un topic pentru viteza minima cu 1,2 16v?
                Sigur nu o sa ma intreaca nimeni aici.

PS Scria cineva mai sus (si nu a fost luat in seama deloc) ca "cel mai grav lucru nu e sa mori intr-un accident". Mare dreptate are. Am avut un coleg de liceu care facea intrecere cu un altul. Primul a murit.

Sper sa intelegeti ca viteza e pentru circuit si nu pentrul drumul public. Macar sa ne luam noi cei 2-3 care scriem de ideea de a merge incet injuraturi si sa nu pateasca nimeni nimic.

Inca odata, va recomand cartingul cind aveti nervi si vreti sa va intreceti.
                Poate ne intilnim cu totii cind mai iesim din criza la o cursa. Cred ca ar fi extrem de interesant sa ne batem umar la umar cu aceleasi agregate.
                Last edited by andrei_nsts; 17 January 2010, 23:55.

Comment

nu l-am crezut pe darkside cand mi-a zis ca am deschis cutia pandorei creand acest topic...mare dreptate a avut. daca nu va potoliti si-o tot tineti cu petarda aia de twingo cu 200km/h la motor stock de 75 de cai versus caramida logan 1.4 200km/h cu motor stock 75cp, zburari de pe forum de nu va vedeti. si pe langa principalii actori, mai pleaca in vacanta si mistocarii cu pariuri si liniute, acte de vazare-cumparare si alte bazaconii. vorbiti de loganul 1.2_16v si gata. si v-as ruga pe cei care nu aveti 1.2_16v, sa va abtineti de la comentarii, macar acum la inceput. bine, daca se insista cu 200km/h la logan 1.2 stock, dati "report"...
                  Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

dl. SEF SEBA. Cred ca sunteti un Loganist convins, dar din pacate nu aveti dreptate. Dar retineti o chestie. Cand LOGAN-UL o sa aiba vanzarile si faima la Twingo , mai vorbim. Si lasa Twingo asa cum e petarda, crede-ma ca Logan-ul este o tinichea fara de valoare. Iar Twingo nu l-as da nici pe 2 Logan-uri - pentru ca NU AU VALOARE.
                    Stii care e diferenta ditre un Twingo si un Logan? Twingo are personalitate si mai presus de toate ESTE O MASINA gandita CAP COADA. Sunt Twingo foarte multe care au sarit de 300.000 km la rulaj si merg lejer fara probleme. La Logan apareau puncte de rugina de NOI. Sa fim seriosi, mai las-o moarta ca Logan-urile sunt niste masini SUBMEDIOCRE facute pentru a nu arunca motorizarile vechi si obosite. Noroc cu Sandero care mai seamana a masina. La 7000 de euro traiesti cu impresia ca ai luat nus ce limuzina. Da clasa de la 1000m Twingo la un Logan. Si asta poti sa intrebi PE ORICINE.
                    Probabil o sa-mi dai BAN (sau report) - dar nu am jignit pe nimeni, am spus doar adevarul.

Comment

Ai dat cu batul in balta de mai multe ori ...2 coji ridicate la grad de masini cu personalitate
                      In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

Cu riscul ca ma repet...
                        @bubu782001... fara nici un misto...
                        1) Cati ani ai?
                        2) Cati km parcursi ai de cand ai obtinut permisul?

Comment

Bubule....chiar nu-mi dau seama de ce ti-ai facut cont pe aici...nu ai ce face? Ia-ti tata twingoul in pat si fa o groaza de twingosauri cu ea...masina e si una si alta.Sunt si loganuri cu sute de mii de km la bord,cum sunt si twingouri cu pete de rugina...nu s-ar fi nimerit sa fie masina perfecta!
                          Last edited by darksid3; 19 January 2010, 22:13.

Comment

dacia logan 1.2 16 v sau 1.4

Buna sunt nou pe siteul asta si in curand doresc sa achizitionez un logan dar sunt intr-o dilema nu stiu care din motorizari 1.2 16 v sau 1.4 75 cp este mai buna ?

Comment

Gasesti aici http://www.loganclub.ro/forum/1_2_16...7.html?t=11567 discutii pe tema aceasta

Comment

Bubule, Seba s-a referit la Twingo in a fi petarda, privind afirmatiile tale referitoare la viteza maxima si performantele dinamice exceptionale.
                                N-a zis nimeni ca masina nu ar avea personalitate, sau ca ar da cu virgula la capitolul fiabilitate, deci relax.
                                Dar hai totusi sa revenim la topic: viteza maxima logan, nu alt Renault.
                                Multumesc pt intelegere.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google