If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
sa nu uitam totusi sa ramanem ontopic , 11 secunde si ceva . mult sub 12 in orice caz . rezervor cam gol ... toate conditiile ideale, fara vant , fara panta .
1.4 cu remapare de 100cai ..adica 75+100, sa nu se inteleaga gresit. si benzina alto 101, cu toate ca mai tarziu am realizat ca trage mai bine cu carrera 100 .
Oricum, subiect deschis prematur (ca si altele).
Tot noi vorbim mai mult (si aiurea). Si ca sa continui tampeniile, eu presupun un ~12-12,5 sec pe ceas ca face suta.
La drum (de urmareala) dupa 80-90 nu e nici o diferenta intre 1.4 si 1.2, ba chiar se misca o idee mai bine 1.2, asa ca nu mai faceti misto.
Astia care sintem cu 1,2 nu o sa fim niciodata interesati de cite secunde ii ia sa ajunga la 100 km/h.
Chiar vorbeam cu cineva si ma intreba daca are forta masina. Eu i-am zis ca la turele la care merg eu aprox. 2500 - 3000 trebuie sa te cam rogi de masina. Ramin la parerea mea, sint alte masini de alergat cu ele. Loganul e sa cari oua si 5 persoane in masina, sa te coste intretinerea putin si tot asa.
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment