Pret Achizitie & Optionale

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Deja din prima pagina am aflat ce doream...dar poate isi mai ia cineva 1.2 si mai aflam noutati..

Cezar, no offence, esti offtopic

Comment

Am achizitionat un Laureate 1,2 16V ieri la pretul de 8150 E la care s-au adaugat 200 E airbag laterale, 50 E CD MP3, 38 E pachet legislativ, 255 E vopsea metalizata si s-au scazut 500 E pentru ca masina era pe stoc fiind fabricata decembrie 2009 ( conform spuselor dealerului ). Am cerut expres luna de fabricatie a masinii, si am fost asigurat ca masina este absolut noua ( as fi curios daca cineva i-mi poate spune data fabricatie dupa VIN ).Cost total conform facturii 8194 E din care se vor scadea cele 3 tichete dupa validarea lor la Buc. Sper sa nu facut o alegere proasta, am optat pentru aceasta masina si motorizare in primul rind prin prisma financiara ( achizitie si costuri intretinere ) cit si al vitoarei posesoare ( sotia ).
      PS. Ieri mai erau pe stoc la dealeri ( in toata tara ) inca 3 masini cu reducere de 500 E, 2 buc culoare alba si una neagra, banuiesc ca acesta motorizare.
      Last edited by lepetir; 2 June 2010, 15:13.
      Actual posesor de 1,2 16V

Comment

eu am comandat pe 16 aprilie, a luat-o dupa vreo luna,
        pe mochete, pe sub scaune...erau etichete cu datate cu luna aprilie.
        tot acelas model am si eu cu exact aceleasi optiuni, dar am avut reducere doar 100E

Comment

lepetir - zici ca mai are dealerul local 2 albe?
          Eu am intrebat la un dealer locl care dupa ce a sunat unde stia el m-a sunat si mi-a comunicat ca NU MAI ARE DIN 2009....
          Dar poate nu sunt Laureate.

Comment

Masina nu este la dealerul local, undeva in tara. Dupa ce a consultat baza lor de date a venit cu 3 variante de vopsea, astfel am aflat ca mai sunt 3 bucati. Inclin sa cred ca depinde mult si de bunavointa dealerului. Acum cca. o luna vorbind cu aceiasi persoana mi-a spus ca au existat masini pe stoc cu aceasta reducere, dar s-au terminat. Acum cind m-am prezentat sa dau cda. ferma s-a obosit un pic si a facut cautarea in baza de date. Pe ansamblu pina acuma este OK.

Comment

salut! azi am platit avansul pentru logan laureat ,1.2 16v.
              pret total 7443 euro cu reducere 1000 euro,culoarea neagra,din 2009,inclus 3 bonuri remat.
              am avut 1.4 mpi dar am avut accident cu dauna totala.
              o sa revin cu impresii si comparatii dupa achizitie.

Comment

COSTI, Laureatul are pret de 8150 euro daca scazi 3 rable (3X900=2700 euro), ajungi la 5450 euro.
                EU nu am inteles ce e cu reducerea aia....ca nu se reflecta in pret.

Comment

salut

vezi ca poti cumpara vouchere(bonuri remat) la juma de pret;poate si mai ieftin. cauta pe net.

Comment

Originally posted by lepetir View Post
                    Am achizitionat un Laureate 1,2 16V ieri la pretul de 8150 E la care s-au adaugat 200 E airbag laterale, 50 E CD MP3, 38 E pachet legislativ, 255 E vopsea metalizata si s-au scazut 500 E pentru ca masina era pe stoc fiind fabricata decembrie 2009 ( conform spuselor dealerului ). Am cerut expres luna de fabricatie a masinii, si am fost asigurat ca masina este absolut noua ( as fi curios daca cineva i-mi poate spune data fabricatie dupa VIN ).Cost total conform facturii 8194 E din care se vor scadea cele 3 tichete dupa validarea lor la Buc. Sper sa nu facut o alegere proasta, am optat pentru aceasta masina si motorizare in primul rind prin prisma financiara ( achizitie si costuri intretinere ) cit si al vitoarei posesoare ( sotia ).
                    PS. Ieri mai erau pe stoc la dealeri ( in toata tara ) inca 3 masini cu reducere de 500 E, 2 buc culoare alba si una neagra, banuiesc ca acesta motorizare.
                    Data reala a fabricatiei o ai in cartea de identitate a masinii, unde o pune producatorul. Nu cred ca cineva si-ar permite sa faca o noua carte.

Comment

salut!
                      deci:pret de achizitie 8150+255 vopsea metalizata+38 pachet legislativ=8443-1000(REDUCERE DATA DE DACIA ,MASINA DIN 2009)=7443 euro pret final -3 cupoane.
                      MASINA A AVUT REDUCERE 1000 DE EURO,si beneficiez si de programul remat.
                      surprinzator ca anumiti dealeari au spus ca nu mai exista masini din 2009.
                      eu fiind incoltit am sunat la dealearul de unde mai cumparasem loganuri si dupa 2 zile a venit cu varianta 1.2 16v,negru din 2009,cu reducere de 1000 de euro,actiune destocare;pe pagina de la dacoserv am gasit "idea",si tot ei m-au ajutat.
                      sunt sigur ca am facut o alegere buna.
                      am fost asigurat ca masina este absolut noua,+3ani garantie din momentul livrarii.
                      multumesc pt. sfaturi.

Comment

Felicitari, Costi.

Se pare ca unii mai au si noroc....era ultimul Logan cu reducerea de 1000 de euro...si era KissFm
                        Sa-l stapanesti sanatos.

Comment

multumesc cristy10.
                          halal noroc.cu loganul 1.4 kiss pe care l-am avut m-am rasturnat si cu rotile in sus m-am oprit.
                          zic mersi ca am scapat cu viata si eu si copilul(fara nici o zgirietura!)

Comment

mai sunt masini de 2009 prin tara daca insisti gasesti, dar sunt uni care nu vor asa ca in cazul in care au de gand sa o vanda ii dezavantajaza anul de fabricatie, nu se uita comparatorul ca o ai de 2 ani, pentru el e de 3. stiu cazuri concrete

Comment

Marius, or mai fi, dar nu spune nimeni.
                              Fiecare dealer ar vrea sa cumperi de la el.

Chiar daca sunt, este posibil ca afaceristi romani sa nu ofere discountul de 1000 de euro. Stii e criza si apoi e doar o masina produsa in 2009 care face acelasi lucru ca si una produsa in 2010.

Comment

Deci... masina am luat-o ieri, este fabricata decembrie 2009 si a avut 500E reducere. Arata la fel ca una fabricata cu 1-2 luni in urma. Se pare ca a fost masina de prezentare in showroom intrucit in barile de protectie erau date gauri in care a fost motat suport de numar. La bord 4 km.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google