Pret Achizitie & Optionale

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Ma inspaiminti mai frate cu termenele de livrare. Eu am platit avansul la un Black Line 1.2 16V in 26 august. Sper ca nu trebuie sa astept atit de mult!

Comment

Azi am achitat avansul pentru un Logan Black Line 1.2 16V E5. Costurile au fost urmatoarele:

8700E -100E ( reducerea arhicunoscuta ) -2000E (reducere REMAT - am dat 700 de euro pe 3 tichete) +40E (trusa obligatorie = triunghiuri, trusa medicala, vesta si stingator) deci total 6640 EURO. Voi mai plati la livrare 165 RON - numerele provizorii + suportii si ~185 RON - RCA pe 6 luni (sau ~370 RON daca fac pe 1 an) si alte accesorii daca ma hotarasc pe parcurs.

As fi interesat sa ii achizitionez si aparatoare de noroi + aparatoare aripi si carlig de remorcare dar totusi mi s-au parut cam mari preturile pentru aceste accesorii la MERIDIAN VEST. Poate gasesc mai ieftin in alta parte. Daca aveti sugestii, nu ezitati sa le postati

Mentionez ca am primit si o alarma Maat 675 + un set de covorase de cauciuc, gratuit, dupa niste negocieri cu dealerul.

Comment

Felicitari pentru alegerea facuta! si multumim pentru detalii.

Comment

Originally posted by dragunov View Post
          Azi am achitat avansul pentru un Logan Black Line 1.2 16V E5. Costurile au fost urmatoarele:

8700E -100E ( reducerea arhicunoscuta ) -2000E (reducere REMAT - am dat 700 de euro pe 3 tichete) +40E (trusa obligatorie = triunghiuri, trusa medicala, vesta si stingator) deci total 6640 EURO. Voi mai plati la livrare 165 RON - numerele provizorii + suportii si ~185 RON - RCA pe 6 luni (sau ~370 RON daca fac pe 1 an) si alte accesorii daca ma hotarasc pe parcurs.

As fi interesat sa ii achizitionez si aparatoare de noroi + aparatoare aripi si carlig de remorcare dar totusi mi s-au parut cam mari preturile pentru aceste accesorii la MERIDIAN VEST. Poate gasesc mai ieftin in alta parte. Daca aveti sugestii, nu ezitati sa le postati

Mentionez ca am primit si o alarma Maat 675 + un set de covorase de cauciuc, gratuit, dupa niste negocieri cu dealerul.
          Salut,

am platit avansul pentru exact acelasi tip de masina ca si tine insa am o nedumerire. Reducerea cu 3 rable e 2800 de euro, cel putin asa m-i s-a mentionat mie in scris. Eu am ajuns cu pretul undeva la 5900 de euro cu reducerea de la primele de casare. Sau din cei 2800 de euro tu ai scazut cat ai dat pe vauchere si ai ajuns la reducerea de 2000 de euro.....?
          sigpic

Comment

Obsolete,

Presupun ca in cazul descris de tine reducerea de 2800E = 100E (reducerea care o dau la toata lumea pentru varianta Black Line) + 2700E (reducerea cu 3 tichete REMAT). Da, eu am stabilit cu dealerul ca ii dau 3000RON (aprox. 700E) si el se ocupa sa imi gaseasca 3 tichete si sa mi le valideze. De aici reiese reducerea de 2000E = 2700E - 700E.

Din ce am observat, negocieri cu dealerul puteai face doar la pretul tichetelor si la accesorii primite bonus ( alarma, senzori parcare, covorase, etc. ), nu si la pretul masinii. Eu am ales Meridian Vest pentru ca mi-a convenit oferta lor dar si pentru ca erau cei mai aproape de casa ... sper sa fie si seriosi cu termenul de livrare.

Comment

La concesionarul dacia de la mine din oras treaba sta asa (fara nici o legatura cu Black Line):
              - pentru modelele chele de Logan, echivalentul a 3 vauchere reprezinta 2600 de euro.
              - la urmatoarele modele (preference si laureate parca) reducerea e de 2800
              - la Prestige, 3 vauchere reprezinta o reducere de 3000 de euro din pretul de achizitie.
              Asta scria in oferta primita pe e-mail de la ei inainte sa ma hotarasc sa iau Black Line.
              Last edited by Obsolete; 8 September 2010, 13:38. Reason: error correction
              sigpic

Comment

Originally posted by DaNuTz1988 View Post
                Dupa cum ti-am zis si in celalat topic ,stai fara griji ca are din fabrica bara antiruliu. si eu am comandat-o pe 19 august si saptamana asta intra in sistemul de fabricatie,modelul Preference.
                Am comandat si eu, pe 18 august, varianta Ambiance 1.2 16V 75 CP E5 si as vrea sa stiu cand va intra in productie. Dealerul mi-a spus ca se va fabrica intre 13-20 septembrie si o voi primi dupa 22. E corecta informatia?
                Multumesc.

Comment

pai din cate stiu de la cineva care si-a luat 1.2 dar euro 4, acum 1 luna, i-au zis ca euro 5 se vor fabrica din septembrie, deci e plauzibil.
                  oricum la cat au de munca, de produs, tu nu astepti mult.

Comment

Originally posted by dragunov View Post
                    Voi mai plati la livrare 165 RON - numerele provizorii + suportii si ~185 RON - RCA pe 6 luni (sau ~370 RON daca fac pe 1 an) si alte accesorii daca ma hotarasc pe parcurs.
                    [...]
                    Eu nu am platit nimic pe numerele rosii si suporturile pentru ele, vezi cum faci sa nu te tepuiasca.
                    Alarma am primit si eu gratis, un rahat dar na, mai scade pretul la casco.
                    Cu RCA-ul ai iesit bine, eu sunt tanar si e mai scump, plus motorizarea (1.6) am platit 414 lei, incheiat tot la dealer.

Comment

Cum ati negociat voi sa primiti alarma si covorase ? Eu nu am primit decat reducerea de 100 de E. Am comandat masina luni si astept inca data de predare, sau cum se numeste.

Comment

Obsolete,
                        1 tichet REMAT ofera o reducere de 3800 RON si este decontat de AFM. Valoarea lui este fixa, deci nu dealerul decide valoarea tichetelor in functie de versiunea pe care ti-o cumperi. In schimb dealerii recurg de obicei la acest artificiu ( cumuleaza toate reducerile posibile intr-una singura ) ca sa iti "ia ochii" - similar cu celebra tactica "Dacia Logan, incepand cu 4000 de Euro" prin care ti se scoate in fata cel mai mic pret posibil. Din discutiile pe care le-am avut cu mai multi dealeri, Laureatte si Black Line (posibil si alte variante) au reducere de 100 de euro iar Prestige are reducere de 300 de euro. Deci se pupa perfect cu valorile pe care le-ai primit si tu pe mail.

vllad,
                        Dupa cum poti vedea pe acest forum sunt multi utilizatori care au motorizari 1.2 Euro5 inca din august (unii chiar mai devreme) deci nu cred ca este corecta informatia potrivit careia euro 5 se vor produce incepand din septembrie.

vladk2k,
                        Intr-adevar sunt cam scumpe numerele (la AMG erau 120 RON cu tot cu suporti) dar asta este, acum nu mai pot da inapoi Cat despre RCA, nu e mare diferenta intre 370 RON si 414 RON.

klau18,
                        Simplu, i-am intrebat ce imi ofera in plus fata de alti dealeri ca sa ma convinga sa cumpar masina de la ei. Initial eram decis sa cumpar de la AMG dar pana la urma am luat-o de la Meridian pentru ca mi-au facut o oferta similara si erau mai aproape de casa.

Comment

1. eu am zis cazul pe care il cunosc, persoana fiind pe la mijlocul lui iulie la ei.
                          2. probabil n-am fost atent, desi citesc in fiecare zi forumul, sau o fi fost comandate prin iunie, nu stiu.
                          3. cum am mai zis Dacia are mult de lucru, mai ales pentru piete externe, si probabil ca de ex. pe langa cateva mii de un model baga si cateva sute pentru romania.
                          personal masina mi-a venit in 2 saptamani, fiind programata pe linia de fabricatie, dar acum sincer pana la 1 -max 2 luni nu as face o tragedie; exceptie cazul in care ai(am) nevoie urgenta si o i-au pe x dintr-un show room, caut unul care o are pe stoc; de ex. la nalba au masini pe stoc, bine trebuie sa nimeresc(schimb) echiparea si culoarea dorita.

si la alte marci normale astepti poate chiar mai mult.

Comment

din mai posesorul unui 1,4 nervos 5900 euroi din care scad 3 rable (2700) =3200 euroi la care mai adaug TAXA 2080 ron (mama ei de taxa) si cheltuieli de inmatriculare. Dotari pe parcurs

Comment

ce treaba are cu 1,2?
                              Vrei sa te remarci ca fiind idiot?Atunci da quote la ultimul mesaj postat!!

Comment

Originally posted by suhoiviper View Post
                                Am comandat si eu, pe 18 august, varianta Ambiance 1.2 16V 75 CP E5 si as vrea sa stiu cand va intra in productie. Dealerul mi-a spus ca se va fabrica intre 13-20 septembrie si o voi primi dupa 22. E corecta informatia?
                                Multumesc.
                                Da ,este corecta ,inca nu a intrat nici masinuta mea in fabricatie(prea multe comenzi ).

Am uitat sa zic ca 1.2 16v euro5 se fabrica de la inceputul lunii iulie ,primele au fost facute pentru Romania si Italia. Dealer-ul spune ca in septembrie pentru ca atunci vor ajunge la ei din cate stiu. Multe 1.2-uri ieri si azi in fabricatie ,am ramas impresionat Scuze pentru dublu post ,nu a mai mers edit.
                                Last edited by DaNuTz1988; 9 September 2010, 01:48. Reason: Automerged Doublepost

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google