Pret Achizitie & Optionale

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

@klau18 - eu am dat e-mail și telefoane la toți dealerii din București. 4 mi-au răspuns, 2 mi-au făcut oferte interesante, și l-am ales pe cel care părea interesat să-mi vândă mașina (ceilalți parcă lucrau la stat foarte inflexibili).
    Anyway, alarma pe care mi-au pus-o este destul de proastă (nu are senzor de prezență în mașină, nu blochează motorul, nu închide geamurile și nici nu deschide portbagajul, i s-a stricat sirena, etc.) Dar locuiesc într-un cartier destul de ok și nu-mi fac probleme cu ea.

@dragunov - diferența e mică, dar când am vrut să fac la Groupama (unde am CASCO) mi-au cerut 1130 lei pe RCA. Fain, nu?

Mulți kilometri fără evenimente tuturor, iar celor cărora încă nu le-a venit mașina le urez să se bucure de ea așa cum e, cheală sau full option, puternică sau economă, leasing, credit sau banii jos. Eu sunt foarte bucuros.

Comment

Originally posted by micutzu666 View Post
      ce treaba are cu 1,2?
      stiu ca e dedicat celor cu 1,2 da spuneam si eu bune si rele pe care le-am intampinat cand am luat masina, iar daca a deranjat pe cineva asta e, una la mana nu sunt singurul care posteaza si nu are 1,2 da mai sunt altii care se cred mai breji cu 1,6 si comenteaza sau cu alte marci
      Last edited by Dollo83; 9 September 2010, 20:26.

Comment

am vazut ca se comenteaza aiurea dar ce sa le faci?Si tu poti scrie la 1,4 sau nu au un topic ca acesta?
        Last edited by micutzu666; 9 September 2010, 20:40.
        Vrei sa te remarci ca fiind idiot?Atunci da quote la ultimul mesaj postat!!

Comment

In legatura cu termenul de livrare.Din pacate am asteptat o luna pana mi s-a livrat masina,cu toate ca initial au spus ca v-a dura 1-2 saptamani pt ca masina era pe stoc.

Comment

Termen de Asteptare

Originally posted by alinlucian View Post
            Ma inspaiminti mai frate cu termenele de livrare. Eu am platit avansul la un Black Line 1.2 16V in 26 august. Sper ca nu trebuie sa astept atit de mult!
            trebuie sa fi optimist. Eu nici macar in momentul asta nu am reusit sa primesc masina. ba ca Miercuri a iesit din fabricatie, ba ca Joi figureaza in stoc la uzina, ba ca o trimit dar nu Sambata ca nu reprezentantele program scurt si nu se streseaza soferii de tir. Mi s-a cam luat. Eu unul am un serviciu care nu prea imi da voie sa plec asa cu una cu doua (mai ales ca sunt de foarte putin timp angajat acolo), iar programul il termin cand sunt norocos la 16.30 iar in gneral dupa 18.00. Astfel... va trebui sa astept pana Sambata viitoare. Deja m-au facut praf cu moralul. Frate... ndiferent ca le bagi bani si in gura tot isi bat joc de tine.
            Hai... toate cele bune si iti spun cand a dat Domnu' sa imi vina si mie "jucaria".

Comment

Sa dea D-zeu sa fie cum ne dorim noi... Luni sa ne sune dealerul sa mergem dupa masina si sa ne dam o tura cu ele HAHAHAHA!
              P.S. Si pe tine sa te lase sefu liber o zi cind ai nevoie... nu de alta dar promiti si tu o bere, doua chiar!

Comment

n-ai mai scris daca au venit luni loganurile!
                Last edited by darksid3; 18 October 2010, 08:04.

Comment

Am cumparat un Logan 1,2 V16 cu motor Euro 5.
                  Pretul a fost de 8400 euro masina + 40 de euro trusa legislativa.
                  Am avut 3 vouchere REMAT si dupa ce am dat avansul de 2000 de ron si voucherele am mai platit 22900 lei.
                  Pret final in lei = 2000+ 11400 (vouchere) + 22900 = 36300 lei

Pretul masinii este in euro iar cursul euro este (cel putin la AutoCobalcescu) din ziua de marti a saptamanii in care platesti integral masina.

Alti bani in afara de CASCO 402 lei (Generali) pe 3 luni si RCA 400 lei pe an au mai fost 100 lei numerele provizorii si 400 lei alarma.

Am platit avansul marti 27 septembrie, pe 28 septembrie masina a fost data in lucru la Pitesti, joi 7 octombrie a sosit confirmarea de la AFM pentru vouchere si am mers sa platesc diferenta iar vineri 8 octombrie am luat masina.

Data fabricatiei masinii 1 octombrie 2010.

A durat asa de mult din cauza celor 7 zile necesare validarii voucherelor la AFM. In general dealerii trimit voucherele catre AFM in ziua de joi dimineata si peste o saptamana in jurul pranzului se primesc confirmarile.

Comment

Pana la urma ai asteptat 2 saptamani dupa logan model laureat
                    Cat ai primit reducere de la dealer?
                    Last edited by darksid3; 18 October 2010, 08:03.

Comment

logan 12 16v euro 5

buna...am achizitionat un logan euro 5 motor de 1200 16 v varianta cea mai ieftina.
                      masina a fost 6282 euro..din care am platit cu 3 rable - adica 11400 ron..iar restul a fost cash.(avans 2000 ron + restul de 13500 ron cash la sosirea masinii.) am mai platit numerele provizorii...160 ron + asigurarea pe 6 luni...270 ron(cam mult). este cumparata de la asv brasov.

Comment

cam mult ai platit si numerele si asigurarea
                        oare se putea face asigurare pe 1 an?
                        cred ca era mai ieftin

Comment

Se poate face asigurare si pe un an, dar nu la dealer.Asa am luat si eu plasa, am facut asigurarea la dealer si am dat cu 50% mai mult decat in alta parte. Oricum asigurarea e valabila la 24 de ore dupa ce a fost incheiata.

Comment

Poti face asigurare si la dealer pe 1 an. Eu am dat 200 de RON pe 6 luni, iar pe 12 luni era fix 400 RON asa ca am facut doar pe 6 luni urmand ca la expirarea acesteia sa ma interesez de ceva mai ieftin gen 300 RON / 1 an la CarpatAsig

Mie dealerul mi-a zis ca nu pot iesi cu masina pe poarta fara sa am RCA ... Nu stiu cat de adevarat o fi :P

Comment

este interzisa circulatia fara rca,conform codului rutier.

Comment

Mersi pt informatie!
                                O sa-mi fac si eu asigurarea in alta parte cand o sa-mi vina loganul.

Nu mai da Quote la postul anterior

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google