Pe mine cea care a facut actele, m-a intrebat daca fac asigurarea la ei si eu in euforia aia mare am zis da(m-am fript). Nu au cum sa te oblige sa faci asigurarea la ei daca o iei cu banii jos, de obicei unul sau doi functionari sunt si agenti de asigurari , care normal nu ar trebui sa aiba nimic cu dealer-ul.
Pret Achizitie & Optionale
Collapse
X
-
Eu nu am dat nimic pe numerele provizorii, iar RCA-ul l-am încheiat la ei la prețul normal al companiei la care am făcut, pe un an.
Consider că te-au cam abuzat dar acum trebuie și tu să afli dacă au sau nu voie să ceară bani pentru înmatricularea temporară a mașinii
Comment
-
Originally posted by DORU BUTEAN View PostEu as vrea bare vopsite la modelul de baza dar au spus ca le pot vopsi la service dacia contracost undeva in jurul a 50 EuroVrei sa te remarci ca fiind idiot?Atunci da quote la ultimul mesaj postat!!
Comment
-
Originally posted by vladk2k View PostEu nu am dat nimic pe numerele provizorii, iar RCA-ul l-am încheiat la ei la prețul normal al companiei la care am făcut, pe un an.
Consider că te-au cam abuzat dar acum trebuie și tu să afli dacă au sau nu voie să ceară bani pentru înmatricularea temporară a mașinii
asigurarea poti sa o faci unde vrei la orice societate de asigurari
Comment
-
scuze ca va intreb.
cum adica precablaj pt. inchidere centralizata?
adica modelul ambiance nu mai are inchidere centralizata?
eu am avut un ambiance din 2005 si avea inchidere din interior,iar cu alarma montata avea din alarma.nu avea din cheie .
cred ca si acum ar trebui sa fie la fel.
Comment
-
Originally posted by DORU BUTEAN View PostPana la urma ai asteptat 2 saptamani dupa logan model laureat
Cat ai primit reducere de la dealer?
Dap, cam 12 zile. De la dealer am primit covorasele si un zambet mare . 100 euro + 1 an in plus la garantie le-am primit de la constructor.
Originally posted by DORU BUTEAN View PostMersi pt informatie!
O sa-mi fac si eu asigurarea in alta parte cand o sa-mi vina loganul.
Nu mai da Quote la postul anterior
Comment
-
Originally posted by COS.T View Postscuze ca va intreb.
cum adica precablaj pt. inchidere centralizata?
adica modelul ambiance nu mai are inchidere centralizata?
eu am avut un ambiance din 2005 si avea inchidere din interior,iar cu alarma montata avea din alarma.nu avea din cheie .
cred ca si acum ar trebui sa fie la fel.
peplansa centrala de bord are un singur buton la dezaburire luneta
inchidere centralizata cu cheia nu are,iar busonul de la rezervor are filet si nu are inchidere cu cheie
Comment
Comment