Care stie vauchere de remat de vanzare sami dati de stire urgent am mare nevoieeeee !!
Pret Achizitie & Optionale
Collapse
X
-
Off:
Originally posted by mitosu View Postaceeasi chestie am patito si eu ,cu clio symbol bine daca ai,ca mine, 1,80 si 100 kg atunci e o problema.aceeasi senzatie si in peugoet 206.
Comment
-
Originally posted by nichita2009 View PostCare stie vauchere de remat de vanzare
Sau chinuie-l pe dealer să-ți facă rost.
Comment
-
Pareri Posesori Logan 1.2_16v Varianta De 6250 EURO
Salut baieti vreau sa achizitionez in februarie un logan la 6250 euro (chel) prin programul rabla , am fost azi la dealer si mi-au spus ca ramane aceeasi varianta cu 3 x 3800 RON si va incepe pe 1 februarie .
Am deschis acest thread pentru ca sunt curios ce are pe el ca si dotari (sau mai bine zis ce lipsuri are )si mai ales daca se pot monta anumite obtiuni in timp cum ar fi :
-proiectoare
-oglinzi electrice
-geamuri fata electrice
-casetofon
-inchidere centralizata cu alarma
a s vrea sa stiu daca vreuna din obtiuni are precablaj din fabrica
Si mai vreau sa stiu daca se simte diferenta intre motorul de 1.4 si 1.2, eu am avut 1.4 Laureat sunt curios sa ascult parerea cuiva care a mers cu ambele variante de motorizare. Multumesc si sper sa nu mai fie deschis vreun thread cu acelasi subiect
Comment
-
Am mers cu ambele motorizari . Am avut logan laureate 1.4 timp de 1 an , acum sunt posesor de logan 1.2 16v din septembrie 2010 . Parerea mea e ca se simte ca motorul 1.2 e mai slab fata de 1,4 DAR e ajutat mult cel mic de cutia de viteze mai bine etajata .
Diferenta intre 1.4 si 1.2 o observ la urcarea vreunui deal , a vreunei pante , unde motorul 1.2 trebuie turat mai mult , iar accelerarea in urcare pare o idee mai lenta . In legatura cu mersul normal prin localitate , pot zice ca motorul 1.2 suporta MAI BINE subturarea gen turatii de diesel 1500-2000 fata de 1.4 . Pe total sunt multumit de alegerea facuta ( logan 1.2 ) , consumul este mai redus fata de 1,4 sau alte motoare mai mari cat timp se merge regulamentar . Impins spre performanta , consuma probabil mai mult decat motoarele mari .
Bafta .
Comment
-
Sa inteleg ca este varianta "Logan". In timp poti monta proiectoare, oglinzi electrice, geamuri electrice, casetofon precum si inchidere centralizata cu alarma. Precablaj din cate stiu ai la sistemul audio, in spatele zonei casetofonului + cabluri la locasul boxelor din fețele usilor față iar cu proiectoarele n-ar fi exclus ca atunci cand dai jos bara sa gasesti cele doua mufe ale proiectoarelor.
N-am condus niciodata 1.2, din ce-am vazut trage putin mai prost decat 1.4 pe sprint insa cum treci de pe 1.4 Laureate (cam full) pe un 1.2 chel la maxim, 1.2-ul va trage mai bine (lipsa aerului conditionat si a servo-directiei in principal), este mai aerisit motorasul, spun asta pentru ca am 1.4 Laureate + GPL (comparatie cand era standard) si am mers si cu 1.4 doar cu servo-directie si se simteau diferentele, este mai vioi Loganul cu aceeasi motorizare/putere dar mai chel.
Comment
-
Ma intereseaza sa montez in special oglinzi electrice + proiectoare
Originally posted by cro84 View Postam varianta de echipare logan 1.2 16v black line
Frumoasa culoare , sa o stapaneste cu placere
Comment
Comment