Pret Achizitie & Optionale

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Nimica nu avem cu ei. Eu doar le servesc faza lunga daca au proiectoarele dereglate si nu e ceata.

Se cheama "proiectoare de ceata" tocmai ca sa le folosesti cand e ceata, nu ca martalogul oricand. In tzarile cu apa calda iti iei amenda pentru asa ceva. Chiar si aici alaturi in Panonia.

Apropos, ca sa pui proiectoare after market nu tre sa schimbi si bumperul frontal?
    sigpic

Comment

• decat deloc ziua...is bune si alea..ca multi merg fara faza scurta

Comment

• Asta e alta poveste. Fel de fel de kamikaze care o ard cu luminile stinse, ca si cum ar trimite e-nelul factura pe ce consuma in masina. Dar vezi tu, asa sunt unii mai economi. Economisesc 0.1 l/100km pentru 2 becuri.

Vad aici ca se iau si la noi amenzi pentru proiectoare de ceata utilizate incorect.
        sigpic

Comment

• hai ca suntem cam off-topic

tata de 5 ani jumate merge cu pozitii si proiectoare..l-a oprit de cateva ori dar nu s-a luat de ceata...ci de geamurile fumurii si viteza:Lol:

eu de 7 luni de cand am permis... la fel merg..am avut ocazia sa ma opreasca de 2 ori la 1 noaptea si eram cu pozitii si proiectoare

Comment

• Eu am incercat sa iti trimit un PM ca sa nu mai fiu off topic, insa nu s poate ca ai casuta de mesaje plina.

Cu proiectoarele aprinse poti merge oricand, e alegerea ta, si nu vorbeam aici de cat de vigilenta e Politia Romana ci despre respectul fata de participantii la trafic.
            sigpic

Comment

• @Loganu - ai 3mii deposturi degeaba... tu doar ai scris? nu ai citit si ce zic altii pe forum?

Stii bancul asta: Femeia la volan e ca o stea... toti o vad, dar ea nu vede pe nimeni!

Mai vad ca unii zic de oglinzi ca e moft... bla bla..
              Nu e moft iar pe langa reglaj electric beneficiezi si de incalzire electrica (degivrare).
              Last edited by cconstantin; 6 January 2011, 22:45. Reason: Automerged Doublepost

Comment

• Pre-echipare audio este antena , cablaj pana la locul de casetofon , iar cablurile nu sunt pana in usi ci doar pana undeva sub bord spre usi . Eu am gasit doar in dreapta doua fire cu o mufa , in stanga nu am vazut unde sunt.
                Alte chestii care lipsesc , ce am constatat eu:
                - lumina torpedou
                - lumina portbagaj
                - bricheta si scrumiera (e bine ca au pus priza de bricheta , o poti folosi pentru un aspirator , GPS , etc)
                - tunelul de la frana de mana ( daca vrei sa-l pui e vreo 40 lei si la dealer mi-a spus ca nu-l au pe stoc si il aduc in 3 saptamani de la comanda , tot atat cat a durat sa-mi aduca masina intreaga )
                - intrerupator pentru lumina din masina are doar usa soferului.
                - nu are manerele argintii la usile din fata , cele care se pun de la coltul ala cu gaura in sus.
                - nu are buson cu cheie la rezervor
                - are o gaura in loc de airbag pasager, puteau sa faca un capac pentru locul ala .
                Daca mai imi aduc aminte sau gasesc alte lipsuri , mai completez

Comment

• Acum se ia amenda pentru cei care folosesc proiectoarele in oras si nu este ceata,eram cu un prieten si ne-a oprit politia,ne spune ca este interzis prin oras a merge cu proiectoarele de ceata aprinse cand nu este ceata si ca amenda este 600lei ,300 in 48ore,acesta i-a spus ca nu a stiut,a verificat actele si i-a zis sa aibe grija data viitoare unde si cand foloseste proiectoarele. S-a intamplat acum o luna si ceva.

Comment

• Eu inteleg ca e cost saveing de ala grosolan ca sa il aduca la banii astia, insa faza cu busonul de la benzina fara cheie, e chiar de prost gust. Mai auzisem undeva de treaba asta si nu am crezut-o.
                    sigpic

Comment

• Originally posted by DaNuTz1988 View Post
                      Pe varianta Preferance nu se mai pun proiectoare.
                      Ei na? I fa o configurare pe site-ul Dacia.
                      Apropos de proiectoarele de CEATA: am avut, am, si voi avea mereu la orice masina voi avea. Le sustin rolul si utilitatea...dar...continui sa ii consider MARTALOGI pe cei ce le folosesc aiurea sa se dea ei smecheri (sindromul turnuletelor). Dincolo de incalcarea legii, faza tine de respectul celorlalti participanti la trafic, ati auzit voi? RESPECT - ce-o fi aia, nu? Tot in gama inteligentilor "cu proiectoare" intra si frustratii aia care merg cu lampile de ceata de pe spate aprinse (special cei ce au 2 lampi). Sa arate ce? Ca au curu' mai rosu?
                      Offtopic? un pic...dar...

Comment

• In schimb mi se pare ca ar consuma destul de mult 1.2 si anume consuma cat vechiul 1.6 16v. De ce nu stiu, sa vedem cand se va incalzi, sper sa fie apropiat de carte.

Pai nici nu ai cum sa-ti dai seama de consum la 450km eu la firma am avut 8 loganuri de1.4 luate din fabrica in aceeasi zi si abia dupa 2500-3000km au avut un consum normal .
                        O sa fac o mica paranteza sa va spun ca din cele 8 masini nu cnsumau toate la fel , ba mai mult era una care in afara avea un consum incredibil de mic 4.6l/100km lla viteza constanta de 75km/ora la drum de 80% drept(fara pante sau rampe prea multe )

Asa ca mai asteapta si tu nu te speria avand in vedere ca e iarna eu zic ca e normal sa consume un pic mai mult si mai mult de atat e si nerodat motorul ...sa-l stapanesti cu placere

Originally posted by CeDeBe-L View Post
                        Parerea mea:
                        -proiectoare - extrem de utile, ajuta mult noaptea pe ceata cand trebuie sa mergi numai dupa marcajele de pe sosea... daca pui dupa trebuie sa schimbi si manetuta de control semnalizare...
                        -oglinzi electrice (cam moft-rar ai nevoie sa umbli la oglinzi)
                        -geamuri fata electrice (merge si fara)
                        -casetofon (poti sa pui orice...)
                        -inchidere centralizata cu alarma (poti sa pui...)

Cu motorul te obisnuiesti.....
                        Partea proasta e ca vei simti mult lipsa unor dotari foarte importante de pe Laureate: servo-ul si AC.
                        E omenesc sa te obisnuiesti cu binele si cand nu mai ai acele mici jucarii vei simti ca ceva lipseste...si vei fi nemultumit.
                        Mai bine mai strange bani si ia PREFERANCE+proiectoare (7600 euro), tichete, rabla, promotii...vezi ce prinzi. Recomand alb (mai ieftin si suplineste un pic lipsa AC).

p.s. Loganul "chel" este bun pentru cineva care trece de la Dacia 1300 la masina noua, omul nu va simti lipsurile masinii (ca nici pe aia nu avea) si va avea numai satisfactiile lipsei problemelor de la vechiul harb (+ mirosul ala de NOU!).
                        Succes si numai bine! Cand iti iei sa ne zici si noua, sa nu dispari ca magaru'n ceata cum mai fac unii.
                        Ideea este ca eu o iau pentru mers la sevici cu ea , nu mai am lauteat de 1 an , acum am o KIA CEE'D dar este foarte joasa pentru ce o folosesc eu (santiere) si bani prea multi nu vreau sa dau pt ca altfel ma orientez spre altceva ( pune si sefu bani asta e ideea )

Originally posted by CSH View Post
                        Nu stiu de ce, dar imi place versiunea cheala . Arata bine.
                        O sa enumar cateva dotari:
                        -3 centuri de siguranţă spate cu prindere în 3 puncte
                        -Tetiere faţă cu reglare pe înălţime
                        -ABS Bosch 8.1 şi repartitor electronic de frânare + AFU
                        -Airbag frontal şofer
                        -Indicatoare digitale: carburant, temperatură lichid răcire, kilometraj
                        -Pre-echipare radio (antenă radio şi precablaj)...

Pret 6250 - tichete rabla (2700 euro - sa zicem ca 700 euro ai folosit pt achizitionarea tichetelor) = 4250 euro (masina noua , euro 5).
                        Ce culoare vrei sa iti iei ?

Inca ceva: montarea tuturor dotarilor, duce la pretul unei versiuni superioare.
                        Sa sti ca imi place f mult cum ara exterior versiunea de baza culoarea Bleu Navy si vorba ta la 3500euro cat e diferenta(daca ai vaucerele) eu zic ca e OK
                        Dotarile pe care vreau sa le pun o sa le montez in timp deci nu o sa se simta la buzunar (clar ca daca aveam acum bani de obtiuni luam alta varianta de echipare)

Exact ceea ce spune "gheorg1975 " ca are si ca nu are loganul "chel " asta mi-a spus si
                        cel de la reprezentanta .
                        Ideea este ca vroiam sa vad si eu cum arata unul "chel" sa imi fac o idee dar au spus ca nu au nici unul , mai mult decat atat am vrut un drive test cu un 1.2 si au spus ca au decat 1.6.16V sau Daster

ADICA CUMPERI CEVA CE VEZI DOAR IN POZE (vezi acasa daca iti place sau nu cum merge mototul si cum arata in interior) of of ROMANIE PLAI CU FLORI...
                        Last edited by B-81-VYX; 7 January 2011, 00:47. Reason: Automerged Doublepost

Comment

Configureaza un logan varianta Preferance, si ai sa vezi, ca poti pune proiectoare de ceata la dotari (optiune).

Eu cand inainte sa cumpar Loganul 1.2 , cei de la reprezentanta nu aveau decat 1.6 16v, 1.6MPI GPL . Imi ziceau de 1.2 ca nu este prea bun pentru Logan, se descurca greu, caci dealerul are 1.4MPI, si se descurca rau...,etc. Dar eu sunt multumit de 1.2 16v. Nu este racheta, dar se descurca bine in trafic.
                          PS: Sunt doar 3 culori nemetalizate disponibile, iar eu as alege albastrul nemetalizat.
                          Last edited by CSH; 7 January 2011, 09:32. Reason: Automerged Doublepost

Comment

• CSH - sunt 4 culori nemetalizate si mie imi place albastru , si legat de motor cred ca o sa fiu multumit de el
                            In schimb ma gandeam la a 2 -a varianta Ambiance deoarece ala "chel" nu are nici macar bricheta sau iluminare portbagaj (asta da economie la dacia) astea doua ma intreb or avea precablaj , adica le pot monta eu personal prin simpla cumpatrare a unei brichete si a unei lampi pt portbagaj .

Cine are varianta "cheala" se poate uita macar la portbagaj sa vada daca e cablat pt lampa sa ma informez mai sigur , pt ca daca intreb la reprezentanta ....

Comment

• rosu, alb, si albastru (Blue Navy cred ca asa ii zice), si galben (4 sunt. scz).
                              Pune inca ceva si ia versiunea superioara, are si manerele de la ph2, la usile din fata. (Ambiance).

Comment

de unde ai scoso?
                                pe site-ul dacia se pun

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google