si modelu pref avea proiectoare,cand a iesit varianta abs+
Pret Achizitie & Optionale
Collapse
X
-
Eu am achizitionat un Logan de 6250 euro. Mi-am dus vechea Dacie la Remat, am mai cumparat 2 cupoane de pe net (1600 lei bucata), am mai dus de acasa 3650 euro si gata. Am luat-o de la AutoC......unde am primit un card cu 329 lei (benzina ptr. 1000 km),suporti de numere si covorase de interior. Foarte multumit de oferta. I-am cumparat huse de 120 lei, tavita din portbagaj de 70 lei si aparatori de noroi fata-spate de 30 lei. Masina merge super bine...In timp o sa mai pun cate ceva pe ea...
Comment
-
Felicitari!
Astept si eu sa-mi valideze tichetele si sper sa intru in posesia masinii pana la sfarsitul lunii.Este vorba despre un Black Line gri platine pret 8500.In ce luna este fabricata masina ta?Eu vreau sa-mi pun o alarma mai ieftina si nu stiu de care...Cel care conduce masina ca dracu, are toate sansele sa ajunga acolo.
Comment
-
@Condaru321. Multumesc!!! Masina a fost fabricata in 15.02.2011, iar eu am luat-o pe 16.04.2011. Asteptarea verificarii vocherelor a durat 2 saptamani, dupa care cei de la AutoC....au trimis si la Pitesti, la fabrica, o instiintare despre intentia mea de a cumpara o masina cu vouchere. A mai durat si asta 2 zile...Dupa care m-au sunat ca sa imi ridic masina...
Comment
-
Originally posted by condaru321 View PostFelicitari!
Astept si eu sa-mi valideze tichetele si sper sa intru in posesia masinii pana la sfarsitul lunii.Este vorba despre un Black Line gri platine pret 8500.In ce luna este fabricata masina ta?Eu vreau sa-mi pun o alarma mai ieftina si nu stiu de care...
Comment
-
Salutari!
Am Achizitionat luna trecuta un logan blak line 1.2 si am platit un pret de 8200 EUR(pret facturat) din care sa scazut 2400 eur (3 vouchere) deci am platit aprox 5800 EUR.
Pretul real era undeva la 8700 Eur sau peste dar am obtinut o reducere de la dealer de 500 Eur si ceva suplimentar 200 eur plus oferta lunii bonuri valorice de 1000 Ron.
Masina este dotata full (mai puteam sa pun obtional genti aluminiu )
AC., CB.,proiectoare, geamuri electrice, tetiere, cas. CD mp3 si alte doatari pe care de altfel le pimeam cu bani dar asa au fost incluse in oferta.
Initial am consultat pe internet ofertele lunii si reducerile date de catre dacia si astfel am mers informat dar am mai descoperit pe site-ul Dacia o sectiune unde erau postate unele reduceri.Puteti incerca intrand pe site si dati cautare " destocaj" si acolo mai puteti gasi ceva masini reduse.
Comment
-
eu tocmai m-am hotarat ( vineri 26.08 ) sa iau un logan la oferta asta celebra cu 4000 eur + tichete, toate bune si frumoase doar ca nu gasesti masina la 4000 eur, toate vandute, intr-un final dupa ce am sunat la toti dealerii din buc am gasit 3 buc rezervate dar versiunea laureate 1.2....am comandat unul negru ( mai aveau visiniu si gri inchis ) in total ma duce cam 6350 eur ( cu tot cu vopsea metaliz si tichete rabla pe care am dat 4800 ron), cred ca e un pret ok, acum insa sa vedem ce primesc de banii astia, masina la care am platit avansul vineri nu mai e buna ca are pete pe vopsea, cica au gasit alta pe la cuca macaii...sa vedem azi am platit si diferenta, maine-poimaine poate o ajunge in Buc, intrebarea mea este daca cumva modelele astea ce au fost-sunt la promotie pana azi 31 sunt fabricatie 2011 sau e posibil sa fie 2010???? multumesc pentru raspunsuri...daca or exista
Comment
-
Luna asta uzina a fost in remont, si au vandut doar ce au avut prin stocuri, din septembrie se reia productia. Nu are cum sa fie fabricatie 2010 ca alea s-au vandut demult. Loganul Laureat practic e varianta full, din luna iunie au introdus gama compacta si dotarile de pe prestige, le-au pus o parte in standard la laureate si altele ca optionale.
Eu am avut norocul sa mai prind seria limitata BlackLine care venea cu toate dotarile la un pret mai bun decat daca le-as fi ales ca optionale... Am platit 3 tichete + 5700E si am ajuns la 6000 cu taxa, asigurare, nr rosii, inmatriculare... Dotarile cred ca se stiu, inafara de geamuri electrice spate si jante de Al are de toate. Per total ma declar multumit!
Comment
-
si totusi...
Originally posted by micutzu666 View Postiar vorbesti si tu cand nu ai ce face!Auzi la el,oferta de stocaj..
Comment
Comment