If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
mergi la centrele remat. eu asa am "agatat" pe cei de la care am cumparat tichetele(14 si 15 mil/buc).oamenii erau cu masinile sa le predea, am intrebat ce fac cu tichetele..le-am luat numerele de tel am asteptat sa le vina vouchere si-au facut toate actele si gata: bafta !
gigelgicuta cum doar 300 de euro?
La dealerul meu reducerea pentru masinile din 2009 era de 500 de euro.Uita-te si pe site la Dacia,ca mi se pare ca scria,sau suna la Vocea Clientului.
Du-te sa te razboiesti pentru cei 200 de euro,ca nu sunt degeaba!
Hmmm... Posibil sa ai dreptate, dar probabil ca se tine cont si de data de fabricare, a mea este facuta pe 22 decembrie, deci aproape de 2010, plus ca probabil se mai tine cont si de echipare. Ma mai gandesc ce sa fac !
Am nevoie de o confirmare.
A fost cineva cu 1.2 in afara tarii? Cum se comporta pe autostrazile din afara, face fata, oboseste motorul?
Daca nu ati fost, ce parere aveti totusi.
Ce parere aveti?
Sa achizitionez loganul cu jantele de tabla, ulterior sa iau ceva din aliaj astfel ramanand cu cele de tabla ptr iarna sau...
Sa iau optional jenti de aluminiu si ulterior sa cumpar de tabla?
Iti recomand sa nu te rupi in figuri decit daca te da bugetul afara din casa. Sincer nu vad rostul jentilor de aliaj la o asemenea masina decit daca sa zicem reduc consumul.
La ce foloseste un astfel de topic?
Preturile de achizitia al masinii sunt arhi-cunoscute.
Optionalele, asemeni, se pot verifica pe site-ul Dacia.
Pt jante exista topic separat. Pt imbunatatiri la fel.
Deci, de ce acest topic?
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment