Pret Achizitie & Optionale

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

lepetir, sa o stapanesti sanatos si fara incidente.

P.S. Poti sa zici ca esti Actual posesor de 1.2

Comment

cristy, dealeri in general nu au toti spatii mari de depozitare sa tina masinile sa le vanda iei, si cu cat trece timpu...nu stiu daca e acceasi treaba sa iei in noembrie 2010 o masina fabricata in 2009, intradevar, nu e nici o diferenta (poate),dar totusi "o strica anu". si zic "poate" ca nu se stie, de la serie la serie pot adauga niste nimicuri, care considera ei cu sunt sau nu necesare, sau pot repara anumite chestii de care uni clienti se plang.
      si in legatura cu discountul, nu iti pot da o masina din 2009 sa zica ca e din 2010,
      eu am ridicat masina in mai, iar pe la toate prostiile avea lipite hartii cu data fabricatiei, aprilie 2010 , (pe sub scaune, pe sub mocheta, prin portbagaj..etc.)
      la tine lepetir , ai gasit asa ceva ?

Comment

Marius stiu ca asa este. Mai astept oricum nu e graba. cand iese oferta eu incerc sa fiu pregatit.
        Din cauza asta am initiat acest subiect, poate gasesc informatiile necesare...

Comment

cristy10,ia legatura cu un dealer serios si "vechi in meserie",spune-le la fix ce vrei,si sunt convins ca vei reusi!
          p.s
          de unde stii ca loganul meu este kiss,mie nu mi-au spus asa ceva,si nici pretul nu este de kiss(8150+255 vopseaua).
          mersi.

Comment

pai kiss cu motor de 1,2 e 8450 E, vopseaua e inclusa in pret ca sunt doar 3 colori metalizate, dar cine sa-ti spuna? daca e Laureat ...e Laureat, nu are leg cu Kiss

Cristy, de unde esti? mai cauta in orasele din jur, poate gasesti o firma serioasa, mai pune un prieten sa intrebe si el la dealarul local, sa vezi daca primeste acelas raspuns...
            sau poate pentru el are

Comment

Sub mocheta din portbagaj am gasit o eticheta cu decembrie 2009. Mi se pare ca pe factura este trecuta data fabricatiei (acuma nu am factura in fata ). Oricum atunci cind cumpar o masina noua nu prea ma gindesc la vinzarea ei ci la ce-mi ofera prin prisma raportului pret/dotari.
              Actual posesor de 1,2 16V

Comment

Nu are nimeni Logan Rouge de Feu (visiniu), cu motorizare 1.2? Rog sa puna ceva poze. As vrea sa vad cum arata.

Comment

A aparut oferta destocare logan. Numai versiunea Laureate nu e....

Comment

Ieri am comandat-o si eu ,configuratia este:
                    1.2 16v euro 5 ,varianta Preference,fara optionale,culoare Blanc Glacier.
                    Pret:
                    7555 euro+ 27 euro (carte identitate si nr.provizorii) +40 euro (trusa securitate) -100 euro (reducere de pret) -373 euro (reducere angajat) - 2670 euro (reducere remat,3 tichete). = 4475 euro.
                    Pret final unitar 4475 euro.
                    Mi-a spus ca pe 13 septembrie iese din fabricatie,azi duc voucher-ele si dau avansul de 2000 ron.

Comment

Ciudat eu nu am platit trusa,sau poate au bagat acesti bani in numere provizorii etc
                      Vrei sa te remarci ca fiind idiot?Atunci da quote la ultimul mesaj postat!!

Comment

Salut,

Am comandat un Logan 1.2 16V E5, versiunea: Laureate, culoare: Bleu Navy, in plus cu airbag-uri laterale si geamuri electrice spate. Vreau sa-i mai pun pe langa covorase (care le iau aftermarket) alarma si bara antiruliu (mai bine cu ea...). Pretul ei, cu trusa cu tot si reducerea faimoasa de 100 euro, este de 8756 Euro (cu tot cu TVA) la care se vor mai adauga alarma 370 Ron (cu tot cu montaj) si Dumneazeu stie cat o fi si bara antiruliu cu tot cu montaj (ma astept la 1500 Ron) si din care se scad 3 tichete de RABLA (luate cu 1000Ron/buc). Mi-e cam frica sa iau de la dezmembrari bara sa nu faca mofturi aia din service cu garantia.
                        La asta se vor mai adauga CASCO, RCA si din cate am vazut... numerele rosii (cat mi-o mai cere si pe alea) si cartea de identitate (1Euro).
                        Tre' sa imi vina cam intr-o saptamana...
                        Oricum... sa ne traiasca toate fara probleme si sa le stapanim fara incidente!

Comment

intr-o saptamana?
                          stiam ca la euro 5 dureaza o luna

Comment

Originally posted by nicu500 View Post
                            intr-o saptamana?
                            stiam ca la euro 5 dureaza o luna
                            Pai am comandat-o acum doua saptamani deja...

Comment

Dupa cum ti-am zis si in celalat topic ,stai fara griji ca are din fabrica bara antiruliu. si eu am comandat-o pe 19 august si saptamana asta intra in sistemul de fabricatie,modelul Preference.

Comment

da cum a spus si colegul de mai sus abia sapt asta a intrat in productie varianta preference, lucru confirmat si de dealer. eu astept masina din 26 iulie.....!!! sa le stapaniti sanatosi si fara incidente !!!

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google