Cum Putem Recupera Banii Dati Pe Taxa

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Cum Putem Recupera Banii Dati Pe Taxa

Deschid acest topic deoarece am vazut cu stupoare cum pe site-ul Dacia motorizarea de 1.2 16v este catalogata ca fiind Euro 5.

Toti posesorii de 1.2 trebuie sa incercam sa aflam daca putem sa ne recuperam banii platiti.

Poate au facut-o euro 5!

Comment

Sau facut modificari tehnice... nu ai ce sa recuperezi... scrie pe carte E4... platesti taxa... se poate inchide...

Comment

Este acelasi motor D4F - F732 , aceleasi emisii ........... astia de la Dacia chiar sunt nesimtiti, au lasat 1.2 E4 pana acum sa faca vanzare la toate motorizarile............bataie de joc

Comment

chibrit , benzina , du-te , da-le foc...

sigpic

Comment

Eu cred ca ai facut o gluma daca crezi ca o sa scoti bani de la stat!

Comment

Nu ai cum sa recuperezi nimic. Masina ta este EURO 4 !
              In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

Sunt SIGUR ca NU sa imi obtin banii inapoi.............insa nu se stie niciodata, masina avand motorul identic ca si serie si emisii...............

Comment

Vise taica,vise...bani de la stat nu mai vezi...
                  Daca vreti euro 5 luati-va Duster ca sa nu platiti taxa,,,altfel ce este euro 4 se plateste enorm acum..!

Comment

No.23: In mare parte Euro tine de catalizator. Nu erau ei nebuni sa treaca Euro 5 din burta. Clar ca ceva nu e la fel cu ce e la tine.
                    In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

Dacia a incercat sa pastreze acelasi pret la masina ... de asta a facut motorul E5 acum.

Daca faceti un calcul cei 5% la tva (ce-i drept la cursul actual euro, nu la cat am cumparat eu masina) reprezinta ~ 1488,58 ron, ceea ce e f aproape de cat am dat noi pe taxa de poluare ...

Deci nu va agitati, ca tot pe acolo ies cei care cumpara acum ..., ba chiar putin mai mult platesc din cauza cursului Euro.

Comment

Totusi, n-ar fi rau daca ne-am recupera banii.............

Comment

Vin si eu cu o problema:
                          Am cumparat rovigneta in ianuarie (pt 12 luni), iar in aprilie am casat masina (dacia 1300)
                          In mod normal ar trebui sa se dea inapoi o parte din bani (contravaloarea pt 8 luni)
                          La asigurari si la primarie s-a rezolvat
                          Pentru recuperearea banilor dati pe rovigneta unde trebuie intrebat?

Comment

Intreaba-l pe ministru` transporturilor.....

Da un telefon la AND

Comment

nu ai nici o dovada ca masina ta e euro5
                              nu poti primi bani inapoi din vorbe

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google