oameni prea odihniti astia de alearga sa recupereze cateva zeci de lei
Cum Putem Recupera Banii Dati Pe Taxa
Collapse
X
-
Normele Euro numerotate 1,2...5,6 nu se refera la emisiile CO2. Emisiile CO2 sunt tratate separat - fabricantii de automobile pana acum s-au angajat singuri sa ajunga la emisii de 140g/km si exista o propunere ca incepand cu 2012 sa intre in vigoare o limita de 130g/km CO2 in anumite proportii din productia de automobile ajungand ca in 2015 toate automobilele sa respecte regula 130. Dar asta nu este o reglementare, este doar o propunere. Pana atunci, descurajarea emisiilor CO2 o face fiecare tara in parte prin legea fiscala.
Normele Euro se refera la emisii altele decat CO2, si anume CO, HC, NOx si PM (particule). Uitati aici valorile pentru diesel si benzina (sigur ca difera). Observati ca la Euro 4,5,6 emisiile CO sunt egale.
http://www.dieselnet.com/standards/eu/ld.php
Comment
-
@NO.23 Cred ca la mine se referea SoNyKeL: pai nu ia statul destui bani de le noi? ei ne lasa sa circulam fara rovigneta? ei de ce se uita la cativa zeci de lei?
Mie imi vine masina noua, ce fac, le platesc iar rovigneta, ca asa e legea?
Eu am chef sa-i stresez, sa vad cat sunt de batuti in cap :P
Comment
-
Se putea proceda altfel: inainte de a plati taxa, dai statul in judecata.
Pana la solutionarea procesului, poti merge cu masina inmatriculata cu nr rosii.
Cum exista un precedent, posibil sa se solutioneze favorabil.
Desi, multi bani aruncati, doar pt a demostra ceva.
Un proces ce dureaza minim jumatate de an, este mult mai costisitor ca o "prima" de inmatriculare.
Comment
Comment