Filtru Aer Sport 1.2 16v

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Filtru Aer Sport 1.2 16v

Salut! Se poate pune filtru K&N pe motor de 1.2 fara sa pierzi garantia?? Ma refer la filtru conic...Si-a pus cineva??

Stiu ca exista K&N facut sa intre in lacasul standard .......... nu stiu codul....

Comment

se poate pune filtru sport dar cred ca sepierde garantia pe motor

Comment

se pierde buca stanga

il pui, si can dte duci la garantie il dai jos si pui stock

buneti fratilor uleiuri bune nu mai dati bani pe prostii pt masini stock
        sigpicMy ride

Comment

Originally posted by DORU BUTEAN View Post
          se poate pune filtru sport dar cred ca sepierde garantia pe motor
          Daca e sa ne luam dupa tine se pierde garantia la orice, chiar exagerezi pe bune acum, mai induci si lumea in eroare.

Comment

Ideea e ca io nam gasit filtru de aer si mie ca daca desfac capacu ala sa nu pierd garantia...

Si-a pus cineva????am masina de 1 saptamana si nu imi place sunetu asta de feon si daia sunt curios daca sia pus cineva si cum?

Supercar tu ai facelift nu???lai coborat??
            Last edited by LCY; 2 November 2010, 16:18. Reason: Automerged Doublepost

Comment

Poti sa iti pui linistit filtru sport dar in afara de un sunet mai agresiv nu o sa ai altceva.

Cand te duci la garantie il pui pe cel normal.

Si stai linistit ca nu se pierde asa usor garantia la masina.
              sigpic1.6 16v Euro 5 + GPL

Comment

Originally posted by SUPERCAR View Post
                Daca e sa ne luam dupa tine se pierde garantia la orice, chiar exagerezi pe bune acum, mai induci si lumea in eroare.
                Daca se doreste eliminarea camerei de rezonanta, n-a indus lumea deloc in eroare.
                In schimb daca se doreste doar un filtru sport in carcasa originala, nu-i absolut nici o problema.

Oricum ar fi, daca iti iei filtru sport, pune-l la loc pe cel original cand te duci la reprezentanta pt diverse probleme.

Comment

puneti care ce doriti pe motor, dar de ce nu pun si la uzina filtru sport, macar optional, daca ajuta asa mult

Comment

de ce nu iti vand masina cu Toyo sau yokohama ci iti puneau montana sau kormoran ? de ce nu pun xenon din fabrica ?de ce nu pui vreun model de pioneer la cd player?de ce nu iti baga motul full sintetic in motor ?...raspunsurile sunt ...de aia )
                    Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

Da, dar cu filtru sport nu e chiar totul in roz/frumos.
                      Primu ar fi prafu. Am vazut ca mult mai repede mi se murdareste acolo la clapeta de acceleratie, dar suna frumoos ))
                      Iarna ca nu e atata praf...cred, chiar nu e indicat filtrul sport? Sau povesti.

Comment

dar filtrul sport filtreaza particulele mai mici decat cel normal sau invers?

Comment

Parerea mea este ca daca pui un filtru sport bun nu are cum sa nu filtreze la fel de bine ca cel original.

Cel sport iti da un sunet mai sportiv pentru ca trage un pic mai mult aer decat cel normal in carcasa.

Eu zic ca nu are ce sa strice daca pui un filtru sport dar unul bun. Daca pui un filtru mai prost mai targ trebuie curat mai des.
                          sigpic1.6 16v Euro 5 + GPL

Comment

Da SDP da ai vazut motoru de 1.2??ca filtru e in carcasa aia si mie tarsa sa o desfac..nu e ca la celelalte motoare sa aiba filtru afara...e o cutie mica si acolo e tot...si dak o sa pun o sa pun k&N conic si nush dak mai pot sa pun carcasa inapoi pe urma...de aia eram curios daca sia pus cineva

Inca ceva SDP...vreau sa imi fac bandourile si manerele albe...cum e mai bine vopsite sau colantate??
                            Last edited by LCY; 5 November 2010, 21:57. Reason: Automerged Doublepost

Comment

@sdp: nu filtrul iti da zgomot, ci lipsa camerei de rezonanta.

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google