Filtru Aer Sport 1.2 16v

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

si cat despre praf, conteaza si filtru ... simota k&n green pipercross si altii si-au facut nume din filtre ... si eu sincer cred ca un filrtru dinasta adevarat filtreaza net mai bine ca unul de 30 lei de hartie daca gresesc sa-mi dati in cap
    sigpicMy ride

Comment

cat costa un filtru de calitate sport?

Comment

milioane

Comment

milioane, dar cate milioane?

Comment

2 3 4 5 mameloane

my friend:
            1: nu ai dci? pt ce iti trebe filtru sport?
            2: google it!
            sigpicMy ride

Comment

am dci renault scenic, dar de 3 zile am si logan ambiance bleu navy 1,2 16V, asa ca sunt dispus sa invat de la experimentati sau sa dau sfaturi atata cat stiu eu domnul DeLuXe
              deci pana la urma m-ar tenta un filtru sport............caci mameloane am cand vor muschii mei!!!

Comment

un filtru sport de targ face acelasi lucru, dar nu filtreaza la fel ...
                sigpicMy ride

Comment

atunci pentru o viata mai lunga a motorului, trebuie un filtru sport de firma sau filtrul clasic care semonteaza de fabrica.

Comment

deci?sia pus cineva?

Comment

eu l-am avut de hartie pe ala de-l hulesc toti. caut acum sa-i fac o prindere mai ok si il urc sus cu prima ocazie.

Comment

Amzo tu ai 1.4.... si lasa filcoru, ca-i vai mama lui. Tot un filtru banal ramane.

Comment

la fel de banal ca celelalte, Cezar. ma bucur ca n-ai uitat de FilcoR . mestere, in afara de zgomot, juma' de martoaga si ceva benzina lipsa in rezervor nu vei simti. mai bine de banii aia faci o remapare, si la revizie pui un ulei mai bun. si daca te mai mananca dupa aia, poti sa pui si un filtru sport......doar de dragul grohaitului caruia, recunosc, ii duc dorul

Comment

daca as sti ca am putere mai mare la 1,2 pun sport
                            oricum grohaitul filtrului sport nu-mi place

Comment

Stii ca de grohait, grohaie porcu' ........... puteai sa alegi o alta comparatie

Comment

fiti intelegatori si voi acum!
                                Vrei sa te remarci ca fiind idiot?Atunci da quote la ultimul mesaj postat!!

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google