Filtru Aer Sport 1.2 16v

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

cam cat costa un filtru sport de calitate?

Comment

in jur de suta de oiro, poate mai mult. vorbim de un kit calumea de pipercross, jr, kn...
      Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

cam mult o suta de euro
        daca nu voi fi si multumit de el o sa si renunt la el si raman si fara o suta de euro
        mai bine cu filtrul din fabrica

Comment

A wise choice !

Comment

Stie cineva cum se demonteza capacul care este peste motor. Am vazut ca pur si simplu tragi de el dar in parte de sus parca e prins cumva. Vreau sa verific daca filtrul de aer este plin de praf.

Comment

la 800 cmc nu stiu cum se scoate filtrul dar la 1200cmc trebuie scoase intai holzsuruburile

Comment

Ma refeream la Logan 1.2 . Am avut un Matiz si am uitat sa schimb datele. In legatura cu filtrul nu vad nici un horshurub deasupra. Vad ca capacul este impins si prins prin niste clipsuri. Daca a schimbat cineva filtrul poate sa faca un mic filmulet sau sa dea o explicatie mai clara. Va multumesc anticipat

Comment

eu am 1,2 dar inca nu am schimbat filtrul
                  am doar 1200 km

Comment

ai reusit sa dai jos capacul ?

Daca nu desfaci colierul de deasupra si scoti acel furtun din capac si pur si simplu tragi de capac in sus si de acolo te descurci.

Suna de 10 ori mai bine fara filtru si amortizorul de sunet. Cu o evacuare completa cap-coada inox si niste serpisori sunetul va fi indubitabil, DAR e motor de 1.2 pana schimbi treapta si creste in ture te apuca craciunul... Desi suna bine trebuie sa recunoastem noi posesori de 1.2 ca motorul creste destul de greu in ture.

Comment

Am dat si eu jos filtrul, asa cum spunea BannedHost

Comment

filtrul de aer de la 1.2 este asemanator cu cel de 1.5?(ma refer la cel lung)....sa ma corecteze cineva daca gresesc!!

Comment

va suna ca orice alt filtru sport.

Comment

Este asemanator dar sunt dimensiuni diferite.

Comment

Working...
                            X
                            Anulare DPF
                            Politica de Securitate Google