1.2 16v Submotorizat?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Le Fin a fost de mult. S-a stabilit ca-i submotorizat, ca unii stiu chestia asta de la bun inceput, altii il considera racheta in comparatie cu 1.4 8v si tot asa

Curatenie cand se face ? Daca intra un biet om p-aci sa culega informatii coerente si corecte, se damblageste
    sigpic

Comment

Intre 1.2 16V si 1.6 mpi Euro5, diferentele sunt minimale si cam toate inclina balanta spre 1.2: consum, putere mai buna raportat la cilindree, impozit taxe mai mici.
      Diferente mai mari erau intre 1.4 mpi si 1.6 mpi, asa ca mai terminati cu prostiile.

Comment

Are dreptate Octavian, avand in vedere ca 1.6 euro5 abia ajunge la 81.5 CP...

Comment

Dr mike, cine a stabilit ca-i submotorizata?
          Adevaruri emise nu exista, cel putin nu in lumea asta.

Comment

Cam oricine are capul pe umeri si a condus una in alte locuri decat la campie
            sigpic

Comment

Tu nu vrei sau n-ai prins ideea. Nu conteaza, probabil ca te raportezi cu fac majoritatea la motor de 100 cp.
              Daca eu m-am descurcat bine cu o Fabia 1.2 de 64 cp, chiar nu vad ce probleme ar f in cazul 1.2 75 cp.
              Doar in creieru unora.
              Altii poate chiar nu s-ar descurca cu 1.2 75 cp, asta tine deja de sofer, fiecare cu potenta si impotenta lui.
              Last edited by Octavian; 27 February 2011, 00:37.

Comment

Bre dr mike, eu conduc zilnic o masina de 240 de ponei si alta de 110 diesel, si sa mor eu de mi s-a parut submotorizata cea de 1.2.

PS: tu chiar crezi ca eu imi fac pareri, doar asa, ca stau la campie? Crezi ca nu pot face diferenta intre masini? Sau cei aia motorizare si ce nu? Ce-i aia o masina si care nu?

Comment

@Octavian dar 1.2 16v de pe logan cati CP are de fapt? 73.14 sau cat? asta-i ultima variabila pe care numai tu poti sa o sa stabilesti...

Comment

Cezar..tu stii cel mai bine consumul meu la logan vara cat si iarna,,si nu numai tu ci si altii membri Logan Club Bucuresti.
                    Am aratat consumul meu la fulgere cat si pe la Polivalenta de atatea ori!
                    Acu tu vii aici si le spui baietilor astora cu 1.2 ca nu se poate ca eu sa am sub 9% pe timpul asta?
                    Ei bine am cam 8%-8,5% pe timpul asta in Bucuresti si asta poate sa o confirme cei care au vazut calculatorul meu de bord si odata ti-am aratat chiar tie la Kiss.

Comment

La ce viteza medie?
                      Si nu, nu cred ca ai un asemenea consum la o viteza medie de Bucuresti.

Comment

Originally posted by Octavian___32 View Post
                        Intre 1.2 16V si 1.6 mpi Euro5, diferentele sunt minimale si cam toate inclina balanta spre 1.2: consum, putere mai buna raportat la cilindree, impozit taxe mai mici.
                        Diferente mai mari erau intre 1.4 mpi si 1.6 mpi, asa ca mai terminati cu prostiile.
                        In calitate de alergator fugitivo-coxangiu de Logan, daca ar fi un benzinar nou de la Logan in momentul de fata, as lua un 1.2 16v chel la maxim. 1.6 8v Euro 5... parerea mea e ca e cea mai proasta alegere.
                        4 pistons + GPL + tuningu' casei = km multi & 1.5 dCi 85 BoiP

Comment

Si eu as alege clar 1.6 16V ))
                          Dar am spus si in trecut, daca la vremea mea era si 1.2, l-as fi ales fara discutii in locul lui 1.4.

1.6 mpi Euro5 sare din discutie, cea mai proasta alegere a momentului, cum spui.

Comment

Originally posted by Cezar View Post
                            La ce viteza medie?
                            Si nu, nu cred ca ai un asemenea consum la o viteza medie de Bucuresti.

Viteza medie de Bucuresti,,ce nu crezi,,,odata ai vazut cu ochii tai la KISELEFF???
                            Aveam cam 8% consumul...daca mai vrei o sa mai vezi inca odata consumul meu,,dar o sa zici ca PCH..ca am mers cu ea pe trailer pana la Polivalenta..PCH atunci vazuse 7,5% consum de Bucuresti ca si Alexpeed!
                            Uite cum facem Cezar,,de cate ori ne intalnim prin Bucuresti pe la fulgere sau la Poli,,vi si te uiti pe bordul meu,,asa prin surprindere..si de cate ori vezi peste 9% imi dai un Pepsi si de cate ori este peste 9% iti dau eu unul!
                            Last edited by Ivan Marian; 27 February 2011, 01:32.

Comment

Cu 1.6 8v, vreme de 3-4 zile, am avut consum de 8.3-8.7% in Bucuresti, pe timp de iarna. Depinde foarte mult de ruta, ora si sofer.
                              sigpic

Comment

Pai zi-le ruta ,,ca noi cei din Bucuresti sigur o stim..asta pt cei ce nu cred!

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google