1.2 16v Submotorizat?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• 1.2 16v Submotorizat?

Salutare Loganisti! Vreau sa fac un cadou un 1.2 Preferance si intrebarea este e Ok motorul asta? Mentionez ca persoana care il va primi conduce lent, max.120 afara si max 60 oras. Se vrea a fi o masina economica din toate punctele de vedere. Multumesc!

Am condus un sandero cu acest motor si am fost surprins de cit de bine se misca avind in vedere ca e motor mic.Pentru cineva care nu are mari pretentii de sportivitate e chiar foarte bun(prietena mea de exemplu)Eu insa am nevoie de putere ceva mai multa,am mcv de 85cp si adaosul in plus sa dovedit binevenit
    sigpicPasionat de MCV si natura

Comment

daca spui ca este cadou si il va folosi o persoana care nu are pretentii mari cand vine vorba de putere/sportivitate consider ca este o alegere buna! oricum, daca vreti sportivitate nu cumparati logan, asta e clar

Comment

Super alegere !

Comment

eu conduc frecvent un spark (motor 0.8 l) si sunt multumit de cum se misca, bine si caroseria e mai usoara, dar cred ca pentru o persoana care nu vrea putere e bunicel motorul de 1.2 pe logan
          sigpic

Comment

la modul de deplasare "decretat", 1.2 e foarte ok. adica 75 de cai sunt 75 de cai. ca idee, data fiind ca-i ceva mai usoara decat un golf5 cu motor de 75 de cai, se misca ceva mai binisor. nu semnificativ, dar e ceva ecolo. deci daca golful de 1300 de kile merge cu 75 de cai, ligheanul/sandero de 1000-1100 kile, de ce n-as merge?
            daca e sa citesti parerea userilor de aici de pe forum, o sa vezi ca poate parea submotorizat, e petarda, e bun de deschis geamurile sia lte chestii despre motorul ala. apoi uita-te la motrizarile userilor cu parerea respectiva. mandri posesori de 1.4 de 75 de cai al lor nu-i bun sa deschida geamurile...pt ca-i mare si nu are loc in usa, ca de putere, se potriveste perfect
            in cocnluzie, nu-i submotorizat loganul/sandero de 1.2_16v...
            Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

Salut!

Pai daca Loganul 1.2 cu 75 de cai e submotorizat, cum mai este Skoda Fabia 1.2 cu 60 de cai? Sau Opel Corsa 1.0 cu 60 de cai???????
              Hai sa comparam si cu batrana Dacia 1310 cu 62 de cai la 1.4... si are 900 de Kg! Iar Loganul are 1000-1100!

Eu cred ca e numai buna, motor mic, Euro5, consum mic! Nu se compara cu vechiul 1.4 Euro 4 care consuma o gramada!

Si eu intentionez sa cumpar o masina cu motor maxim 1.4, nu doresc sportivitate, doresc consum redus!

Sa vedem ce oferte apar prin martie prin programul rabla si cred ca ma bag si eu la un Logan 1.2!

E o masina frumusica, spatioasa! Si orice ar spune unii ca e tot Dacie, eu zic ca nu e chiar asa!

Comment

merita, stai linistit. si se poate oricand remapa sa-i faci 80 de cai daca chiar e "prea" puturoasa. ne descurcam noi cu 1.4 cu cutia aia luuuunga cat o zi de post. apropo, ford focus 1.4 75 cai are cutia si mai lunga, e si mai puturoasa....

Comment

nu mai sta pe gânduri, ia-l!

Comment

Sunt posesor de 1.2 16v, deoarece mi-am dorit o masina cu un consum relativ scazut, taxe mici, si sa nu fie scump.
                    1. Vad ca esti posesor de 1.4 140CP (cred ca este vorba de o motorul TSI din cadrul VAG)
                    2. Daca o sa mergi cu el, comparativ cu masina pe care o conduci in acest moment, ti se va parea lenes.
                    3. Poate o sa iti zica si dealerul cum mi-a zis mie, ca el are 1.4MPI, si este dezamagit, si ca ma sfatuieste sa imi iau cel putin 1.6MPI.
                    4. Nu sunt genul de persoana care merge incet, si pot sa iti zic ca motorizarea se descurca bine, motorasul trage bine masina, iar consumul nu o sa treaca de 6,5% (cel putin la mine), deoarece eu merg 15-20% urban, si restul extra-urban.
                    5. Nu te lua dupa posesorii de 1.4MPI, care o sa zica ca este slab, deaorece sunt putin cam invidiosi , din cate am observat pe acest forum .
                    6. Are cutia mai scurta ca 1.4MPI, si este mai fasneata.
                    7. Succes!

Comment

chiar vreau sa ma uit la fasneata ta cum ramane in urma la o liniuta
                      Last edited by Seba; 23 February 2011, 00:21.

Comment

Daca,asta ar fi submotorizata nu stiu cum e 60 de cai pe corsa 1.0 cuplu 88 Nm )

Comment

salve,

azi am mers cu un taxi nou nout 1.2 16v si de curiozitate am intrebat taximetristul care e prima impresie.
                          raspunsul lui a fost ca 1.4 8v e mult mai fiara ca 1.2 16v.... 1.2 tb turata cica la greu, consuma mai mult....

numai bine,

Comment

Asta cu consumul mai mare cred ca e o gluma!
                            Indiferent cum ai merge 1,4 consuma mai mult!

Comment

Originally posted by crispred View Post
                              salve,
                              ...............................................
                              raspunsul lui a fost ca 1.4 8v e mult mai fiara ca 1.2 16v.... 1.2 tb turata cica la greu, consuma mai mult....

numai bine,
                              Daaaaa, 1.4 e pur-sange pe langa 1.2
                              ''1.2 trebuie turata'', asta e ce urasc cel mai mult taximetristii, ca nu mai pot merge ei cu 1500 rpm pe tr V ))

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google