1.2 16v Submotorizat?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Black _line esti cam acid in declaratii si in primul rand nu am jignit pe nimeni,,asa cum ai facut tu,,,""VORBESTI PROSTII..BURICUL PAMANTULUI..CU ALTE CUVINTE MA FACI PROST!!!!

Rog un moderator sa ia atitudine,,si ai si un report de la mine,,eu nu am facut decat sa relatez cele spuse de colegul cu 1.2 care a mers la regionala,,si nu am JIGNIT PE NIMENI..asa cum sustii ,,si mai lase-ne te rog cu comentarii acide!!!

vezi ca exista un loc in care se vorbeste doar de 1.6 16v, da-te mare pe acolo.
    Ps...asta e un forum public,,si aici un thread dedicat tuturor,,si nu numai voua cei cu 1.2 16V,,deci poate sa posteze cine vrea si sa fie atent in afirmatii ca ale tale,,ACIDE...Daca nu esti in stare pt o discutie civilizata nu mai intra tu pe aici si lasa-ne!
    Last edited by Ivan Marian; 14 March 2011, 13:27.

Comment

• Calmati-va baieti , e o zona de relaxare nu de cearta , intradevar consumul respectiv e astronomic pentru 1.2 dar nu vad de ce ar minti , poate e CB dereglat sau poate e adevarat pentru ca in sarcina instantul arata si cate 30% , ori el daca a mers numai in sarcina cu acceleratia la podea in orice treapta de viteza la turatii mari e posibil sa fi mancat atat , pe serpentine , depasiri ...

Iar in legatura cu consumul tau Mariane (scuze cacofonia) e cat se poate de real pentru ca asa e si la mine : astra h sedane 1.6 16v 115 cai plina ochi cu bagaje +5 persoane in masina un drum bucuresti-poiana bv-bucuresti , la dus eram plin si automat tragea lesinat iar la intoarcere a vazut goarna intre comarnic si ploiesti , 180-200 pe alocuri , iar consumul a fost undeva la 7-7.2 % deci destul de uman pentru condiile de drum
      Last edited by 827sam; 14 March 2011, 13:35.
      Daca prostii ar zbura, ar fi intuneric.

Comment

• Originally posted by black_line View Post
        ...................., ........................ vezi ca exista un loc in care se vorbeste doar de 1.6 16v, da-te mare pe acolo.
        Pai daca nu te compari cu cineva cu motor diferit, ce rost are sa discuti de 1.2 16V, cum iti dai seama daca e/nu e submotorizat? Vrei sa facem toti ca tine si sa trecem pe la 1.4, 16 16V in drum spre 1.2 16V?

Si colegu' Ivan are dreptate, ia-o usurel, nu jigni pe nimeni care are dreptul la o parere personala, chiar faptica, de pe bordul masinii, ca s-a mai inchis un topic zilele trecute din cauza jignirilor aduse de unele personaje care sunt prezente si aici. O sa ramanem numai cu 1.6 16V.
        Last edited by mr.K; 14 March 2011, 13:37.

Comment

• Originally posted by Ivan Marian View Post
          ,consum care a fost facut din fata blocului(Rahova) si la el 13-14%..consum declarat de el ,,,deci unde este NECONCORDANTA AICI!
          Iti spun eu ce a facut. Pe coborare in loc sa foloseasca frana de motor (sa lase masina intr-o treapta intermediara sa curga la vale), a mers cu acceleratia calcata. Asa am reusit si eu sa "bat" un 1,4 la consum. Am mers cu aceiasi viteza amandoi dar cand am vazut ulterior cum conduce m-am dumirit de ce am iesit mai bine la consum eu. Pur si simplu in panta eu doar ciupeam usurel frana cand ma apropiam de curbe el mergea cu acceleratia calcata pana in buza curbei. Masini perfect identice doar motoare diferite.
          Cel mai lent 1,6 8v

Comment

• Nu am nimic cu nimeni, dar in toate posturile lui Ivan Marian se vede clar un dispret la adresa celor cu 1.2 Nu face altceva decat sa ne arate ce jmecherie de motor are el si noi fraierii trebuie sa cascam gura la ce spune dansul, ca doar e cineva, nu asa un oarecare.
            Daca era asa de adevarat ce spune de ce nu il invita pe cel cu care s-a luat la intrecere de consumuri sa posteze el aici, voi chiar nu vedeti ca in tot ceea ce spune are un aer de superioritate, asta ma deranjeaza, ca daca si-ar vedea de treaba lui si ar trata problema cu maturitate nu as avea nimic de obiectat, vedeti bine ca si eu am recunoscut faptul ca 1.6 16v este cel mai reusit motor de pe logan, nu am o problema cu asta, dar cand cineva tine mortis sa ne faca pe noi cei cu 1.2 o adunatura de fraieri, atunci chiar ma enerveaza.

Comment

• Sa sti ca gresesti , complexul de inferioritate il au majoritatea romanilor tot din cauza noastra , eu am o supernova din 2002 destul de ruginita la suprafata si nu arata intr-o stare perfecta, e ruginita destul de rau la contur la aripi, ( tehnic e noua ca tin la siguranta mea )si sincer sa fiu mi se cam rupe de faptul ca langa mine e un seria 7 sau un chayenne, asta imi e conditia si fac totul dupa puterea mea,ca am 1.2 , 1.4 sau 3.0 , cand ii vad pe unii ca se uita de sus le zambesc ironic si trecem la urmatorul semafor, pana una alta ne intereseaza prea mult ce are vecinul si colegul de aglomeratie . Crezi ca cine are 1.6 16v e mult peste tine care ai 1.2 ? stai linistit si hai sa privim totul la o realitate mai concreta ca asa de vrajeli si aere s-a cam saturat toata lumea intre 1.2 si 1.6 16v e diferenta de 7,8 sute de euro , poate ii ai , poate nu`i ai , dar sunt unii care au q7 si stau in tei in garsoniera ... tipic romanesc

Comment

• Samy, crede-ma nu am nici un fel de complex de inferioritate, eu am avut ceva masini, unele chiar sportive, mi-am luat 1.2 pt taxe si un consum rezonabil si pentru ca nu vreau cum spui tu sa stau in garsoniera si cu super masina la scara, dar dati-va si voi seama cand sunteti luati peste picior asa gratuit de anumiti indivizi. Puteam sa am si Trabant, dar tot nu-i permiteam sa ma ia la misto atat pe mine cat si pe ceilalti care posteaza ori citesc pe acest forum, nu mai spun ce dezinformare creaza prin posturile sale. Sunt oameni de buna credinta care vor sa-si achizitioneze un Logan si se sperie cand citesc scrierile unora.

Comment

• Originally posted by black_line View Post
                  Nu am nimic cu nimeni, dar in toate posturile lui Ivan Marian se vede clar un dispret la adresa celor cu 1.2 Nu face altceva decat sa ne arate ce jmecherie de motor are el si noi fraierii trebuie sa cascam gura la ce spune dansul, ca doar e cineva, nu asa un oarecare.
                  Dar cum ai ajuns numai tu la concluzia asta???
                  Adica numai tu esti cel mai cel dintre toti useri de aici si vezi asta la mine si restul nu?
                  Indirect vezi ca ii jignesti si pe ei ca nu sunt capabili sa vada la mine ce vezi tu..adica nimic!
                  Toate bune...

Cat despre colegul respectiv,,daca vrei iti postez poze cu el si masina lui de la Regionala,,si sa iei legatura cu userul ROXANA22 din Bucuresti,,,ca era cu el in masina!
                  Last edited by Ivan Marian; 14 March 2011, 14:24.

Comment

• @Ivan Marian - fara suparare dar black_line cam are dreptate. Un eventual doritor de logan 1.2 16v daca ar citi "critica" ta despre motorul asta, fara sa analizeze bine cele spuse, n-ar mai cumpara masina.
                    1.6 16v e bun dar consumul este astronomic pentru oras asta e clar.
                    1.2 16v e o masina de familie decenta pentru oras si iesiri in afara fara prea multe pretentii. taxele mici asigurarile la fel si pretul benzinei in cretere in face o lagere de buget si pentru buzunarul romanului fara prea multe pretentii.

Comment

• Diferenta de consum intre 1.2 si 16 16 V nu este una astronomica. In cel mai bun caz sunt maxim 2 l la suta de km (urban), cu indulgenta.
                      In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

• Multumesc de confirmare, deci soferul de pe 1,2 nu stia sa conduca.
                        Nu contraziceti moderatorii, iti iei ban daca ai dreptate.

Comment

• Pentru potentialii cumparatori de 1.2 16 V 75 C.P. o sa incerc sa dau niste date concrete despre consum si "puterea" masinutei aici desi stiu ca ar trebui postat in alta parte: distanta parcursa 308,8 km, viteza medie 57,6 km/ora, consum mediu 5.0 L/ 100 km, cantitate de combustibil consumat 15,ceva... Traseul a fost Oradea-Brad si retur... 2 Adulti si un pui de om in masina + bagaje... Masina este un Black Line din septembrie 2010, aproximativ 4150 de km la bord... traseul are parte si de serpentine si drum intins, dar starea generala a lui nu permite viteze de 130- 140 de km la ora... Mers regulamentar... 60 in localitati, 90 afara! P.S. Ivane , parerea mea ca la prietenul tau ceva e in neregula cu masina!

Sorry pentru postare dubla... masina trage ok si la urcare... Inainte de black " lady " am avut o supernova cu motor 1.4 si nu am sesizat diferente in felul in care trage masina, desi era mai usoara supernova cu aprox. 200 de kg!
                          Last edited by alinlucian; 14 March 2011, 15:19. Reason: Automerged Doublepost

Comment

• Modelul black line este la fel de echipat ca si modelul laureate care are cu fix 40 de kg mai mult decat supernova , deci 200 de kg nu le gasesc in calculele tale .
                            Pe de alta parte masina merita banii , nu inteleg de ce atata valva cu 1.2 pe logan , e acelasi lucru cu 1.4 , sau ce, conteaza numele ? pentru unii da ...
                            vazusem un anunt de toata jena, un coleg de forum vinde sigle de 1.5 dci(rosu) si 1.6 16v- iar in anunt scria - acum ai ce ti-ai dorit , de parca iti iei motorizare buna ca sa vada lumea ca tu ai cu ce si ca poti ... penibil ...

Comment

• ce vorbesti domne, stiu eu pe cineva care scotea 4.5 -4.7 pe traseul asta cu 1.6 1.6v, 5persoane in masina si butoiu' cu varza in portbagaj, daca avea chef bineinteles sa se coboare la nivelul tau

Comment

• Eu zic sa incercati si invers, ia vedeti care consuma mai mult? nu mai putin ...
                                mcornel oi avea dreptate, ce sa zic, dar mie mi se pare ca pute sa moara de ciuda si sa iti bage unghia in gat pana la ultimul deget cei cu dci ...

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google