1.2 16v Submotorizat?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Seba si Nepotu 123 poate nu ati inteles ca la liniuta eram cu,, DSN DIN 2003 ,,pe care am vinduto unui prieten (ca idee)deci nu vreau sa ai fac reclama sa o vind dar daca tot sunteti asa necredinciosi chiar va rog daca sunteti de cuvant faceti cu LOGAN 1,4 o liniuta cu DACIA SUPERNOVA ( dar nu pariati mult ca sigur pierdeti)

Comment

• Stati sa vedeti cand vor incepe colegii cu 1.2 16v sa le remapeze...sa vedeti atunci discutii si certuri )...

Comment

• ce sa mai remapezi la 1.2 EURO5 cred ca nu se simte nimic la nici o remapare. poate daca schimbi total si esapamentul si renunti si la catalizator sa fie ceva mici schimbari .

Comment

• @nightboy: ai luat-o pe aratura cu skoda labia. Nu ca as fi mare fan Skoda, insa se misca ceva mai bine ca loganul de 1.4, si aici vorbesc strict de mers uzual, nu liniute.

@lucian: lasa-ne bre cu ruginitura secolului. Fuge tare zici? Stiu eu motivul pt care fuge tare: fuge de REMAT!

Comment

• luciane, am condus supernova de 1.6 si, sincer vorbind, in tr1 nu lua 90 decat tractata. n-am zis ca nu bate loganul, am combatut aberatia aia cu 90 intr-a'ntaia. cu o cutie care-ti permite 90 in tr1 e ca si cum ai pleca cu a 2-a de pe loc. ia fa matale o liniuta plecand cu a 2-a si-o sa vezi ca si trabantul rade de tine.
            Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

• Pana acum nu am auzit pe nimeni si nu am vazut nici o masina sa ia 90km/h in tr 1..O aberatie mare
              Daca gresesc cu ceva rog colegii sa ma corecteze!

Comment

• Originally posted by Cezar View Post
                @nightboy: ai luat-o pe aratura cu skoda labia. Nu ca as fi mare fan Skoda, insa se misca ceva mai bine ca loganul de 1.4, si aici vorbesc strict de mers uzual, nu liniute.

@lucian: lasa-ne bre cu ruginitura secolului. Fuge tare zici? Stiu eu motivul pt care fuge tare: fuge de REMAT!
                Fabia 1.2 60 cai mai bine ca 1.4 de la logan ? Sa fim seriosi.

Am condus o luna masina aia si e greu cu motorul ala, nici un sprint prin oras nu reusesti.

Comment

• Originally posted by mr.K View Post
                  Si majoritatea cu 1.2 spun ca rup 1.4.
                  .............................
                  Ia arata-i care sunt aia???

Faptul ca vine unu ca mine (nici nu am 1.2) si spune ca pe reprize posibil ca 1.2 sa stea o idee mai bine ca 1.4 stock, restu imediat concluzioaneaza ca RUPE.
                  Aici e problema multora.

Comment

• Sunt cativa pe aici.

Dar nu e nicio problema, ca nu comparam un motor de 5.7 cu unul de 6.1, ci doua rasnite cu motor aproape subunitar, pe benzina.
                    Alte probleme chiar nu are lumea. Tot 75CP maxim obtii, una bazaie mai tare, alta mai incet.

La demaraj 1,2 il face pe 1,4 ,si la viteza daca au aceiasi incarcatura.

Comment

• Originally posted by nightboy View Post
                      Fabia 1.2 60 cai mai bine ca 1.4 de la logan ? Sa fim seriosi.
                      Am condus o luna masina aia si e greu cu motorul ala, nici un sprint prin oras nu reusesti.
                      Cezar sigur nu vorbeste din carti, sustin asta pt ca am avut si eu in subordine Fabia(1) 1.2 64 cp vreo 30ooo km, si-ti spun fara nici o retinere ca se misca mai bine ca Loganu 1.4., reprize mai bune, depasirile o idee mai OK decat cu Logan 1.4.
                      Doar ca n-ai atata loc in ea.

Nu va mai uitati atata la cat face 0-100/h, e total irelevant la comportamentul stradal.

Originally posted by mr.K View Post
                      ......................una bazaie mai tare, alta mai incet.
                      Un reper foarte important! Clar castigator 1.4
                      Last edited by Octavian; 25 February 2012, 19:59. Reason: Automerged Doublepost

Comment

• Alta.

oricum, unde urcam cu vechiul 1,4 in viteza a 4-a sau chiar a3-a , acuma cu 1,2 aceeasi urcare o fac in treapta a5-a

Daca apare motorul de 1.0, cu asta o sa urce in treapta a 5-a unde cu 1.4 urca doar in treapta a 3-a.

Cred ca are un cuplu de rupe 1.2 in treapta a 5-a, pe urcusuri.

Mai sunt perle destule de la cei cu 1.2, dar e caz pierdut sa le mai caut. Fiecare isi apara masina.

Comment

• Te intreb (si stiu ca vrei raspunde ce vrei tu) ai mers macar 1 km cu varianta 1.2??

Din cate vad, eu zic ca NU.
                          Au fost posesori de 1.4 care au mers si au recunoscut ca chiar se misca OK.

Si eu am mers, si la stilul meu de condus, pot afirma ca se misca mai OK decat 1.4 stock.

Comment

• Clar, ai gresit masina, cand ti-ai cumparat Loganul 1.4.

Tu ai vazut ce aberatii au zis aia?

Si eu am mers, si la stilul meu de condus, pot afirma ca se misca mai OK decat 1.4 stock.
                            Adica bazaie mai tare cand o turezi? Nu toata lumea merge cu pedala blana ca apoi sa franeze in 30 de metri.

oricum, unde urcam cu vechiul 1,4 in viteza a 4-a sau chiar a3-a , acuma cu 1,2 aceeasi urcare o fac in treapta a5-a
                            Zici ca ai mers. Asa e?

Comment

• Hai aduna tu perlele de la cei cu 1.2 si eu de la cei cu 1.4, sa vedem care sunt mai multe ce zici??

Lasa-ma. ))

Comment

• Pai aia cu 1.4 sunt mai multi, deci si mai multe perle posibile.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google