Daca tot am facut varza topicul, si eu mergeam cu 130 relaxat pana mi-o spus nefasta "Iote ce scrie pe stalp, monitorizare trafic"
1.2 16v Submotorizat?
Collapse
X
-
Daca vorbesti de Logan 1.4, nici poveste.
Vorbesc din umilinta personala ))
Il tin langa mine (SuperNova) pana in ~150/h dupa care ma depaseste...adica in momentul in care am dat tr V se duce...
Pe unele site-uri chiar da viteza max de 168/h la SuperNova, pe altele 158, eu spun clar ca fuge mai tare ca Loganu 1.4.
Comment
-
Eu cel mai mult am prins 165km/h pe ceas pe autostrada, cu inca 2 persoane in masina si vre-o 15kg bagaj. Benzina de 95 din OMV amestecata cu 95 din Lukoil masina incaltata cu gume de iarna, in rest ulei si filtre din fabrica. Poate ar fi luat mai mult daca o duceam spre 6000 cu a 4-a si apoi dadeam 5, dar am accelerat din tr 5 de la aprox 100 si pe la 5000rpm s-a cam gatuit. Poate cu alta ocazie o sa mai incerc un top speed run, desi nu ma prea intereseaza ca e destul de instabila la viteze mari.
Comment
-
Ieri i-am mai aplicat o talpa pe faimoasa autostrada Arad -Tm toata cu urcusuri si coborasuri... I-am aplicat talpa intr-a 4-a pana pe la aprox 5800 rpm apoi i-am dat tr 5, tot mai mult de 165 nu s-a dus. Dupa ce pun gumele de vara o sa mai fac un test. Practic daca tinem cont de abaterea vitezometrului n-am atins inca viteza maxima declarata... Masina are 6000 de km.
Comment
-
Arad - TM nu e autostrada unde sa incerci viteza maxima, urci si cobori prea mult.
Am incercat si eu si nu stiam ce dracu are a mea ca la 150 se plafonase (4 pers in masina si juma de casa in portbagaj) credeam ca am 130...
Si consumul a fost destul de mare, in jur de 8,x %
Comment
-
daca vrei sa-i dai blana, da-i pe arad-oradea, dar vezi sa nu te omori, am auzit ca inca nu-s marcajele complete pe anumite sectoare de drum. pana la urma, daca vreti balamuc, mergeti la circuit sau pe autostrada de-aia serioasa, nu pe pisaturile astea de la noi.Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.
Comment
-
Deci degeaba...n-ai unde.
Daca o faci, o faci pe barba ta, adica riscu e mare, fie sa mori, fie ca altii sa te faca idiot, inconstient (uneoeri pe buna dreptate), fie sa ramani fara permis.
Pe autostrada barem i-ai dat din scurt o blana si gata, desigur ca nu la noi
, pt ca in 30-40 km se termina autostrada pana in dai ''scurt o blana''
Comment
-
e stors? da...la motociclete un motor de 1.2 dezvolta >100cp, la masini 75 e maxim...daca se facea logan 1.9 tdi, ala se vindea si cu credit pe 20 de ani, numa' sa-si ia romanul un dizal puternic...Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.
Comment
-
Pai da, pana vom vedea Logan 1.2 aspirat cu 100 cp din fabrica, e cam stors.
Comment
Comment