1.2 16v Vs. 1.4 8v
Collapse
X
-
Originally posted by Nepotu123 View PostSau daca mie 1.4 mi se pare praf, urcandu-ma in 1.2 o sa ma indragostesc la prima pedala ?
Comment
-
-
Originally posted by Nepotu123 View PostNu sesizezi ironia... sau trebuia sa scriu cu litere mari? Iar la 8500 de euro cat costa un 1.2 16v Laureate crede-ma ca-ti iei un Sh de 2-3 ani de care chiar te indragostesti fata de Logan.Cel care conduce masina ca dracu, are toate sansele sa ajunga acolo.
Comment
-
daca tu intr-un seria 5 din 2004-2005 bagi in 5 ani 8500 de euro, ai o problema grava cu vederea, daca ai fost chior cand ai cumparat ruginitura. o masina calumea nu are voie sa pice.Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.
Comment
-
Dupa ce ca l-ati editat, tot ati pus virgula aiurea
Eu nu i-am corectat textul, ci doar i-am stersOriginally posted by mr.K View PostNu cred ca se referea la pretul de achizitie.
In fine. Valoarea baneasca nu e in directa relatie cu fiabilitatea.
Dai un ban si cam aia primesti in schimb, nimic mai mult.Last edited by 77sky; 9 June 2011, 10:44.
Comment
-
Originally posted by condaru321 View PostUn SH care in 5 ani ajungi sa mai bagi 8500.Cheltuieli totale, dupa 100k km si 5 ani pe drumurile de kko ale tarii noastre, cu fosta masina Logan 1.4 MPI in jur de 3000 RON(distributie,uleiuri,filtre,becuri h4,2 capete de bara,placute de frana,bujii,si un set de cauciucuri noi,).Cred ca Dacia ramane o masina ieftin de intretinere/exploatare.Eu mi-am schimbat 1.4 MPI cu 1.2 16V si sunt multumit.Poate cand o sa avem si noi drumuri bune si autostrazi o sa-mi iau o masina mai buna ...dar pana atunci Logan.
La un bemweu un cap de bara lemforder costa 120 de lei ... la logan tot pe acolo , basca ca la bemweu nu schimbi distributia ca e pe lant , adevaru ca in bemweu sau volvou bagi mai mult ulei si mult mai scump , dar il schimbi la 30 000 km .
Lasand gluma la o parte , diferenta de consum intre o masina premium cu motor pana in 2500 si logan in oras este fabuloasa cu pana la 10 - 12 litrii/100 km , in schimb extraurban , nu mai este asa de fabuloasa , mai ales la un diesel . Un s40/s60 2.4D5 de la Volvo consuma extraurban si 6% daca sti sa mergi cu el si daca te duci spre 160 -180 sare la 8-9% ....in oras nu ai nevoie de confort ca nu ai mult de mers iar loganul e perfect , in schimb daca vrei sa mergi 800 de km intr-o zi , deja avem ce discuta , cei 2-3 litrii % in plus la masina premium se simt mai ales la capitolul confort , din logan dupa 800 de km cobor intepenit , cu o durere foarte mare de spate si brate durere ce persista si 2 zile , pe cand din volvo cobor relaxat iar daca dorm 5 , 6 ore mai merge sa bag 800 si tot relaxat cobor .
So loganul este o masina pt cei care nu vor confort si vor un consum ffff mic si taxe fff mici , la un bemweu de 2500 cmc platesti 700 lei impozit , asigurarea este cam la fel ca la logan .. la logan m-a costat 800 lei / an pt ca e pe firma iar la volvo care este 2431 cmc 440 lei / an .
Deci sa nu exagerm ca bagi intr-o masina premium din 2004 , 8000 de euro , hai 2000 E daca faci km multiLast edited by vadim_braia; 9 June 2011, 12:10.MCV 1.5dCi & Volvo 2.5I
Comment
-
@condaru: am luat logan pt ca n-am vrut sa dau banii e altceva ce folosesc ca sa merg la servici, s-o coxez pe hartoapele de la noi si o data/an sa fac un concediu. chiar nu am de gand sa dau 16000 pe-o gramada de plastice si tabla pe post de statut social.
o sa fii surprins ca un bmw 5 320 din 2003 la noi gasesti in stare foarte buna la 7500 oiro, cu kilometrajul real in jur de 200000km. la 9500 iei A4 din 2007. so, fuck the logan, din pct asta de vedere. insa fara casco (peste 1000 oiro/an la A4) si la ce drumuri avem, e pacat de masina. basca nu-ti vine sa-ti bati joc de ea. asa, loganul, e ok.Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.
Comment
-
Originally posted by Seba View Post.................................
o sa fii surprins ca un bmw 5 320 din 2003 la noi gasesti in stare foarte buna la 7500 oiro, cu kilometrajul real in jur de 200000km. la 9500 iei A4 din 2007. ..........................
Asta chiar ca e fala sociala.
Comment
Comment