1.2 16v Vs. 1.4 8v

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• motor mic= consum mic. motor mare= consum mai mare. e foarte simplu. eu macar am citit carte. stiinta fratilor nu vrajeala.
    1.2 TSi stii cam cat consuma? E motor mic, nu?
    Cred ca te crezi chior in tara orbilor.
    Eu cred ca n-ai citit nici o carte la cum tratezi alte persoane. Poate doar asul si popa.

1.2 16V vs 1.4 e valabil doar la sh-uri. Cumparati mirificul 1.2 16V si gata. Oricum n-aveti de ales.
    Last edited by mr.K; 24 November 2011, 14:47.

Comment

• Originally posted by mr.K View Post
      1.2 TSi stii cam cat consuma? E motor mic, nu?
      Cred ca te crezi chior in tara orbilor.
      Eu cred ca n-ai citit nici o carte la cum tratezi alte persoane. Poate doar asul si popa.

1.2 16V vs 1.4 e valabil doar la sh-uri. Cumparati mirificul 1.2 16V si gata. Oricum n-aveti de ales.
      ia mai citeste in cartea masinii logan cit consuma mororu de 1,2 si cit consuma ala de 1,4 sau 1,6 si ai sa te convingi.

Comment

• Imi bat gura de pomana.
        Eu am condus masinile de care zici sa-mi fac o parere de consum, nu aprofundez ce zice producatorul despre consumuri in conditii de laborator.

Totusi, 1.9 pe Logan n-am auzit sa fie, cum scrie la motorizarea dumitale.
        Cum locuiesti in Viena, cel mai probabil ai un 1.9 tdi, ceea ce te exclude din cercul celor ce ar putea sa-si dea cu parerea despre motoarele benzinare de aici, daca nu cumva Viena e plina de Loganuri benzinare si ai avut ocazia sa mergi cu toate.

Comment

Imi bat gura de pomana.
          Eu am condus masinile de care zici sa-mi fac o parere de consum, nu aprofundez ce zice producatorul despre consumuri in conditii de laborator.

Totusi, 1.9 pe Logan n-am auzit sa fie, cum scrie la motorizarea dumitale.
          Cum locuiesti in Viena, cel mai probabil ai un 1.9 tdi, ceea ce te exclude din cercul celor ce ar putea sa-si dea cu parerea despre motoarele benzinare de aici, daca nu cumva Viena e plina de Loganuri benzinare si ai avut ocazia sa mergi cu toate.
          eu ma duc dupa ce scrie cartea masinii si nu dupa ce zici tu. asa ca nu te mai obosi. mai bine pt tine. se vede ca esti mai destept decit ce zic producatorii de masini.

Comment

• Ia si citeste cum se calculeaza consumurile alea in/out/medium care se scriu in carti.

Comment

• Va contraziceti singuri
              @Cristi: ,,Atata timp cat consumul este acelasi, poluarea reala e la fel."
              Nu este la fel. Exista catalizator mai bun, si alte lucruri care reduc poluarea.

1.2 consuma 100% mai putin cu cel putin 1 litru comparativ cu 1.4MPI.

Comment

• ai auzit mr.K ? deci consuma cu un litru mai putin. ai vazut ce inseamna carte ?

Comment

• Astea-s afirmatii de scris pe thread-ul cu perle

Comment

• Consuma cu 1l mai putin ...ma duc sa ii dau foc )) hai ca sunt tarii motoarele astea!

Comment

• ca e 1l,2l,0,5l,sau dumnezeu stie cat o fi,un lucru e clar:1.2 consuma cel mai putin din benzinarele aflate pe logan.

Comment

• In exterior poate consuma mai putin dar in oras poate cel mai mult,dupa 1.4!Cum poti sa spui asa ceva?

Comment

• Originally posted by COS.T View Post
                          ca e 1l,2l,0,5l,sau dumnezeu stie cat o fi,un lucru e clar:1.2 consuma cel mai putin din benzinarele aflate pe logan.
                          ...si asta te face fericit... cel mai putin consuma scuterul si ala te duce din A in B.

Comment

Imi bat gura de pomana. ...
                            Mi-a placut pozitia dumneavoastra. Aveti dreptate.

Originally posted by COS.T View Post
                            ca e 1l,2l,0,5l,sau dumnezeu stie cat o fi,un lucru e clar:1.2 consuma cel mai putin din benzinarele aflate pe logan.

Am impresia ca aveti dreptate.
                            Last edited by Szente Sandor; 24 November 2011, 20:32. Reason: Automerged Doublepost

Comment

• Originally posted by 93mrs View Post
                              In exterior poate consuma mai putin dar in oras poate cel mai mult,dupa 1.4!Cum poti sa spui asa ceva?
                              Daca intri pe topicul de consum o sa vezi cat am eu consumul la a mea... Fix 6.2 % (in 10.800 km) si asta in conditiile in care 60% sunt facut in oras, mers zilnic cu masina de acasa-servici-acasa = 12 km, deci nici macar nu imi urca temperatura la 4 liniute. Adica exact atat cat sa nu fie bine ptr. motor.
                              Masina are 1 an si 2 luni.
                              Tu, conasule, cu cat te "lauzi" ca ai consumul?

PS. Hai cu iarna ca ne-am saturat de asfalt uscat!

Comment

• Cata dreptate ai nea Szente!!!

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google