Daca nu au facut reviziile la reprezentanta e normal sa nu mai aiba garantie. simplu.
Cei Mai Multi Kilometri Cu 1.2 16v Si Probleme Aparute
Collapse
X
-
Daca merge prost trebuie sa updateze softul gratis (daca aia e problema) asa ar fii normal. La mine la plecarea de pe loc apar variatii de turatie deranjante (banuiesc ca la majoritatea apar) asa ca normal ar fii sa imi regleze astfel incat sa mearga ca o masina normala, nu sa zica "asa fac toate". Asa ceva nu se poate tolera. O sa ii mai deranjez.
Comment
-
Niciodata,nu am mers cu masina pe rosu la benzina,cu nici una din masini..Min 1/4 am avut intotdeauna..Stiu ca se buleste pompa daca mergi des cu putina benzina..Nu mi place sa fac pana prostului..Eu nu cred ca nimeni nu a mai venit in service cu aceasta problema..chiar sunt singurul?.Sau lotul de masini in care a fost a mea era facut vinerea..Proasta nu face mereu..nu am de unde sa stiu cand face,nu sunt Nostradamus..O voi lasa in service..Sper sa o mai gasesc..intreaga
XAVI eu am luat masina in sept2009..erau putine masini vandute cand am luat -o eu..Vrei sa te remarci ca fiind idiot?Atunci da quote la ultimul mesaj postat!!
Comment
Comment