dar ce-i diferit la ambreiajul asta? crezi ca are volanta cu dubla masa sau ceva nou?
Cei Mai Multi Kilometri Cu 1.2 16v Si Probleme Aparute
Collapse
X
-
Originally posted by Costi-bc View Postdar ce-i diferit la ambreiajul asta? crezi ca are volanta cu dubla masa sau ceva nou?
Nu exista inca Dacie cu volanta cu masa dubla, asta e un lucru bun ca e o piesa care atunci cand pica este ff scumpa.
Si eu mai sesizez tot felul de zgomote, asta de la ambreiaj nu l-am sesizat inca dar eu cred ca voi nu aveti cd-player sau radio functionabil de auziti atatea...
Comment
-
am patit si eu acum cateva zile ceva asemanator! dadea sa moara la plecarea de pe loc! si daca piscam numai putin mai tare acceleratia se tura prea tare! ca si cum era moarta pe un anumit interval de acceleratie! banuiesc ca asa si la tine vdmihai! este?
de atunci nu a mai facut! oare sa pice potentiometrul de la acceleratie asa repede? am inteles ca are doua piste!
Comment
-
Problema asta o am si eu. Mi s-a intamplat de vreo 2-3 ori. Daca apas un pic mai tare pe acceleratie se tureaza prea mult si foarte brusc. E nasol si foarte deranjant. Eu la fiecare plecare de pe loc am variatii de turatie. Cand m-am dus la service au zis ca asa isi regleaza turatia. Dar nu cred ca e asa. E o problema de a lor (probabil problema de soft) si nu vor sa o rezolve. Nicio masina pe care am avut-o n-a facut asa.
Comment
-
Aşa fac toate 1.2-urile, voi abia acum aţi observat? Primul lucru pe care îl observi la ea e asta, şi e foarte deranjant. Eu de când a apărut 1.2 pe logan şi l-am condus am spus că atunci când vrei să pleci de pe loc ai 2 opţiuni cu acceleraţia: ON sau OFF. ) Adică ori pleci ca bunicul ori pleci în trombă de zice lumea că eşti nervos. Ca să pleci normal trebuie să te concentrzi bine şi să îţi faci o experienţă. Totuşi, sora mea se descurcă cu el...
Comment
-
Asa e...e foarte deranjant. Bineinteles ca am observat de prima data de cand am condus-o. Dar problema e ca tot nu m-am obisnuit cu ea..dupa un an jumate de cand o conduc. Problema e ca mi se duc si anvelopele deoacere plec prea repede de pe loc.
Comment
Comment