Intrebarea este Cum reusesc sa le faca atat de proaste ? ; nu ar trebui sa se rupa nici daca demarezi in forta cu rotile virate maxim.
Cei Mai Multi Kilometri Cu 1.2 16v Si Probleme Aparute
Collapse
X
-
cate-odata n-ai ce face si trebuie sa accelerezi mai rapid, ca altfel faci accident. Planetarele trebuie sa tina mult. Masina mea n-are nici doi ani si deja s-a spart un rulment si planetara. Nu credeam ca va ceda asa repede. Am doar 20000 km.
Comment
-
planetara
Pai de ce a durat atat de mult sa schimbe planetara pe garantie ? ai fost multumit de cum au lucrat , adica in sensul ca nu ai observat ceva suspect la masina? si ce bani luati ca masina e pe garantie !? Astia iau bani si cand e in garantie nenorocitii ! Mai concret pe ce ai dat bani ? oricum eu am ajuns la concluzia ca cei din reprezentanta (service-ul) habar nu au cu ce se mananca acest motor.sigpicLogan , from point A to anywhere in the world .....yeap , no problem!!! but hey!!! you said modern roads right ?
Comment
-
Am ~29.000km fara probleme majore. Am fost si la revizie dar o sa scriu despre asta pe topicul corespunzator. Pe scurt, n-am rezolvat nimic nici cu softul nici cu suportul de motor care cloncane, am mers in proba de drum si i-am demonstrat aluia ca se aude un cloncanit pe care intr-un final l-a acceptat si el ca fiind prezent. Mi-a zis ca suportul e bun, intr-adevar baietii s-au uitat, m-am uitat si eu la el si nu parea defect, nu era rupt sau crapat cauciucul, la directie totul ok, ma impac cu ideea, asta e...
Peste toate astea se aude un macinat cand merge motorul si masina este pe liber, iar daca apas ambreiajul nu se mai aude. Si tot legat de ambreiaj nu am sesizat la revizie, sau nu a fost asa grav dar acum incepe sa fie: pedala de ambreiaj are puncte in care agata si cateodata parca am ambreiaj la buton. Sper sa se poata remedia prin gresare... In iulie merg la ITP si baiatul de acolo imi e prieten si ii expun lui problemele si daca mai e ceva sa faca bine sa repare pe garantie.
Fratilor nu ma bagati in sperieti cu planetare rupte ca n-am chef sa stea masina pe la astia prin service cu saptamanile, am nevoie de ea si chiar si asa nu le-as lasa-o pe mana. Si totusi ce s-a rupt la planetara si cum s-a manifestat?
Comment
-
Originally posted by piroman22 View PostAm ~29.000km fara probleme majore. Am fost si la revizie dar o sa scriu despre asta pe topicul corespunzator. Pe scurt, n-am rezolvat nimic nici cu softul nici cu suportul de motor care cloncane, am mers in proba de drum si i-am demonstrat aluia ca se aude un cloncanit pe care intr-un final l-a acceptat si el ca fiind prezent. Mi-a zis ca suportul e bun, intr-adevar baietii s-au uitat, m-am uitat si eu la el si nu parea defect, nu era rupt sau crapat cauciucul, la directie totul ok, ma impac cu ideea, asta e...
Peste toate astea se aude un macinat cand merge motorul si masina este pe liber, iar daca apas ambreiajul nu se mai aude. Si tot legat de ambreiaj nu am sesizat la revizie, sau nu a fost asa grav dar acum incepe sa fie: pedala de ambreiaj are puncte in care agata si cateodata parca am ambreiaj la buton. Sper sa se poata remedia prin gresare... In iulie merg la ITP si baiatul de acolo imi e prieten si ii expun lui problemele si daca mai e ceva sa faca bine sa repare pe garantie.
Fratilor nu ma bagati in sperieti cu planetare rupte ca n-am chef sa stea masina pe la astia prin service cu saptamanile, am nevoie de ea si chiar si asa nu le-as lasa-o pe mana. Si totusi ce s-a rupt la planetara si cum s-a manifestat?
Am atasat poza cu axul care s-a rupt
Comment
-
Pune si tu o poza sa vedem si noi kilometrajul ! Nu de alta dar nu prea imi vine sa cred ca a facut cineva 100 k cu 1.2 16v chiar si daca ar fi in regim de taxi.
Deci fara problem la celebrele planetare sau alte chestii la motor ?sigpicLogan , from point A to anywhere in the world .....yeap , no problem!!! but hey!!! you said modern roads right ?
Comment
-
Originally posted by B-32-KCX View PostLa 28 k si un an s-a rupt planetara dreapta
Dupa constatare la service s-au schimbat ambele planetare pe garantie
Defect de fabricatie
S-au schimbat pe garantie ambele planetare dar probema cred ca nu s-a rezolvat. In service nu stie nimeni de ce se rup planetarele, ei le schimba pana masina va iesi din garantie. Masina are 33 K. A mai avut cineva probleme a doua oara dupa ce a schimbat planetarele ?
Comment
-
Eu cred ca problema vine in primul rand de la variatiile de turatie, care determina o plecare greoaie de pe loc si suprasolicita planetarele. Sau poate sunt din metal de proasta calitate, pline de fisuri. Oricum prea repede se rup planetarele.
Comment
Comment