Si eu tot la1.4 bateam , cu toate ca si 1.2 mi ar placea!
Cei Mai Multi Kilometri Cu 1.2 16v Si Probleme Aparute
Collapse
X
-
Noile motoare
alege 1.4
off topic: probabil ca spre sfarsitul acestui an si motorul de 1.2 l o sa fie scos din productie, din cauza normei Euro VI. S-ar putea sa apara un 0.9 l, 70 cp, in 3 cilindri si fara turbina, pe langa cel existent de 90 cp. Vom vedea!
Comment
-
S-ar putea sa apara un 0.9 l, 70 cp, in 3 cilindri si fara turbina, pe langa cel existent de 90 cp. Vom vedea![/QUOTE]
Asta ar fi chiar culmea. Sa renunte la un motor de 1.2 aspirat de 75 cp care oricum e mic pentru caroseria loganului in favoarea unuia de 0.9 aspirat de 70 cp.
Comment
-
Ai sa fii surpins cat de usor se schimba o curea de distributie la motorul de 1.2 , nu mai zic de filtru de aer/ulei , consumul mai mic de 0.5/1 l il consider neimportant , dar daca ar fi sa aleg din nou strict intre cele doua motoare as alege 1.4 pentru ca este mai "matur" decat motorul de 1.2 .
Ce ma enerveaza cel mai mult la acest D4F e ca imi trebuie cheie speciala de schimbat bujiile si poate pozitia filtrului de uleiLast edited by prometheus; 17 February 2015, 20:15.sigpicLogan , from point A to anywhere in the world .....yeap , no problem!!! but hey!!! you said modern roads right ?
Comment
-
De acord cu tine dar la achizitie un 0.9 tce este mai scump ca un 1.2 , cel din urma il incalta cu GPL si-a facut cea mai tare afacere oricum diferenta mare la taxe/impozite nu cred ca este intre cele doua.Last edited by prometheus; 17 February 2015, 21:51.sigpicLogan , from point A to anywhere in the world .....yeap , no problem!!! but hey!!! you said modern roads right ?
Comment
-
salut
detin un 1,2 16 v din 2011 si in 48100km nu am avut nici o problema!sper ca nici de acum incolo!un ventil care scapa,o gaura in cauciuc remediata cu snur,jantele care au ruginit-aici e de vina si ciinele meu care are ceva cu ele-si volanul care sa tocit foarte tare.aici vroiam sa ajung,a mai patit cineva?la aprox 50000 km sa se toceasca volanul foarte tare?multumesc
Comment
Comment