Revizie 1.2 16v

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Explicati-mi si mie. Filtru de habitaclu are Loganul ? Pentru ce este nevoie, daca nu a fost pus din fabrica ? Cat costa ?
    Cine a facut a 2-a revizie ? Cat a costat ?

Comment

• Sambata viitoare trebuie sa ii fac si eu revizia de 2 ani si odata cu ea si ITP-ul.
      O voi face la REDAC Craiova, de acolo am luat masina si acolo am facut si prima revizie.
      Dupa revizie va voi comunica toate detaliile.

Comment

• Originally posted by CSH View Post
        Explicati-mi si mie. Filtru de habitaclu are Loganul ? Pentru ce este nevoie, daca nu a fost pus din fabrica ? Cat costa ?
        Cine a facut a 2-a revizie ? Cat a costat ?
        Multe nu a avut Loganul ca prima echipare, dar asta nu inseamna cu nu e necesar; e nevoie de filtru ca sa nu inghiti tot praful introdus in habitaclu de aeroterma; din 2010 am inteles ca au inceput sa echipeze cu asa ceva modelele cu AC.
        Iti poti monta daca tot te duci la revizie, sau cu orice alta ocazie; despre pret am mai spus;cam 80-100 ron, functie de filtru.
        Degradarea unei societati, incepe cu criza morala profunda a acesteia.

Comment

• oauuuuu, nu credeam ca vine ziua sa aud ca o revizie la logan ma costa 530 ron, un loganel cu motorul de polizor ( cum zic colegii ) .....atat este la neste, am si eu un logan 1.2 benzina care tocmai ce a facut 1 an si speram sa-l duc la doctor sa-i puna toate cele necesare, ulei, f aer, f polen, f ulei dar la banii astia ...... ma poate ajuta cineva cu un service de bun simt in sect 4 Bucuresti, care sa fie autorizat de dacia...multumesc anticipat pt ajutor.

Comment

• pai o sa pierzi garantia daca nu te duci la ei. Eu asa stiu. Revizia este 370 ron (cu tot cu filtrul de polen schimbat).

Comment

• rycy: foarte mult ti-a luat.

Filtrul de polen sau habitaclu este acelasi lucru nu ? Si ala trebuie schimbat deodata cu celelalte ?
              Ma intreb daca am (2011, AC) ? Unde se afla ca sa merg sa verific ?

Comment

• Originally posted by rycy View Post
                ...... ma poate ajuta cineva cu un service de bun simt in sect 4 Bucuresti, care sa fie autorizat de dacia...multumesc anticipat pt ajutor.
                Daca gasesti asa ceva,ma refer la service sa-mi spui si mie..
                Vrei sa te remarci ca fiind idiot?Atunci da quote la ultimul mesaj postat!!

Comment

• in buc. se pare ca exista doar un service agreat de dacia care nu prea e dealer dacia
                  cel de langa diham . dar acum cativa ani cand il frecventam avea preturi destul de mari la manopera .

Comment

• Eu ultima revizie la dealer Dacia am efectuat-o la data de 7.09.2011.Deci am depasit termenul,nu mai sunt in garantie,la revedere,de acum le voi face in alta parte!
                    Vrei sa te remarci ca fiind idiot?Atunci da quote la ultimul mesaj postat!!

Comment

• Originally posted by CSH View Post
                      rycy: foarte mult ti-a luat.

Filtrul de polen sau habitaclu este acelasi lucru nu ? Si ala trebuie schimbat deodata cu celelalte ?
                      ai cu siguranta filtru... http://www.tutorialelogan.ro/2009/09...itaclu-la.html (se afla exact acolo)

Comment

• Nu as crede, deoarece masina odata am lasat-o sub un copac si am gasit o frunza iesita pe bord

Comment

• daca n-ai varianta laureate e posibil sa n-ai filtru.

Comment

• este laureate.

Comment

• atunci e la mintea cocosului ca are si filtru polen.

Comment

• Originally posted by IancuMIC View Post
                                Lut o sa ai pe el cand o sa-l schimbi; cand intri intr-o perioada relativ umeda, cu un filtru de habitaclu deja imbacsit, e un atentat la propria-i sanatate; alegerea e a ta.
                                O sa il scot afara zilele astea daca o sa am timp si o sa vad cat e de imbacsit, dar se simte miros urat in masina cu un filtru imbacsit, daca e murdar tare il schimb, ca nu ma face un filtru de polen.

Originally posted by CSH View Post
                                rycy: foarte mult ti-a luat.

In mod normal e bine sa schimbi filtrul de polen odata cu celelalte filtre la revizie, care o faci dupa plac, la 10-15 mii de km, sau la un an de zile. Eu unul am facut revizia la un an de zile pt ca abia acum am 10 mii de km cu masina si nu avea rost sa schimb atunci si filtrul de polen care dupa mine daca nu circuli pe drumuri prafuite in ultimul hal rezista minim 10 mii.

Originally posted by micutzu666 View Post
                                Eu ultima revizie la dealer Dacia am efectuat-o la data de 7.09.2011.Deci am depasit termenul,nu mai sunt in garantie,la revedere,de acum le voi face in alta parte!
                                Nu trebuie sa mergi exact in aceeasi zi la revizia de 1 an, n-ai pierdut inca nici o garantie. poti sa depasesti cu vre-o doua saptamani termenul ca nu e problema. Si eu am depasit termenul si n-au zis absolut nimic. Daca mergi la ei la revizie luna asta eu sunt de parere ca ramai cu garantia. Daca tu nu mai esti curios de garantia lor si nu mai vrei sa mergi la ei aste e alta treaba :P

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google