Nu-i locul meu aici dar vreau sa specific ceva, in motorul meu de 1.6 8V intra fix 3 litri de ulei, ajunge uleiul exact in dreptul semnului de maxim a jojei. Intra mai mult ulei in motorul de 1.2 ?
Revizie 1.2 16v
Collapse
X
-
Originally posted by COS.T View Postasta s-o crezi tu ,ca nu le-au taxat.se taxeaza orice.
Originally posted by vasile78 View PostNu-i locul meu aici dar vreau sa specific ceva, in motorul meu de 1.6 8V intra fix 3 litri de ulei, ajunge uleiul exact in dreptul semnului de maxim a jojei. Intra mai mult ulei in motorul de 1.2 ?
Comment
-
salutare am 10.100km si luni o sa fac revizia de 10.000... mi se pare cam mult sa tii uleiul mult.. 15-20.000 pt o revizie am cumparat ulei castrol5w40 si filtru de ulei restul la servis [astai singura revizie pe care o fac la ei ] garantia in cazul meu e de pana la 50.000 asa ca nu merita sa merg la ei ....m-am uitat la ulei azi si mi sa parut cam negru...
Comment
-
Originally posted by DORU BUTEAN View Posteu am 3700 km in 9 luni, circul putin cu loganul deoarece mai am un scenic 1,5 dci mai comfortabil, la 12 luni o sa am maxim 5000 km, oare ce o sa schimbe la 5000 km? sau un an?Cel care conduce masina ca dracu, are toate sansele sa ajunga acolo.
Comment
-
hm...am facut revizia schimbat uleiul si filtrul de ulei fara filtre de aer sau alt ceva .....si nu in servis dacia ...in alt servis ..20ron manopera + decupare scut pt scurgere mai libera la ulei.....filtrul l-am dat eu jos seamana cu cel de logan diesel ..mai mik un pik ...e curat mai merge.....bani de benzina sa fie....[ 11500 km ] in total....
Comment
-
Originally posted by alinlucian View PostRevizie 1 an: 328,18 RON AutoBara Oradea... 4 litri ulei dacia, filtru aer, filtru ulei, 1 litru antigel... ( mi-a ramas cam 500 ml sa mai completez cind am nevoie). Pretul exprima materialele + manopera... Ce nu au taxat a fost: reglaj faruri, verificat presiune roti, inspectie bucsaraie, inspectie vizuala generala, nylonul de pe volan si scaun!Nu contraziceti moderatorii, iti iei ban daca ai dreptate.
Comment
-
Originally posted by alinlucian View Postce scrie in carte la revizie un an?
filtru habitaclu (polen) -fiecare 20.000 km sau 1 an
schimb ulei si filtru ulei -fiecare 15.000km sau 1 an
filtru aer -fiecare 20.000 km sau 2 ani
curatare sistem aer conditionat -la fiecare 2 ani
Ei schimba obligatoriu in fiecare an uleiul si filtrul de aer- care nu ar trebui. Am facut revizia de 2 ani si nici pomeneala de curatare AC, cat despre filtru habitaclu habar nu avea ca masina poseda asa ceva, in schimb mi-a schimbat filtru de aer care era ca nou dupa doar 5.000 km facuti intr-un an. Dupa ce i-am aratat ca am si filtru de polen vroia sa mi-l schimbe cu 70 lei, i-am spus altadata, ca deja era 327 lei cu verificarea franelor.
Originally posted by Deliric88 View PostRevizia de primul an la 10000 km facuta la DacoServ Militari : schimb ulei +filtru , filtru aer, filtru habitaclu , antigel. Pret total 414 RON.
Mi-a placut cand a strans suruburile mai strans in rest totul a fost bine.
Comment
Comment