Revizie 1.2 16v

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• @ady_green pariez ca userul kojak vorbea de meridian sud de pe str Str. Turnu Măgurele, 58-60
    ​​​​​​

Comment

• @ prometheus garnitura busonului baii de ulei este de 2 feluri cea de cupru de care stii tu si cea oem care este din aluminiu si cauciuc. Prima costa 2 lei, a doua 10 lei.

@leo0608 nu stiu ce zicea useru kojak. Tu ai zis de service-ul de langa aparatorii patriei, nesty e langa aparatorii patriei, meridian e departe de aparatori si ce sa imi zica mie?! Am fost de multe ori la meridian, eu sunt multumit de ei. Daca au fost probleme s-au rezolvat cu scuzele de rigoare.
      Last edited by ady_green; 2 November 2013, 16:20.

Comment

• Io nu stiu ce a inteles iuzaru' @Leo0608 de la mine in legatura cu meridian sud (care apropos, e cam la fel de departe ca si nesty de mine...insa e irelevanta chestiunea asta), insa il rog amical pe aceasta cale sa ma lase pe mine sa comentez despre un anume subiect in cazul in care sunt dispus sau gasesc ca este oportun sa o fac, fara sa ma bage (aiurea) la inaintare. Nu-mi plac chestiile astea...

Bun, si acu' ca tot m-a bagat pe teava (fara vrerea si stirea mea) in legatura cu subiectu' service meridan sud, ar trebui sa lamuresc niste aspecte.

Eu am avut niste divergente cu meridian sud, in trecut, insa doar pe partea de mecanica...care s-au rezolvat in final dupa ce s-a lasat cu scandal si am ajuns pana la directoru' general...dar asta e Romanica, nu e nici primu' nici ultimu' loc unde se intampla asta. Ca si tarife la manopera / ora, meridianu' e mai scump decat nesty si mecanicii nu sunt neaparat mai competenti. E chestie de aparenta, atat. In rest toti sunt pungasi.

@ady_green, ai o masina relativ noua si ai tot respectu' din partea mea ca o intretii ca la carte, in ciuda pretului mai mare platit.
        Last edited by Kojak; 2 November 2013, 23:36.

Comment

• "@ prometheus garnitura busonului baii de ulei este de 2 feluri cea de cupru de care stii tu si cea oem care este din aluminiu si cauciuc. Prima costa 2 lei, a doua 10 lei."

Eu iti spun de cea de cupru pt ca tu pe aia o ai . Motorul de 1.2 are baie de ulei din tabla , iar pt acest tip de baie merg numai garniturile din cupru nu si cele din aluminiu.
          sigpicLogan , from point A to anywhere in the world .....yeap , no problem!!! but hey!!! you said modern roads right ?

Comment

• @Kojak La tarif sunt tot p'acolo, ba chiar mai ieftin conform devizelor trimise de ei, iar la mecanici mi se par mai competenti aia de la meridian. Multumesc, incerc sa o tin 'noua' cat mai mult timp.
            @ prometheus sunt curios de unde ai dedus ca o am p'aia de cupru ca pe factura afisata de mine scrie simering, nu specifica de care e. Dar uite ca merge si aia de aluminiu pe baia de ulei de la 1.2, si buson magnetic.
            Last edited by ady_green; 3 November 2013, 23:53.

Comment

• Originally posted by ady_green View Post
              Salut, asta e devizul pt revizia de 80 000km, iar la schimbarea distributiei nu are nici o treaba daca masina e doata cu AC sau nu. Am achizitionat si montat la meridian doar ce tine de distributie si curele. In rest ulei, filtre, etc de la daciashop si montat la lunclas(manopera 70 lei schimb ulei si filtre) si tot ma dus 2 300 si asa
              kit-ul de accesorii nu contine si cureaua (sau numai cureaua in cazul masinilor fara servodirectie)?
              de ce este trecuta separat cureaua de la alternator?

Comment

• salut, in ce consta revizia de 3 ani, am 18000 km la bord?
                logan 1.2 laureat.
                sigpic
                Asigurari Rca, Casco,Locuinta, Viata,etc...

Comment

• Cel mai probabil va fi o revizie uzuala in care iti vor schimba filtrele si uleiul.
                  sigpicLogan , from point A to anywhere in the world .....yeap , no problem!!! but hey!!! you said modern roads right ?

Comment

• Ulei,filtre de aer si ulei,schimbat lichid de frana,shimbat antigel.Te va costa cam 700lei.

Comment

• Nu cred la revizia de 3 ani iti va schimba doar uleiul si filtrele atat.

Conform cartii de intretinere antigelul si lichidul de frana se schimba la 120 k sau 4 ani .

Mai mult de 400 lei nu trebuie sa dai.
                      Last edited by prometheus; 4 November 2013, 18:58. Reason: Automerged Doublepost

Comment

• Nu prea ar avea rost sa schimbi antigelul la 3 ani si distributia la 4 .

Comment

• corect

Comment

• @ abc pentru ca sunt 2 curele cea de accesorii si cea pentru alternator

Comment

• Salutare!
                              la mine la revizia de 3 ani au tot insistat sa schimbe si lichidul de frana si antigelul..le-am zis pas , am abia 21.000 km, asa ca au trecut ca si observatie, a se avea in vedere..
                              Asta desi in primavara facusera o verificare a antigelului (o promotitie , cica, odata cu schimbarea anvelopelor) si atunci se juraru ca toate lichidele sunt perfecte (nivel si densitate la antigel). Acum cand le-am spus o dadeau cotita, ca asa ar indica manualul de intretinere, dar avand in vedere nr de km, chiar nu se justifica.
                              Adica, cine inghite pastila, asta e..

Comment

• Uite ce scrie pe carnetul de intretinere cand trebuie schimbat antigelul si lichidul de frana asta ca sa nu mai ai dubii . La cei care va baga pe gat sa schimbati cele doua lichide trantiti-le pe frunte carnetul de intretinere si gata.
                                Attached Files

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google