D-ta nu ai Carnet de intretinere?
Revizie 1.2 16v
Collapse
X
-
Originally posted by IancuMIC View PostD-ta nu ai Carnet de intretinere?
Originally posted by aris86 View Post40000 km la 2 ani, nu scrie ”sau”, practic 20000 km/an.
Comment
-
Consilierul de vanzari trebuie sa comunice faptul ca revizia se efectueaza la 20k km sau 1 an. Bun, sa zicem ca uiti asta, avand in vedere ca dureaza cel putin 1 luna (asta daca nu iei ceva de pe stoc) pana ti se livreaza masina. In momentul predarii catre client, agentul de livrari TREBUIE sa precizeze din nou aspectul mai sus mentionat, revizie la 1 an de zile sau la 20k km, care e primul. De asemenea, clientul TREBUIE sa citeasca manualul. Din 3 surse, este imposibil ca cel putin una sa nu te informeze despre aspectul reviziilor.
Comment
-
Originally posted by Crs. Sandel View PostConsilierul de vanzari trebuie sa comunice faptul ca revizia se efectueaza la 20k km sau 1 an....
Acum nu mai am "carnet de intretinere", intretinerea se evidentiaza in "cartea de instructiuni" sau cum s-o numi. Un fel de "Cartea tehnica".
Am postat o poza cu respectiva foaie in topicul cu ulei.
Comment
-
Sincer de spus, nu mi-au spus atunci decat " Felicitari, sunt ale dumneavoastra.Toate actele le aveti in masini.Poftiti cheile!Nu uitati sa alimentati la prima benzinarie".Atat.
Si cate hartii si carti .. mi-au dat atunci... si cate am vazut ca trebuie sa fac pt inmatriculare m-au dat gata.Si am citit de prin ele. Dar una e sa citesti si alta e sa retii
Eu nu am mai trecut prin asta niciodata si nici cine sa ma indrume n-a avut.Si daca intrebam unii spuneau intr-un fel altii in altul..cum suntem noi romanii "priceputi la toate ".
Normal, cartea e carte si tot ce e scris acolo nu lasa interpretari.Dar numai sa stii unde si ce sa citesti.Last edited by ovidiu-pit; 15 October 2017, 15:10.
Comment
-
Nici mie nu mi-a dat foaia de întreținere, însă am mai spicuit prin manual și aia a fost. În 2009, marketingul dacia a fost agresiv, ca să ia ochii la oameni cu 1,2, însă nu e nicio scuza ca în prezent nu ai folosit.
Garanția la motor e în mana lor, dacă vor sa îți mai acorde bine, dacă nu aia e, data viitoare deschide ochii ca să nu deschizi punga.
Comment
-
-
Sunt uleiuri despre care se zice ca tin 30.000-40.000 de km. Recomandarea "motorului" este sa-l schimbi mai devreme. De ce as tine un ulei 20.000 de km? Pai bucuria mea de a-l schimba vine la 3 ani? pana atunci nu ma mai bag si eu pe sub masina?
Daca vreau sa vand masina peste un an, nu ma intereseaza uleiul, daca o tin 5-6 ani, sa fie corespunzatoare.... zic si eu...
Comment
Comment